This version of the page http://www.factor.ua/?locale=ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-01. The original page over time could change.
ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Пошук по сайту:

Вітаємо Вас на сайті Видавничо-консалтингової корпорації «ФАКТОР»!
Тут Ви можете одержати необхідну інформацію про історію корпорації, напрямки її діяльності, досягнення, плани і перспективи розвитку.

Президент корпорації «ФАКТОР»
Сергій Якович Політучий

Новини та події
24.09.2013
КНИЖКОВІ ПОДІЇ ОСЕНІ
З 4 по 9 вересня в Москві пройшла щорічна міжнародна книжкова виставка-ярмарок. З 12 по 15 вересня відбувся ювілейний 20-й Форум книговидавців у Львові.
20.09.2013
Багаторічний досвід у новій обкладинці
У Видавничому будинку «Фактор» ведуться роботи з оформлення періодичних видань відповідно до нового фірмового стилю. Першим у новому вигляді перед читачами постав журнал «Податки та бухгалтерський облік», який вже багато років користується довірою серед професійних бухгалтерів України.
17.09.2013
Група компаній «Фактор» підтримала етнофестиваль «Печенізьке поле»
Група компаній «Фактор» виступила генеральним спонсором XII Етнічно-мистецького фестивалю «Печенізьке поле-2013», який пройшов 15 вересня цього року на березі Печенізького водосховища.
13.09.2013
Нове обличчя АФ «Фактор-Аудит» в Інтернеті
Для зручності користувачів і клієнтів АФ «Фактор-Аудит» оновлено інтерфейс і структуру головного сайта. Тепер найбільш затребувані послуги підприємств винесені окремим списком на головній сторінці, що дозволяє гостю сайта знайти потрібну йому інформацію за найкоротший час.
12.09.2013
Поповнення в родині періодичних видань ВБ «Фактор»
Перелік періодичних видань Видавничого будинку «Фактор» поповнилася журналом «Адвокатське бюро». Рішення про створення нового журналу було прийнято у зв'язку з серйозними змінами , які зазнала система адвокатури за останні кілька років.
Всі новини та події
Ласкаво просимо!

Корпорація «Фактор» є одним з найбільших підприємств України, що спеціалізуються на наданні консалтингових послуг і випуску періодичних видань і літератури з питань теорії й практики бухгалтерського обліку й оподатковування, підприємництву, праву, діловодству. Ми є лідером в області високоякісної поліграфії, виробництві газет і книг.

Головна мета корпорації «Фактор» - створення информаційно комфортного середовища для існування і розвитку українського підприємництва, розвитку національної видавничої справи, поліграфії і друкарства. Виконання поставлених перед корпорацією завдань здійснюється організаційно зв'язаною системою підприємств і організацій, що спеціалізуються на різних видах діяльності, скоординованих у контексті загальнокорпоративних цілей.

Головна цінність корпорації — унікальні знання і досвід, накопичений підприємством з 1991 року — року його заснування. У нашому активі — відомі бренди і торговельні марки. Наша команда висококласних професіоналів, сертифікованих фахівців здатна вирішувати будь-які складні завдання, поставлені перед корпорацією. Не зупиняючись на досягнутому, корпорація активно розвиває нові напрямки, завойовуючи нові ринки та розширюючи сфери впливу.

Свої відносини з партнерами «Фактор» будує на основі взаємної довіри, надійності, відповідальності і високого професіоналізму. Ми відкриті до співробітництва й додаємо всі зусилля, щоб наша діяльність була максимально корисною суспільству.

Ми запрошуємо Вас у впорядкований, комфортний світ «Фактора», де все продумано, щоб надати Вам максимум послуг та ефективних рішень для Вашого бізнесу в найзручнішій для Вас формі.

Підприємства


ДП «Фактор-Преса» обслуговує понад 15 тис. організацій по всій Україні та здійснює передплату на більш ніж 3 тис. вітчизняних та зарубіжних видань.

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».



Сайти корпорації «Фактор»:
Copyright © 2004–2013 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2013 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09