This version of the page http://www.uba.ua/ukr/EPAP/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-19. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Юридичне бюро «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» в Україні

Юридичне бюро «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» в Україні

Рік заснування - 1997.

Юридичного бюро «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» в Україні (ЄПАП Україна) є однією з провідних національних юридичних фірм, надаючи повний комплекс юридичних послуг та консультуючи провідні світові та вітчизняні компанії.

Команда юристів Бюро складається з найбільш відомих професіоналів в юридичній галузі та практикуючих адвокатів в Україні, які володіють великим досвідом роботи на ринках, що розвиваються, використовуючи міжнародні професійні стандарти.

Наша репутація підтверджена авторитетними міжнародними юридичними рейтингами, серед яких Chambers, Legal 500, IFLR 1000, PLC Which Lawyer, Who's Who Legal та інші.