This version of the page http://uamedia.visti.net/gazeta_misto (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-11. The original page over time could change.
Газета "Місто" | Оперативный мониторинг новостей
RSS-каналы

Газета "Місто"


Метки:

Оздоровчий табір ім. Ю. Рябчинської запрошує на відпочинок дітей

25.06.2013

З 1 червня розпочався оздоровчий сезон у відомчому дитячому таборі відпочинку ім. Ю. Рябчинської.

З року в рік тут працюють в основному вихователі відомчого дитячого садочка, які мають великий професійний досвід і вміння організувати незабутній відпочинок для діток.

Працівники табору готують особливі програми для дітей. Кожен день тут - особливий, з оригінальними іграми, концертами, спортивними змаганнями, цікавими екскурсіями. Оскільки табір відпочинку міліцейський, панує тут своя незабутня атмосфера, яку привносять гості у погонах - з дітьми проводять ігри з вивчення правил дорожнього руху, застосування прийомів рукопашного бою, навчають як убезпечити себе вдома, на вулиці.

Табір приймає дітей віком від 7 до 14 років, які зможуть відпочити у три зміни.

1 зміна - з 1 по 21 червня, 2 зміна - з 24 червня по 14 липня, 3 зміна - з 17 липня по 6 серпня.

Орієнтовна вартість путівок становить для атестованих працівників УМВС, для вільнонайманих працівників УМВС, які є членами профспілки та пенсіонерів УМВС - 1015 грн, для дітей працівників УМВС, які загинули під час виконання службових обов'язків та дітей з багатодітних сімей - безкоштовно. Повна вартість путівки становить 2030 грн.

Заяви для отримання путівок слід надавати письмово до 1 червня 2013 року в бухгалтерію дитячого закладу оздоровлення ім.. Ю.Рябчинської. Телефони для довідок 59-38-28, 58-19-13, 58-18-93.

СЗГ УМВС України у Вінницькій області

Місто - газета кожного вінничанина

Вінницький дизайнер Володимир Подолян створив "Прості речі"

25.06.2013

Колекція футболок "Прості речі" - це спільна робота ТМ НЮКРЕЙН! і відомого українського дизайнера Володимира Подоляна.

Проект, як і остання колекція дизайнера "осінь/зима 2013", створено за мотивами філософської казки Моріса Метерлінка "Птах щастя".
Принти футболок відображають основну ідею казки: щастя присутнє у простих речах, що оточують нас кожного дня, воно поруч, всередині кожної людини. - Кілька футболок з цієї колекції були представлені під час показу моєї нової колекції в рамках Українського Тижня Моди, - розказує дизайнер Володимир Подолян.
За його словами, одягаючи ці футболки, люди мали б частіше відчувати світ навколо себе і почуватися щасливими.
- Насолоджуйтесь життям і пам'ятайте, що в ньому є дуже багато чудових і простих речей, - говорить Володимир Подолян.

Максим ЗОТОВ

Місто - газета кожного вінничанина

Батько з сином потрапили у ДТП

25.06.2013

Напередодні зелених свят у суботу, 22 червня, у дорожньо-транспортну аварію потрапила сім'я: син з батьком.

Батько 65-ти років помер на місці аварії, а 27-річного сина, який був за кермом, карета "швидкої"доставила до лікарні.
Автопригода з "Рено Кенго"сталась при в'їзді у Вінницю на Немирівському шосе, близько 12.00.
У службі профілактичної роботи ДАІ УМВС України у Вінницькій області повідомляють, що водій не впорався з керуванням, коли проїхав заправку і наближався до окружної дороги у напрямку аеропорту "Вінниця".
- Іномарка з'їхала на узбіччя дороги, де зіткнулася з деревом, - говорить начальник служби профілактичної роботи ДАІ УМВС України у Вінницькій області Володимир Мотичко. - Водій із черпно-мозковою травмою зараз у лікарні.
Наразі призначено ряд експертиз для з'ясування причин аварії. Зацим фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Анна МЕЛЬНИК

Місто - газета кожного вінничанина