Про Lviv Fashion Week

Lviv Fashion Week / Львівський Тиждень Моди - проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Lviv Fashion Week орієнтований на виявлення і підтримку молодих дизайнерів та водночас надає якісний подіум для демонстрації колекцій відомим іменам.

Метою проекту є створення у Львові конкурентоздатного центру моди європейського рівня зі всією супровідною інфраструктурою, сприяння розвитку легкої промисловості, основною ідеєю – підтримка молодих дизайнерів і впровадження відомих українських дизайнерських брендів на європейський ринок.

Львівський Тиждень Моди проводиться у Львові з 2008 двічі на рік, навесні та восени. Сьогодні це одна з наймасштабніших модних подій в Східній Європі, яка щосезону приймає понад 12 000 відвідувачів. Географія учасників охоплює різні регіони України і включає Росію, Білорусь, Грузію, Вірменію, Польщу, Угорщину, Хорватію, Латвію, Естонію, Францію, Лівію. У жовтні 2010 почесним гостем став японський дизайнер-легенда Kenzo Takada, засновник бренду Kenzo, який вперше відвідав Україну на запрошення організаторів Львівського Тижня Моди.

Lviv Fashion Week пропонує дизайнерам різні варіанти представлення: подіумні покази основного розкладу та OFF schedule, демонстрація колекцій в форматі презентації, конкурс молодих дизайнерів САБОТАЖ, шоуруми. Fashion-покази щосезону супроводжуються арт-акціями, художніми виставками та проектом модної фотографії FASHION VIEW. Події Lviv Fashion Week відбуваються на багатьох локаціях в різних районах міста, надаючи можливість гостям відчути красу європейського Львова.