This version of the page http://www.ukrdzi.com/ru/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-01. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Новини

30.09.2013
Вартість слябів залишається стабільною
У II половині вересня експортний ринок плоских сталевих напівфабрикатів у Чорноморському регіоні відзначається відносно низькою діловою активністю.  
30.09.2013
Базові квартальні ціни на преміальне коксівне вугілля зросли на 5%
За наявною попередньою інформацією, японська компанія Nippon Steel & Sumitomo Metal Corp підписала з австралійськими вугільними компаніями BHP Billiton – Mitsubishi Alliance та Anglo American контракти на постачання у жовтні-грудні 2013 року своїх найбільш цінних марок коксівного вугілля hard.  
26.09.2013
Для реалізації проектів у сфері енергоефективності Україні необхідно близько 24 млрд. дол. США
Для реалізації проектів у сфері енергоефективності Україні необхідно інвестувати близько 24 млрд. дол. США. Про це заявили експерти ДП «Держзовнішінформ» на брифінгу «Енергоефективність в українській промисловості».  
23.09.2013
ДП «Держзовнішінформ» взяло участь у 18-й міжнародній конференції, присвяченій плоскому прокату з покриттям Galvanising & Coating Conference
Експорт плоского прокату з покриттям в Україні перевищив докризові показники, збільшившись за останні чотири роки на 50 %. Про це заявив представник ДП «Держзовнішінформ» на 18- й міжнародній конференції, присвяченій плоскому прокату з покриттям.  
23.09.2013
На українському ринку молокопродуктів спостерігається цінова стабільність. Виняток становить вершкове масло
Минулого тижня ціни на молокопродукти на українському ринку не змінилися, за винятком вершкового масла, вартість якого трохи знизилася.  
23.09.2013
Зростання виробництва курячого м`яса в світі сповільнюється
У відповідності з даними Террі Еванса, автора доповіді «Тенденції світової галузі птахівництва, 2013 рік», темпи росту виробництва курятини сповільнюються у світі, при цьому частка країн Азії залишається стабільною.  
23.09.2013
На європейському ринку свиней для забою спостерігаються низхідні тенденції
Минулого тижня європейський ринок свиней для забою демонстрував нисхідні тенденції.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження