This version of the page http://7d.rv.ua/2011/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-11. The original page over time could change.
2011 | 7d.rv.ua

Рівненська гуманітарна гімназія отримала інтерактивне обладнання. --- На Рівненщині завершують підготовку до опалювального сезону. --- Рівнян просять допомогти зібрати портфелі онкохворим дітям. --- У Рівному "Скрябін" та "Дзідзьо" дадуть перший спільний концерт. --- На Рівненщині розробляють механізм передачі доріг у регіональне управління. --- У Рівному Центр променевої терапії отримав статус міжрегіонального. --- На Рівненщині після фінансових перевірок звільнили 13 посадовців.


List/Grid

Yearly Archives: 2011

Вбивство, поставлене на потік

У неділю – одна з найкривавіших дат в історії Рівного – 70-а річниця масової страти євреїв у Сосонках Минуло 70 років із початку найбільшої трагедії і найбільшого злочину ХХ століття… »

Інформаційний бюлетень

Управління комунальною власністю Рівненської міської ради повідомляє, що 27.10.2011 Рівненська міська рада прийняла рішення про приватизацію об’єктів комунальної власності та оголошує конкурс з відбору експертів – суб’єктів оціночної діяльності, які… »

Інформація управління комунальною власністю міста

управління комунальною власністю міста про оголошення конкурсів з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єктів з метою визначення їх ринкової вартості для цілей оренди 1…. »

На Рівненській АЕС відключали турбогенератор другого енергоблоку

1 листопада о 22:47 через втрату збудження був автоматично відключений від енергосистеми турбогенератор ТГ-4 енергоблоку №2 (ВВЕР-440). Потужність енергоблоку була знижена до 50%. Про це йдеться на офіційному сайті станції… »

Інформація

управління комунальною власністю виконавчого комітету Рівненської міської ради про намір передати в оренду комунальне майно 1. Об’єкт оренди: нежитлові приміщення (2-й поверх) на вул. Драгоманова, 7 у м. Рівне загальною… »

Конференція, присвячена культурі мовлення, відбудеться в Острозькій академії

3–4 листопада в Національному університеті «Острозька академія» відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми культури української мови і мовлення». На конференції планується розгляд таких питань: • проблеми культури української мови в… »

Как сделать внутреннюю канализацию своими руками?

При строительстве частного дома можно экономить на некоторых несложных процессах. Так, например, без малейших проблем можно смонтировать внутреннюю канализацию своими руками. Это позволит сэкономить неплохие деньги, а усилий как таковых… »

Как следать приямок для скважины своими руками?

Для обустройства скважины однозначно необходимо строить приямок (по другому его еще называют кессоном). Приямок для скважины можно сделать из готовых железобетонных колец с крышкой. Но намного дешевле сделать приямок для… »

У Рівному затримали чоловіка, який крав речі з автомобілів

Працівники карного розшуку Рівненського МВ УМВС затримали рівнянина, який протягом 2011 року викрав з автомобілів у Рівному автомагнітоли, шкіряну куртку, інструменти, ноутбук. 27-річний Анатолій на початку травня цього року викрав… »

У Рівному вшанують Клима Савура

100-річчя з дня народження Дмитра Клячківського (Клима Савура) відзначатимуть завтра в Рівному. На 10-ту годину заплановано покладання квітів до його памятника Дмитра Клячківського (Клима Савура). Клячківський Дмитро (Роман) (4 листопада… »