This version of the page http://vsk.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-14. The original page over time could change.
ВСК БКОЗ

 Міжнародними правовими інституціями Колегію визнано як недержавний проект та установу в Україні, яка здійснює практичну діяльність щодо запобігання та протидії корупції

Новини

Засуджено колишнього співробітника Міндоходів

Правоохоронець, виконуючи функцію протидії корупції на митному посту «Володимир-Волинський» Ягодинської митниці, одержував гроші від представників підприємств, котрі здійснюють імпорт транспортних засобів. 

Нове антикорупційне законодавство підвищить ефективність боротьби із корупцією

Нове антикорупційне законодавство, в якому враховано рекомендації експертів Європейського Союзу у сфері запобігання і протидії корупції, підвищить ефективність боротьби із цим явищем. 

Юрій Лавренюк: В Україні є усі передумови для викорінення побутової корупції

«В Україні є усі передумови для викорінення побутової корупції», - про це у прямому ефірі Радіо ЕРА-FM у програмі «На слуху» заявив Голова Всеукраїнської Спеціальної Колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю Юрій Лавренюк.

Засуджено податківця, який вимагав гроші від керівника однієї з благодійних організацій

Малинський районний суд Житомирської області виніс вирок у кримінальному провадженні стосовно колишнього начальника одного з відділів податкової міліції Коростенської ОДПІ, який вимагав та одержав неправомірну вигоду від керівника однієї з благодійних організацій.

У Тернопільській області міського голову визнано винним у вчиненні корупційного правопорушення

Викрито протиправну діяльність колишнього міського голови м.Збаража Тернопільської області, який, будучи посадовою особою органів місцевого самоврядування, одноосібно, без проведення конкурсу на право перевезення пасажирів, уклав зі своїм сином угоду на тимчасове здійснення пасажирських перевезень. 

Актуально

Конфлікт інтересів у діяльності держслужбовців.

Корупція. Українці чують це слово так само часто, як американці чують слово тероризм. Адже щоб нам бути ближче до Європи, потрібно починати зі створення чогось хоч трохи на неї схожого всередині своєї країни, і це щось - демократія.

Підпишіться на ВСК БКОЗ

Запрошуємо до взаємодії та співробітництва

Запрошуємо до взаємодії та співробітництва громадян, об'єднання громадян, співробітників правоохоронних органів та органів спеціального призначення, а також установи та організації, що могли б надати допомогу в боротьбі з корупцією та організованою злочинністю.

 

Методично-роз'яснювальна робота