This version of the page http://www.ooooonline.com/templates_translation.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-22. The original page over time could change.
Мовний переклад DLE-шаблонів на інакші мови » Офіційний представник CMS DataLife Engine в Україні


 
     
       
Головна Сторінка   Реєстрація На Сайті   Правила Сайту   Зворотній Зв'язок   RSS 2.0
 
 
CMS DataLife Engine - Актуальний Реліз - 10.0  
   
 
Ви не авторизовані!
логін :  
пароль :  
   
Головна сторінка » Мовний переклад DLE-шаблонів на інакші мови
Мовний переклад DLE-шаблонів на інакші мови
 
Всі DLE-шаблони (скіни), пропоновані до Вашої уваги нашим сайтом, постачаються з україномовною локалізацією.
Будь-який з запропонованих на нашому сайті DLE-шаблонів може бути перекладений на інакшу мову. Зокрема на російську та англійську.

Переклад на інакшу мову може бути здійснений як самим покупцем власноруч, так і нашими фахівцями за додаткову оплату.
Для перекладу шаблону на російську мову силами покупця йому достатньо скористатися спеціальним файлом, що вміщує всі вирази та текстові фрагменти на українській та російській мові. Цим файлом комплектується кожен з наших шаблонів. Як висновок, покупцеві достатньо замінити всі україномовні вирази на їхні російськомовні аналоги і шаблон готовий до використання на російськомовних Інтернет-ресурсах.

Якщо покупець не має змоги самостійно виконати переклад шаблону з української на російську мову, ми можемо, за додаткову платню, вирішити цю проблему. Вартість перекладу шаблону з української мови на російську чи англійську, силами наших фахівців, складає, додатково, 10 EUR до вартості DLE-шаблону, вказаної на нашому сайті.

Оплата за послуги перекладу повинна бути сплачена в сумі оплати за вибраний DLE-шаблон (вартість шаблону + вартість послуг перекладу).
 
 


 
 
  Швидкий доступ до розділів сайту
 
  Дизельные генераторы - экономичность, бесшумность, надежность.