This version of the page http://www.bratstvo.info/ua/tvori (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-06. The original page over time could change.
Твори
Зробити стартовою Додати в обране Написати листа
НАШІ АВТОРИ:
BRATSTVO
D.Korchinskiy
Alex BORGEZE
Chaplygin-s
Linux
LorkinZ
Mamka777
Mokluk
Sindikat 777
Vintovkin
Загрузка...

Кнопка сайту:











арматура строительная
Головна Твори

Як вербА над ставком,

Як під стріхом обріз,

Як дівчИна в садочку,

Як шматок, що відгриз,

Доки Богу не знудились люди,

ЗавждИ - Україна - буде!

Вона буде велика, ще більше, ніж ця,

На наших наколках, у наших серцях,

Попри смерть, небезпеки, облуди,

Попри всіх, попри все - вона буде!

 

Як зоря над стернею,

Як Христос в Небесах,

Як на свято свободи

Під прем'єром фугас,

Знайте іроди, вішайтесь юди -

ЗаждИ - Україна - буде!

Вона таки буде на ваших кісткАх,

На долоні, якою рукІв'я стискав,

Попри глум президента-приблуди,

Попри страх, попри стрьом - вона буде!

 

Як тумани над яром,

Як цнотливе "облиш!",

Як у п'Ятницю танці

(за халявою ніж),

Доки б'ється кохання у груди -

ЗаждИ - Україна - буде!

Вона буде - нехай повсихають моря!

Найбільша в'язниця для нас замалА.

На Захід, на Схід і усЮди -

Попри сумнів і сум - вона буде!

 

Як чумак на шляхУ,

Як у лузі калина,

Як у схроні боївка,

Як пісня, що лине,

Упаде вавилонська споруда -

Та завждИ Україна буде!

Вона буде - хай вдавиться люттю Москва.

Ти прости москалів і надгобок постав,

Щоб не вилізли звідти нікУди,

Скрізь лишЕ Україна буде!

 


Сьогодні св. Церква відзначає одне з дванадцяти найбільших свят – Успіння Пресвятої Богородиці. В народі – перша Пречиста. Закінчився піст.

Після Вознесіння Христа Мати Божа лишилася під опікою апостола Івана Богослова. В день П’ятидесятниці разом із апостолами прийняла Духа Святого. Разом із ними проповідувала Євангеліє.

Незадовго до успіння Марія повернулася до Єрусалиму з Ефесу, де випало жити й проповідувати Івану. Вона часто ходила молитися до печери, в якій колись було поховано тіло Христа. Одного дня Ангел звістив Їй про Її скорий відхід.


"ПРАВІ" - "ЛІВІ"

Початок вживання понять "праві" - "ліві" щодо характеристики політичних сил походить з історичного преценденту -  моменту розміщення депутатів на Установчих зборах Франції (Assemblée constituante) 1789 року.

Тоді з правої сторони залу розмістилися "роялісти" - прихильники монархії та Церкви. Ця обставина поклала початок ототожненню консервативних політичних позицій з терміном "праві". Революціонери та радикальні демократи розмістилися ліворуч. З тих пір ті політичні сили, які вимагали негайного переходу до нових політичних форм влади, нового суспільного устрою отримали назву "ліві".

В центрі, відповідно, розмістілися ті, хто виступав за організацію політичного устрою Франції на кшталт британського.

В подальшому ця модель отримала широке розповсюдження і в інших парламентах, а з часом поняття "праві-ліві" стали застосовувати до всіх політичних сил в залежності від їх ідейних позицій.


14 серпня починається Успенський піст. Він триває 2 тижні – з 14 по 27 серпня. Цим постом Св. Православна Церква закликає нас наслідувати Божу Матір, яка перед своїм переселенням на небеса безупинно перебувала в пості та молитві.

Цей піст суворий. Для тих, хто зібрався постувати правильно: у середу та п’ятницю – сухоїдження. Понеділок, вівторок, четвер – гаряча їжа без олії. В суботу та неділю дозволяється їжа з олією. В день Преображення Господнього (19 серпня) дозволяється риба. Рибний день – в Успіння, якщо він припадає на середу чи п’ятницю. 


 

Про свинопасів і Ющенка, масонів та НЛО, поетичне кіно та розстріл бандуристів, війну з Росією та Вітренко в УПА

Гість - літератор і провокатор, сучасний кондотьєр і лідер "Братства" Дмитро Корчинський.

