А ти готовий до фотосезону?

Твоя фотокамера уже чекає тебе в одному з магазинів «КТС» у Рівному, Кузнецовську, Нетішині та Сарнах. Понад 60 моделей компактних та дзеркальних фотокамер! Заходь уже. Або зателефонуй та дізнайся деталі: (0362) 46-02-46

Хіт продажів

 

 

Чудова компактна фотокамера Nikon Coolpix L23 за доступною ціною. Знімайте фото та відео відмінної якості, завдяки автоматичним налаштуванням. Простий натиск — і ваші чудові кольорові фото готові! Ця фотокамера ідеально підійде фотографам-початківцям. А її яскравий приємний колір стане родзинкою вашого образу.

 

 

 

 

Ширококутний об'єктив

 

 

Фотографуйте пейзажі та панорами без жодних проблем із фотокамерою Nikon Coolpix S2500! Вона тонка та майже невагома. Дозволить вам знімати ідеальні портрети близьких, адже «стежить» за усмішками. Проста в управлінні, фотокамера Nikon Coolpix S2500 стане вашим незамінним помічником.

 

 

 

Відеозапис у форматі 720p

 

 

Насолоджуйтеся чіткими фотографіями та ще кращим якісним відео із фотокамерою Canon PowerShot A2200 IS. Забудьте про «червоні очі», адже навіть в умовах поганого освітлення камера автоматично коригує кольори. Із Canon PowerShot A2200 IS фотографувати просто та приємно!

 

 

Майже дзеркальна фотокамера

 

 

 

Бездзеркальна компактна фотокамера із можливістю зміни об'єктивів. Nikon 1 J1 дозволить вам робити знімки вражаючої чіткості із природними кольорами. При цьому, ви можете використовувати об'єктиви дзеркальних камер для досягнення бажаного ефекту. 

 

 

 

 

Краща ціна!*

 

 

Дзеркальна фотокамера Nikon D3100 відкриє вам світ вражаючих фото. Неймовірна чіткість, насичені кольори та можливість записувати відео високої якості. Встановлюйте власні налаштування для досягнення цікавих та оригінальних ефектів. Станьте професіоналом із Nikon D3100! 

 

 

 

 

 

До усіх дзеркальних фотокамер ми даруємо вам картки пам'яті на 8ГБ! Для ще чіткіших фото обирайте штативи, а для безпеки — чохли на будь-який смак.

Поспішайте! Лише до 20 травня МЕГАвибір та СУПЕРціни для вас! Завітайте в «КТС» у Рівному, Кузнецовську, Нетішині та Сарнах! Або замовляйте те, що сподобалося, одразу на сайті.

*у мережі магазинів «КТС». Зовнішній вигляд товарів та їхня комплектація може відрізнятися від зазаначених на сайті. Акція діє до 20 травня або до закінчення товарних запасів.

report for mistake