This version of the page http://www.ukrdzi.com/novini/metalurgiyniy-kompleks (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-12. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Новини

11.09.2013
Зростання частки житлових будівель в загальному обсязі будівельних робіт
Обсяги будівництва житлових будівель України в липні виросли на 4,6%, в річному вимірі, а їх частка в загальному обсязі будівельних робіт зросла до 18%.  
06.09.2013
Директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Шевки Аджунер здійснив свій перший регіональний візит в м.Суми
5 вересня 2013 року у відкритті лінії по виробництву крупноформатного керамічного поризованого блоку на ТОВ "Керамейя" взяв участь директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Шевки Аджунер. Це був перший візит в регіони нового голови ЄБРР в Україні, призначеного на цю посаду у квітні 2013 року.  
02.09.2013
Компанія Korea Midland Power підписала контакти на постачання австралійського вугілля
Корейська енергетична компанія Korea Midland Power (Komipo) підписала з двома постачальниками контакти на постачання австралійського суббітумінозного вугілля для електростанції Boryeong з відвантаженням у січні 2014 р. – червні 2016 р.  
22.08.2013
В червні 2013 року ціни на будівельно-монтажні роботи в Україні зросли на 1,5%.
Ціни на будівельно-монтажні роботи (БМР) в Україні в червні 2013 року зросли на 1,5% порівняно з травнем цього ж року, тоді як у травні також відновилося зростання та склало 2,9% до квітня  
22.08.2013
Ціни на металургійний кокс на китайському ринку зросли у першій половині серпня.
За підсумками першої половини серпня спостерігалось зростання відпускних цін на металургійний кокс на внутрішньому ринку Китаю збоку виробників.  
14.08.2013
На українському ринку зерна найбільшим попитом користується пшениця і ячмінь
Як і на попередньому тижні, найбільш активним попитом у експортерів користується пшениця і ячмінь, оскільки у частини компаній підійшли до кінця строки виконання зобов’язань по контрактам, тоді як не всі змогли вчасно закупити товар.  
14.08.2013
Минулого тижня український ринок молокопродуктів характеризувався стабільними цінами.
На минулому тижні український ринок молокопродуктів характеризувався стабільними цінами, за виключенням СОМ, вартість якого дещо знизилась.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження