Русский Головна
Allianz Україна

Мегаполіс

Страхування майна - це не тільки захист від можливих незапланованих витрат. Це також душевний спокій та гарні стосунки з сусідами, що б не сталося. У непередбачених ситуаціях Allianz Україна допоможе вам не залишитися без даху над головою і не втратити гроші, вкладені в ремонт та оздоблення.

Ми розробили для вас комплексну програму страхування житла "Мегаполіс". Вона передбачає страхування майна всередині приміщення, самого будинку, квартири та відповідальність перед третіми особами (сусідами). Ви самостійно визначаєте, що страхувати.

Та самостійно обираєте ризики, від яких хочете застрахувати своє майно.

Також ви можете застрахувати свою відповідальність перед сусідами (іншими третіми особами) при експлуатації житла (наприклад, затопленні водою квартири поверхом нижче). У такому випадку ми відшкодуємо завдані збитки, а ви збережете не тільки сімейні кошти, а й теплі стосунки з сусідами. Страхування квартири, будинку - це один з найважливіших кроків до вашого спокою і комфорту.

Скористайтеся перевагами страхування майна в Allianz Україна:
  1. Ми бережемо ваш час - і тому пропонуємо максимально просту, швидку і зрозумілу процедуру страхування. Потрібно лише заповнити поліс.
  2. Попередній огляд та оцінка майна не потрібні. Ви вказуєте страхову суму самостійно, адже ми довіряємо вам.
  3. Ви отримуєте повний перелік ризиків. Ризик "пожежа" включає підпал. А за ризиком "затоплення" компанія відшкодує збитки, навіть якщо страховий випадок стався з вашої вини / необережності.
  4. Ви можете застрахувати майно всередині житла - як склавши перелік речей, так і без нього.
  5. Як наш постійний клієнт, ви економите, адже з кожним наступним роком страхування вартість поліса знижується на 5%.
  6. Ви отримаєте додаткову економію до 35% у разі збільшення франшизи, а також за наявності охоронної та пожежної сигналізації.

Страхуєте житло? Це правильно. А як щодо здоров’я та автомобіля?
Розрахувати вартість
Залишити відгук
Напишіть мені
Зателефонуйте мені
Право клієнта

Повідомити про
страховий випадок

Страхування майна
або авто:

0 800 500 727
+380 44 459 00 51

Електронна адреса
для документів
doc@allianz.ua

© Allianz 2013. Всі права захищено.
Наверх

Каско страхування Калькулятор страхування автомобіля (КАСКО) Автоцивілка вартість (калькулятор) Медичне страхування Страхування майна Страхування вантажів