Русский Головна
Allianz Україна

Група Allianz

Група Allianz - один з провідних постачальників фінансово-страхових послуг у світі. Материнську компанію Групи – Allianz SE – було засновано в Мюнхені (Німеччина) у 1890 році. Сьогодні понад 140 000 співробітників Allianz обслуговують близько 78 мільйонів клієнтів у більш ніж 70 країнах на 5 континентах. Багаторічний міжнародний досвід дозволяє компанії задовольняти їх найвищі вимоги.

Allianz - давно і добре відомий бренд у міжнародній фінансовій спільноті. Група входить до ТОП-30 найбільших корпорацій світу згідно рейтингу Fortune Global 500 та до ТОП-25 згідно рейтингу Forbes The Global 2000. Більше половини учасників рейтингу Fortune Global 500 є клієнтами Allianz.

Групі присвоєно рейтинги надійності провідних міжнародних агентств: АА за версією Standard and Poor’s, Аа3 за версією Moody’s і А+ за версією A.M.Best.

Обсяг бізнесу Групи Allianz в 2011 році перевищив 103,6 млрд євро.

Напрямки діяльності
Діяльність Групи зосереджена у трьох основних сферах : страхування, банківська справа і управління активами.

Надійність та фінансова стабільність Allianz визнані по всьому світу. Рейтинги фінансової стійкості Allianz значно вище рейтингів окремих країн, що дозволяє клієнтам компаній Групи бути більш захищеними від політичних та економічних ризиків держав.

Allianz - турбота про кожного
Широкі можливості крупного фінансового холдингу дозволяють Allianz не лише активно розвивати бізнес на всіх континентах, але і запускати та підтримувати глобальні соціальні проекти, впроваджувати новітні технології, створювати робочі місця для величезної кількості людей, сприяти захисту планети від глобальних катастроф. Як фахівець у сфері управління ризиками, компанія робить усе можливе не тільки для запобігання непередбачуваних ситуацій у своїх клієнтів, а й для безпечного життя на планеті.

Для вирішення цих завдань в Allianz створені і активно працюють спеціалізовані структури: «Центр технологій Allianz» (Allianz Center for Technology), «Allianz Центр з аудиту ризиків» (Allianz Risk Audit), «Allianz Центр досліджень змін клімату» (Allianz Climate change) тощо, які займаються оцінкою ризиків і пошуком шляхів їх мінімізації. Результати цієї діяльності корисні не лише для ринку фінансових послуг, а й для інших сфер бізнесу, вони сприяють просвіті споживачів і поліпшенню якості життя людей.

Allianz у світі
Allianz має широку мережу дочірніх компаній по всьому світу. Найбільші з них працюють у Франції (Assurances Generales de France), Англії (Cornhill Insurance), Італії (Riunione Adriatica di Sicurta), Швейцарії (ELVIA), США (Fireman’s Fund). У травні 2000 року до складу групи увійшла консалтингова компанія PIMCO Advisors. Поступово Allianz розширює свою присутність на ринках Східної Європи та Азії.

Окрім збалансованих фінансових показників, важливу роль у зміцненні конкурентних переваг і постійному збільшенні інвестиційної привабливості Allianz грають глобальна диверсифікація портфелю, вдосконалення бізнес-процесів, стратегія, орієнтована на створення додаткової вартості, і, звичайно, кваліфікований персонал.
Залишити відгук
Напишіть мені
Зателефонуйте мені
Право клієнта

Головний офіс:

04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 21 Г
Тел.: +380 44 499 77 00
Факс:
+380 44 499 77 01
office@allianz.ua

Цілодобовий
контакт–центр:

0 800 500 727
(безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України)

© Allianz 2013. Всі права захищено.
Наверх

Каско страхування Калькулятор страхування автомобіля (КАСКО) Автоцивілка вартість (калькулятор) Медичне страхування Страхування майна Страхування вантажів