This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=96 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-23. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Міський комітет з економічних реформ
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба інформує
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

  
Сплачувати за житлово-комунальні послуги - обов’язок кожного!

 

Пам’ятка для тих, хто хоче взяти участь у державних житлових програмах і придбати житло за доступною ціною (doc)

 

 

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 

 
 

Затверджено новий перелік адміністративних послуг, які надаватимуться через ЦНАП
Середа, 04 вересня 2013, 11:49
З метою впорядкування і поліпшення якості надання послуг, забезпечення відкритості та доступності інформації про послуги, що надають виконавчі органи рішенням 27 сесії міської ради від 28.08.13 за № 9 «Про внесення змін до рішення 17 сесії Хмельницької міської ради від 27.06.2012  №52» затверджено у новій редакції Перелік адміністративних послуг виконавчих органів Хмельницької міської ради, які будуть надаватись через Центр надання адміністративних послуг.
Рішення підготовлено на основі законодавчих норм у контексті реформування системи надання адміністративних послуг, на підставі внесених пропозицій керівниками структурних підрозділів міської ради.
Детальніше...
 
В рамках програми «Контролюй свій цукор» у Хмельницькому пройде акція з роздачі 500 глюкометрів
Середа, 04 вересня 2013, 10:21
За підтримки міського голови Мельника Сергія та за участю начальника управління охорони здоров’я Василишина Михайла з 15 до 20 вересня благодійна організація «Шлях до майбутнього» проведе в обласному центрі акцію з роздачі 500 глюкометрів хворим на цукровий діабет. Акція проходитиме в рамках програми «Контролюй свій цукор». Передача глюкометрів відбудеться у чотирьох поліклініках міста.
Благодійна організація «Шлях до майбутнього» вже провела подібні акції у Києві, Вінниці, Львові, Нетішині, Тернополі, Одесі та Донецьку.
Детальніше...
 
Хмельницький до нового опалювального сезону готовий
Середа, 04 вересня 2013, 10:21
На цьому наголосив заступник міського голови Анатолій Нестерук під час засідання міського оперативного штабу з організації підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери міста до роботи в осінньо - зимовий період 2013-2014 років.
Детальніше...
 
Для маленьких хмельничан у дитячих садочках міста створено належні умови
Вівторок, 03 вересня 2013, 18:08
Новий навчальний рік розпочався не лише для понад 27 тисяч учнів загальноосвітніх закладів міста Хмельницького, але й для майже одинадцяти тисяч дітей, віком від 2 до 6 років. Саме для них, найменших хмельничан, відчинили свої двері 43 дошкільні освітні установи, різних типів і форм власності.
Аби дозвілля дошкільнят відбувалося у комфортних умовах, тут впродовж серпня тривала кропітка робота. Змін зазнали усі садочки. Оновлення приміщень відбувалося як за кошти міського бюджету, так і за фінансової підтримки батьків.
Детальніше...
 
Хмельницькі «подолянчики» з успіхом популяризують українське національне мистецтво на теренах Європи
Вівторок, 03 вересня 2013, 16:37
Лауреат всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів, Народний художній колектив ансамбль танцю «Подолянчик» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва представляв хореографічне мистецтво Поділля та України на ІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Светоч 2013», присвяченому 1150-річчю слов’янської писемності в місті Пярну (Естонія), який пройшов наприкінці серпня.
Серед вокалістів, танцюристів, музикантів, художників з Естонії, Фінляндії, Латвії, Росії,України та Білорусі хмельничани опинились в числі найкращих, адже вибороли призові місця: І місце в номінації «стилізований народний танець»; ІІ місце в номінації «народний танець» та спеціальний приз фестивалю за високу виконавську майстерність солістки ансамблю Олександри Делікатної.
Детальніше...
 
Вісті з «Просвіти»
Вівторок, 03 вересня 2013, 16:06
Хмельницьких просвітян знову порадували друзі з діаспори. Якраз напередодні нового навчального року з Нью-Йорка на адресу Народного Дому «Просвіти» надійшов пакунок з книжками від Українського Конгресового Комітету Америки.
Цього разу переважають історичні видання, серед яких: «Історія війни козаків проти Польщі» П’єра Шевальє, «Коліївщина. Гайдамацьке повстання 1768 року» Петра Мірчука, «Історія України», «Українська культура» Ігоря Мірчука (у 2-х томах, Нью-Йорк, 2004 ) та інші, а також часописи: «Патріархат», «Наш світ», «Рідна школа». Вони будуть цікавими для всіх, хто вивчає народознавство, архітектуру, скульптуру, малярство, музику.
Детальніше...
 
Хмельничани поспілкувалися із заступником міського голови
Вівторок, 03 вересня 2013, 15:05
Традиційну телефонну лінію "Міська влада відповідає" провів заступник міського голови Анатолій Нестерук. Протягом години пролунало 16 телефонних дзвінків від хмельничан, на які Анатолій Макарович дав вичерпні відповіді та детальні роз’яснення.
Першою зателефонувала хмельничанка, яка мешкає на вулиці Вокзальній. Жінка просила вирішити транспортну проблему на цій вулиці та на перехресті вулиць Вокзальної й Транспортної відремонтувати дорогу, адже після дощу там величезні калюжі й дітям незручно йти до школи, а дорослим на роботу.
Детальніше...
 
