This version of the page http://www.ukrdzi.com/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-17. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Новини

16.09.2013
В Україні за результатами липня 2013 року знизилися ціни на будівельно-монтажні роботи
У липні 2013 року порівняно з попереднім місяцем ціни на будівельно-монтажні роботи в Україні знизилися на 3,8%, повідомляє Державна служба статистики.  
12.09.2013
Україна зменшить імпорт м’яса
Україна планує зменшити імпорт м’яса на 40% завдяки збільшенню внутрішнього виробництва. Про це повідомив на прес-конференції, що нещодавно відбулася в Києві, міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.  
12.09.2013
У Китаї спостерігається ріст попиту на яловичину
В Китаї спостерігається зростання попиту на яловичину. Про це говориться в останньому огляді Rabobank. В свою чергу, світові постачальники даного продукту мають добру нагоду зміцнити свої позиції на цьому ринку, оскільки місцеві виробники поки не в змозі задовольнити внутрішній попит.  
11.09.2013
Зростання частки житлових будівель в загальному обсязі будівельних робіт
Обсяги будівництва житлових будівель України в липні виросли на 4,6%, в річному вимірі, а їх частка в загальному обсязі будівельних робіт зросла до 18%.  
09.09.2013
За три роки в Сумську область було залучено інвестицій на суму 200 млн. дол. США
За останні три роки в Сумську область було інвестовано 200 млн. дол. США. Це майже половина всіх інвестицій залучених в область за період незалежності України.  
06.09.2013
Директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Шевки Аджунер здійснив свій перший регіональний візит в м.Суми
5 вересня 2013 року у відкритті лінії по виробництву крупноформатного керамічного поризованого блоку на ТОВ "Керамейя" взяв участь директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Шевки Аджунер. Це був перший візит в регіони нового голови ЄБРР в Україні, призначеного на цю посаду у квітні 2013 року.  
02.09.2013
Компанія Korea Midland Power підписала контакти на постачання австралійського вугілля
Корейська енергетична компанія Korea Midland Power (Komipo) підписала з двома постачальниками контакти на постачання австралійського суббітумінозного вугілля для електростанції Boryeong з відвантаженням у січні 2014 р. – червні 2016 р.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження