This version of the page http://www.bizreliz.com/business-and-finance.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-08. The original page over time could change.
Пром


Пром

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Пром
Зберегти
Скасувати
Відновити

Будівництво та нерухомість

Головні бренди виставки

11-я Міжнародна спеціалізована виставка «БудТех'2013» відбудеться в Києві з 1 по 4 жовтня на території НК «Експоцентр України

Середа, 4.09.2013 COMMENTS

  • Сучасна європейська урбаністика

Енергетика, Хімія

"Стирол" делает паузу

ПАО «Концерн Стирол» полностью возобновит выпуск минеральных удобрений, как только цены на мировом рынке вырастут. Период простоя будет

Середа, 4.09.2013 COMMENTS

  • Харківський Boeing - у Борисполі

Промисловість

З Швейцарії до України

Swiss International Air Lines додала Київ до числа своїх європейських напрямків. Щоденні рейси до столиці України з Цюріха відкриваються з 27 жовтн

Неділя, 14.07.2013 COMMENTS

  • Укрлегпром відзначив з'їздом

Транспорт та Логістика

Харківська логістика Нестле

29 серпня у Харкові відбулось урочисте відкриття логістичного центру Nestlé  в Україні. На церемонії відкриття центру на території фабр

Понеділок, 2.09.2013 COMMENTS

  • Система контроля за водителями

Пром

"Стирол" делает паузу

ПАО «Концерн Стирол» полностью возобновит выпуск минеральных удобрений, как только цены на мировом рынке вырастут. Период простоя будет использован предприятием для модернизации, плановых капитальных ремонтов, внедрения современных систем безопасности и автоматизации производства.

Об этом вчера заявил Председатель Правления концерна Сергей Павлючук.

«Провалы на мировом рынке удобрений периодично бывают. Стирол воспользуется перерывом в работе с максимальной для себя пользойпродолжится начатая широкомасштабная модернизация и внедрение новых технологий. Мы будем ремонтировать общезаводские  коммуникации, которые требуют остановки всего предприятия, ремонтировать цеха, делать фундамент для тех инвестиционных проектов, которые у нас заложены на  модернизацию и обновление оборудования, на  безопасность и охрану труда наших сотрудников» - сказал Александр Халин Генеральный директор  OSTCHEM  на рабочем совещании, проводимом на предприятии.

 

«Эти работы проводятся в низкий сезон. То естьвесь ремонтный персонал будет направлен на проведение диагностики и ремонта коммуникаций, динамического и статического оборудования, подготовку к зиме. Учебный центр концерна в это время будет работать в интенсивном режиме, максимально охватив всех стироловцев, которые должны пройти курсы повышения квалификациисообщилАлександр Халин. «Ещё раз повторю: никаких увольнений и сокращений у нас не будет. Это позиция акционера. На время вынужденного простоя предприятия, заработная плата всех сотрудников сохраняется, никто не уходит в отпуск за свой счет» - добавил Халин.

 

Напомним, что 01 сентября СТИРОЛ приостановил производство удобрений из-за существенного снижения цен на мировых рынках минеральных удобрений. По решению управляющей компанииOSTCHEM были приостановлены производство аммиака, и его производных - карбамида, селитры и КАС. На предприятии продолжает работу только органическое производствозавод по выпуску полистиролов.

 

Генеральный директор  OSTCHEM Александр Халин также заявил, что приостановка работы ПАО «Концерн СТИРОЛ» не отразиться на внутреннем рынке Украины: «Наступивший сезон внесения удобрений будет полностью удовлетворен. Мы своих потребителей не оставим. Наши склады полностью заполнены удобрениями для наших аграриев»

 

Как считают специалисты, проблемы возникли у производителей азотных удобрений из всех стран бывшего Союза, так как их продукция  теперь предлагается по рекордно низким ценам. Украинские химики вынуждены останавливать заводы, так как цены на  природный газ – основное сырье - слишком высоки для нормальной работы заводов. Сложившаяся ситуация может продлиться до ноября, пока не окрепнет спрос на мировых рынках и не начнется рост цен на минеральные удобрения азотной группы.

Головні бренди виставки

11-я Міжнародна спеціалізована виставка «БудТех'2013» відбудеться в Києві з 1 по 4 жовтня на території НК «Експоцентр України» (ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1). На виставці буде представлено бренди - лідери світових рейтингів ринку будівельної техніки.

Учасники мають намір презентувати новинки важкої будівельної, кар'єрної, дорожньої техніки Bomag, Bauer, Caterpillar, Doosan, Dressta, Hensley, Komatsu, Manitou, NewHolland, Toyota, Volvo, LiuGong, Hidromek, Marini, Tekfalt, Semix, Ozfenі багатьох інших виробників. Станом на 1 вересня свою участь також підтвердили компанії «АМАКО Україна», «Вольтех», «Сумітек Україна», «Промтехсервіс», «Бриз будівельні машини», «Аларітпром», ГК «Індустрія», «Атлас Копко», «Кезер Компресори», Magna Tyres, Tekmak, Фабрікант.ру та ін.

