This version of the page http://www.uba.ua/ukr/VBP/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-19. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Юридична компанія «Ващенко, Бугай та партнери»

Юридична компанія «Ващенко, Бугай та партнери»

Рік заснування - 2005

Компанія надає юридичну підтримку та послуги у сфері бізнес-консалтингу українському бізнесу та іноземним інвесторам. Ключовим напрямком діяльності є юридичний супровід російського бізнесу в Україні.

У штаті компанії - 11 висококваліфікованих юристів, шість з яких - адвокати.

VBpartners володіє значним досвідом супроводження проектів в наступних галузях: металургія, електроенергетика, нафта і газ, банківський сектор, тютюнова та алкогольна промисловість, рітейл, дистрибуція, нерухомість та будівництво. Завдяки високій ефективності та глибокій експертизі в конкурентному, корпоративному, податковому, трудовому праві, праві інтелектуальної власності, white collar crime, M&A, в судових процесах, земельних питаннях, знанню особливостей взаємодії з органами державної влади компанія користується високим визнанням на ринку.