Хмельницький творчий колектив гідно представив Україну на Міжнародному фестивалі камерних хорів і вокальних ансамблів у Сербії
Вівторок, 03 вересня 2013, 12:07
Хмельницький академічний муніципальний камерний хор нещодавно повернувся з 10-ого Міжнародного фестивалю камерних хорів і вокальних ансамблів, що проходив у місті Крагуєваць (Сербія).
Участь хору в такому мистецькому форумі стала надзвичайно важливою. Колектив гідно представив Україну на міжнародній арені, показав найвищу виконавську майстерність хорового співу на Україні, продемонстрував «Неординарність, особливість, новизну та красу світської музики 20-ого - початку 21-ого століття». Під такою назвою була представлена програма колективу, яка складалась із 12 хорових обробок та творів Володимира Зубицького, Бориса Лятошинського, Ірини Алексійчук, Станіслава Ярецького, Евгена Вітекара та ін.
Детальніше...
 
Через Хмельницький проляже маршрут Міжнародного байкерського мотопробігу
Вівторок, 03 вересня 2013, 10:05
Сьогодні наше місто відвідають учасники ХІІІ Міжнародного мотопробігу, що проходить з нагоди пам’ятної акції із вшанування загиблих у Катині.
Вже 13 років поспіль байкери з Польщі, Сполучених Штатів Америки, Австралії та Німеччини відвідують пам’ятні місця, пов’язані з історією Польщі. Традиційно учасники мотопробігу колесять дорогами Росії, України, Білорусі  та Литви. Таким чином вони вшановують пам'ять жертв комуністичного тоталітарного режиму, історію свого краю та через спілкування і зустрічі підтримують польсько-українські дружні зв’язки.  
У Хмельницькому учасники мотопробігу планують о 19.00 відвідати костел Христа Царя Всесвіту та зустрітися з представниками польських національних товариств.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Понеділок, 02 вересня 2013, 17:33
В зв’язку із заміною приладів обліку третього вересня з 9.00 до 14.00 буде призупинено електропостачання будинків на вулицях Тамбовській і Тухачевського, №№1-18.
Цього ж дня з 9.00 до 17.00 в зв’язку із чисткою траси не буде світла за адресами: вул. Щербакова, №№1-19/1, 6/1-18; вул. М. Рибалка, №№43-45.
В зв’язку із заміною електроопор третього вересня з 9.00 до 17.00 не буде світла в будинках: №№19-51, 16-38 на вул. Короленка; №№11, 12 на вул. Лікарняній; №№19-49, 18-42 у пров. Раскової.
Детальніше...
 
Із професійним святом привітали кращих нотаріусів
Понеділок, 02 вересня 2013, 14:51
З нагоди Дня нотаріату відбулися урочисті заходи. В святковому залі зібралися кращі представники цієї професії. Від імені міського голови Сергія Мельника із професійним святом присутніх привітала керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Людмила Черевченко. "Ваша праця є надзвичайно потрібною і в місті, і в області, адже ви є важливою складовою цивілізованого міста та області. Усі завдання, які ставить перед вами держава та суспільство, ви успішно вирішуєте. Ваша робота непроста і потребує постійних зусиль, освіти, самовдосконалення, професійного зросту. Бажаю вам здоров’я, радості і нехай закони служать вам так, як ви служите йому", - наголосила Людмила Петрівна.
Детальніше...
 
Першокурсників Хмельницького національного університету прийняли до студентського кола
Понеділок, 02 вересня 2013, 14:09
Цьогоріч університет гостинно відчинив свої двері для 1964 юнаків і дівчат, які стали першокурсниками, більшість з них – денної форми навчання. В урочистій посвяті у студенти, що відбулася в найпрестижнішому вищому навчальному закладі регіону, взяв участь заступник міського голови Іван Прокопець.
Від імені міського голови Сергія Мельника Іван Юрійович привітав студентів, викладачів, батьків із Днем знань. Звертаючись до першокурсників він наголосив: «Перед вами — довгий і поки що незвіданий шлях до нових життєвих вершин. А успіх на цьому шляху значною мірою залежить від вас самих – від обсягу набутих знань, від вашої ініціативи, впевненості у своїх силах, наполегливості у досягненні поставленої мети».
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Порушити свої питання перед міською владою хмельничани матимуть можливість у телефонному режимі
  • Виїзний прийом громадян проведе заступник міського голови
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 2 до 8 вересня 2013 року
  • Перший дзвоник сповістив про початок нового навчального року
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на вересень 2013 року /уточнений/
  • Дорогі школярі, шановні батьки, педагоги!
  • Шановні підприємці міста Хмельницького!
  • Хмельницький ліцей №17 святкує 50-річчя
  • У місті створено нове комунальне підприємство
  • Хмельницькі Міндоходівці у липні 2013 року легалізували працю 115 найманих працівників
  • Підприємці приймають вітання з нагоди професійного свята
  • Призначено персональні стипендії Хмельницької міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей міста Хмельницького у 2013 році
  • За минулий тиждень на вулицях міста замінено більше 100 ламп зовнішнього освітлення
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на вересень 2013 року
  • Оголошується конкурс
  • РЕМ повідомляє
  • У місті кількість перевірок підприємців зведена до мінімуму
  • Відпустка у зв’язку з вагітністю та пологами буде зараховуватись до страхового стажу
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 9 з 90
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02