This version of the page http://vnz.org.ua/novyny (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-13. The original page over time could change.
Новини - Вища освіта

Анонси

Інтернаціональна осінь у Львові - «Language School» від міжнародної студентської організації AIESEC*
Науково-практична конференція «Регіон - 2013: стратегія оптимального розвитку» – 7-8 листопада 2013 р.
Освітні конкурси Міжнародного фонду “Відродження” - подання проектів до 2 вересня
VII Міжнародна конференції "Біоресурси та віруси" - 10-13 вересня 2013

Новини

Закінчилася реєстрація бажаючих відправитися в безповоротний політ на Марс

Реєстрація бажаючих відправитися в безповоротний політ на Марс в рамках проекту Mars One закінчилася на позначці в 200 тис. 586 претендентів.

Дослідження: мамонти вимерли через поступового потепління

Мамонти вимерли через поступового потепління і зникнення зон з сприятливим для них прохолодним кліматом, з'ясували шведські вчені в тісній співпраці зі своїми британськими колегами.

Володимир Семиноженко: Україна, яка має Глушкова, просто зобов'язана бути лідером в ІТ

Україна відзначає 90-у річницю від дня народження Віктора Михайловича Глушкова - піонера комп'ютерної техніки, автора фундаментальних праць у галузі кібернетики, математики і обчислювальної техніки, засновника і керівника унікального в світі Інституту кібернетики АН України.

Упродовж шести років «Європейський університет» міста Рівного роздавав «липові» дипломи про здобуття вищої освіти

З 2005-го по 2010-й рік на навчання було незаконно зараховано більше як сотню абітурієнтів, які не складали вступних іспитів, не ходили на пари і не платили за навчання кошти на банківські рахунки університету.

У МОН обговорили актуальність музейної освіти

11 вересня 2013 року в Міністерстві освіти і науки України під головуванням заступника Міністра освіти і науки України Бориса Жебровського відбувся круглий стіл з питань удосконалення краєзнавчої і туристичної роботи з дітьми та учнівською молоддю.

Андерс Брейвік вступив до університету

Норвезький вбивця Андерс Брейвік, що розстріляв 69 людей на острові Утойя в 2011 році, вступив до університету Осло.

У ДНУ імені Олеся Гончара святкують 95-річчя з дня заснування університету

З нагоди 95-річчя з дня заснування Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки академіку М. К. Янгелю на навчальному корпусі фізико-технічного факультету ДНУ.

Університет витратив бюджетні кошти на товари для сауни

Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі витратив 147,8 тис. грн. бюджетних коштів не на навчання студентів, а на товари для сауни.

У Харкові на цих вихідних пройде «Ніч науки»

Перший іміджевий проект втілять в шести вузах міста, Будинку Нюрнберга та парку ім. Горького. Головною його метою є презентація різних досягнень у науці і новітніх технологій жителям і гостям Харкова.

Проведена велика робота за різними напрямками інтеграції України до Євросоюзу, – Євген Суліма

10 вересня 2013 року відбулося чергове засідання української частини Підкомітету № 7 «Наука та технології, дослідження та розробки, освіта, культура, громадське здоров’я, інформаційне суспільство та медіа» Комітету з питань співробітництва між Україною та Європейським Союзом.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...

Адреналин
автомобили бу черкассы