This version of the page http://uz.gov.ua/?m=all.road.lviv&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-15. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Заощаджуйте з Інтерсіті+! Квитки за 45 діб - дешевше

Розклад руху пасажирських поїздів

Організація логістичної роботи з перевезення вантажів залізничним транспортом

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

13.09.2013

За 8 місяців 2013 року воєнізована охорона Укрзалізниці розкрила та попередила 872 крадіжки вантажів та матеріальних цінностей

За 8 місяці 2013 року працівниками оперативних груп воєнізованої охорони Укрзалізниці було розкрито та попереджено 872 крадіжки вантажів та матеріальних цінностей на суму понад 1,4 млн грн. Зокрема, розкрито та попереджено крадіжок вантажів – 235 випадків, комплектуючих деталей, обладнання та майна залізниць – 637 випадків. У ході проведених оперативних заходів було затримано 1022 осіби.
13.09.2013

Оновлення локомотивного парку залізниць України в рамках Урядової Програми зменшить експлуатаційні витрати на 1,1 млрд грн.

Новий тяговий рухомий склад, який закупить Укрзалізниця, має покращені технічні характеристики, що дозволить зменшити споживання енергоресурсів та експлуатаційних витрат на ремонт і утримання локомотивів. Згідно з програмою оновлення локомотивного парку залізниць України у п'ятирічний термін необхідно замінити 509 застарілих електровозів. Оновлення парку дозволить зменшити експлуатаційні витрати на ремонт і енергоресурси орієнтовно на 1,1 млрд. грн. Тягово-енергетичні характеристики нових локомотивів відрізняються від існуючих на українських залізницях, оскільки більшість тягового рухомого побудовано згідно з технічними вимогами 60-х років минулого століття та характеризується збільшеними, постійно зростаючими експлуатаційними витратами, має низьку економічність у порівнянні з локомотивами нового покоління.
Закрити