This version of the page http://www.imexbrok.com/custom.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-02. The original page over time could change.
Митне оформлення вантажів. Митний брокер. Послуги брокера та оформлення вантажів. Імексброк.

Послуги

Новини

  • Оформлення бланків іноземних дозволів
  • Новий митний кодекс
  • Транспорт та логістика - виставка
  • Ефективна логістика - конференція з логістики
  • Закон про попередній документальний контроль на митниці

Митне оформлення вантажів. Митний брокер Імексброк

Митне оформлення - це частина процесу зовнішньоторговельного перевезення вантажу, що супроводжується подачею до митного органу України пакета документів, на підставі якого митний орган приймає рішення про можливість ввезення (вивезення, транзиту) товарів в Україну. Найчастіше, митне оформлення товару стає головним болем багатьох компаній, що може тривати невизначений термін. Саме на цьому етапі можуть виникнути непередбачені витрати, пов'язані з помилками, допущеними Вашим іноземним партнером, який погано ознайомлений з вимогами українського законодавства. Компанії, які на власному досвіді переконалися, чого варта самодіяльність в митних питаннях, воліють передавати вирішення своїх завдань професіоналу, що дозволяє домогтися найкращого співвідношення вигод і витрат.

Відстежуючи процес доставки вантажу, безпосередньо контактуючи з перевізником, розробляючи порядок і контролюючи коректність оформлення документів, наші фахівці зроблять все для того, щоб Ваш бізнес щасливо минув мілини, рифи і шторми в океані українського митного законодавства. Ми не маємо обмежень за регіонами діяльності, категоріями товарів, видами транспорту і за митними режимами. Штат компанії складається з висококваліфікованих фахівців, які мають великий досвід роботи у митному оформленні.

Нашою перевагою є те, що процес митного оформлення може поєднуватися з транспортною та складською логістикою, що при комплексному підході дає можливість максимізувати прибуток і час клієнта; при цьому ми керуємося принципом відповідальності одного виконавця - Імексброк.

При проведенні митного очищення товарів компанія Імексброк готова запропонувати наступні види послуг

  • експертизу базових документів, необхідних для проведення митного оформлення товарів;
  • попередні операції при прибутті товарів за місцем митного оформлення;
  • підготовку повного комплекту документів для проведення митного оформлення (сертифікація, радіологічні та екологічні сертифікати, фіто-санітарний сертифікат, санітарно-епідеміологічний висновок);
  • послуги фінансового характеру, пов'язані з оплатою митних платежів;
  • митне очищення товарів (всі митні режими);
  • завершальні операції, включаючи оформлення внутрішніх документів від імені і за дорученням клієнта;
  • оптимізація термінів проведення митного оформлення.

Міжнародні перевезення вантажів. Авіаперевезення

Автоперевезення вантажу / З/Д перевезення вантажу / Міжнародне авіа перевезення вантажу / Морське перевезення вантажу / Складська логістика / Митне оформлення вантажу та брокерські послуги / Консалтингові послуги в сфері ЗЕД / Експедирування вантажу