Антін Мухарський: Ви вбивали людей?

Дмитро Корчинський: Це складне філософське питання. Якби у вас було хоча б 12 годин вільного часу, то я зміг би на нього відповісти. Що означає вбити? Чи були то люди? Чи є вбивство смертю?


9 липня 2013 р., в день пам'яті прп. Іоанна, єпископа Готського, у Києві відбулася конференція з нагоди 1700-ліття Готського хрещення України. У заході взяли участь громадські діячі та науковці з України та РФ. Ми продовжуємо публікацію матеріалів конференції.

Як говорив один католицький кардинал – літературний персонаж саги про італійську мафію, суспільство подібне на камінець із фонтану: ззовні вогке, проте всередині таке саме сухе, як і було. Хоча християнство й прийшло до нас давно, проте так і не просякло його досередини. Ми наголошуємо на тому, що Україна хрещена задовго до хрещення князя Володимира. Але це тільки більше підкреслює сухість всередині.


9 липня 2013 р., в день пам'яті прп. Іоанна, єпископа Готського, у Києві відбулася конференція з нагоди 1700-ліття Готського хрещення України. У заході взяли участь громадські діячі та науковці з України та РФ, було презентовано книгу письменника Вольфганга Акунова.

Ми починаємо публікацію матеріалів конференції зі звернення владики Амвросія, архієпископа Готського.


Нам вдалося поспілкуватися із сучасним політв’язнем – Ігорем Мосійчуком. Ігор з поміж інших політв’язнів сучасної України цікавий ще й тим, що вже майже 2 роки перебуваючи за ґратами, не припиняє громадсько-політичної діяльності ні на день. Окрім цього, Ігор Мосійчук являється депутатом васильківської міської ради і навіть в умовах ув’язнення продовжує виконувати свої обов’язки. Про життя в тюрмі, нові депутатські ініціативи та поневіряння політв’язнів наше інтерв’ю.

-                Друже Ігоре, перше питання як завжди традиційне: як здоров’я, які умови утримання, стосунки з іншими ув’язненими і адміністрацією в’язниці?


Найбільшою провиною в середовищі увязнених є крадіжка, спроба чи навіть наміри здійснити крадіжку в інших ув’язених. За такі провини існують різні види дуже жорстких покарань. Не меншою провиною являється збір коштів на власні потреби під прикриттям нібито допомоги ув’язненим. Тих хто вкрав, спробував чи мав намір вкрасти те, що призначалося в’язням, інакше як щурами не називають. До них ставляться призирливо і руки їм не подають.


«Я відчув, що коли не зупинив дружину,
розписався у власному безсиллі
і неспроможності як голови сім'ї.
Це все одно, що сказати живій дитині:
я знаю, що тебе збираються вбити,
але я слабкий і не впевнений у собі,
так що відчепися і не змушуй мене
мучитися совістю»

Якщо вагітність – жіноча справа, тоді й аборт – жіноча проблема. Проте, аборт – і чоловіча проблема також. І відбивається він на чоловікові так само, як і на жінці. Це зрозуміло з релігійної точки зору: чоловік та жінка, котрі перебувають у стосунках, від яких бувають діти, стають одним цілим. У них більше немає «твого» і «мого», а є «наше» (навіть якщо люди так не вважають і не хочуть цього, онтологічно це так). Тим паче, коли йдеться про дитину – безпосередній та безумовний плід цих самих стосунків. Це зрозуміло і з юридичної точки зору: той, хто схиляє до вбивства, або може попередити, але не попереджає убивства, винен так само, як убивця. Тому – кілька зауважень до теми «чоловік та аборт».


Допомогти дитині

Насилие, деньги и секс в жизни Романа Шухевыча

Дмитро Корчинський. Поезії

Катехізис БРАТСТВА

Історія України ХХ ст.

Останні коментарі

  • Орден всього-навсього навязав би нам бридку ч...
  • Не слід впадати в ейфорію. Згадайте Грузію, і...
  • Ніколи тут не буде остаточно Орднунґу, та й О...
  • Досить доброчинності - беріть за лекції гроші...
  • Дякую, вдалось. Розчулили.

В пошуках адреналіну. Туреччина 2013

Свободу політв'язням!

Дмитро Корчинський про Табачника

Хмара тегів