Організатори виставки - компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна) і ITE Group Plc (Великобританія). Захід офіційно підтримали Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України та Державне агентство автомобільних доріг «Укравтодор». Колесний партнер виставки - Magna Tyres.

«БудТех'2013» залишається єдиною в Україні виставкою важкої техніки демонстраційного типу. Тільки тут фахівці галузі можуть на практиці протестувати все краще, що сьогодні пропонують світові лідери ринку, і обговорити умови контракту прямо в кабіні працюючої машини.

На виставці будуть представлені бульдозери, екскаватори, землерийна та дорожньо-будівельна техніка, грейдери, ковшові навантажувачі, дробильно-сортувальне, бурове обладнання, техніка для пальових робіт, навісне обладнання для спецтехніки, бетонні заводи, гідромолоти, самоскиди, автокрани, запчастини до спецтехніки і ін.

У діловій програмі виставки запланована конференція від групи компаній «Індустрія» «Нові умови фінансування для покупки будівельної і кар'єрної техніки. Новинки ринку будівельного обладнання». Теми конференції: лізинг, розстрочка, кредит, trade-in (обмін техніки), різноманітні фінансові послуги при купівлі спецтехніки, а також перспективи фінансування ринку будівельної та гірничодобувної техніки до 2015 року.

Формується програма практичних семінарів на актуальні теми ринку будівельної техніки та технологій, а також презентації нових зразків обладнання від учасників виставки.

Детальніше про експонентів і події виставки на http://buildtech.com.ua/.

Харківська логістика Нестле

29 серпня у Харкові відбулось урочисте відкриття логістичного центру Nestlé  в Україні. На церемонії відкриття центру на території фабрики «Мівіна-3» були присутні заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Андрій Моченков, технічний директор Nestlé в Європі Антоніо Нунез Лемоз, Генеральний директор Nestlé в Україні та Молдові Яна Міхайлова та інші.

Реконструкцію логістичного центру здійснено з метою подальшого розвитку системи дистрибуції Nestlé в Україні. Новий логістичний центр забезпечуватиме зберігання сировини та пакувальних матеріалів для виробництва, а також дистрибуцію продукції торгівельної марки «Мівіна», готових сніданків Nestlé та кави Nescafe, що імпортується в Україну через Одеський порт (обсягом майже 350 контейнерів на рік), а також товарів, що виробляються на фабриках в Харкові.

Центр дозволив збільшити складські потужності вдвічі, до 12 тис. палетомісць. Вісім вантажних доків забезпечують розвантаження та завантаження більше 20 автомобілів на добу, 400-450 автомобілів на місяць. Максимальний час завантаження та розвантаження складатиме 30 хвилин. Впроваджено найсучасніші системи зберігання продукції, кондиціювання та контролю вологості, створено безпечні та комфортні умови праці. Загальна вартість проекту склала більше 45 млн. гривень.

Геннадій Радченко, директор з корпоративних зв’язків Nestlé в Україні та Молдові: «Завдяки ефективній системі логістики та дистрибуції, продукти «Мівіна» стали більш доступними споживачам як в Україні, так і в інших країнах світу. За перше півріччя 2013 року експорт склав 20% виробництва, що становить 2,7 тисяч тон».

Продукція  ТМ «Мівіна» імпортується до Польщі, Російської Федерації, Білорусі, країн Балтії, Чехії, Угорщини, Румунії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Туркменістану, Молдови, Кіпру, Іспанії, Нігерії.

До речі, фабрика «Мівіна-3» існує вже десять років. За роки роботи фабрика досягла дійсно високих результатів – 95% населення України знає і 75% вживає продукцію ТМ «Мівіна». Її можна купити в будь-якому куточку нашої країни. «Мівіна» стала міжнародним брендом, її знають більш ніж в 20 країнах світу. Фабрика оснащена автоматизованим обладнанням провідних світових виробників. На виробництві впроваджені передові технології.

Харківський Boeing - у Борисполі

29 серпня - з міжнародного аеропорту «Бориспіль» відправлено перший комерційний  рейс авіакомпанії «Авіалінії Харкова» на широкофюзеляжному літаку Boеing 767. За серпень місяць парк авіакомпаній, що базуються в аеропорту «Бориспіль», поповнився другим далекомагістральним літаком. Церозширює мережу популярних туристичних напрямків з головного аеропорту країни та надає додаткові можливості пасажирам для комфортних авіаподорожей.

Початком  далекомагістральних рейсів нового широкофюзеляжного авіалайнера став маршрут«Київ-Анталія». З нагоди прибуття рейсу в аеропорту було проведено прес-брифінг, в якому взяли участь керівники     ДП МА «Бориспіль» та авіакомпанії «Авіалінії Харкова».

У вітальному слові Заступник Генерального директора з виробництва та аеродромно-технічного забезпечення аеропорту «Бориспіль» Сергій Гомболевський зазначив: «Новий етап співпраці з авіакомпанією «Авіалінії Харкова» розпочався не так давно, але вже зараз можна говорити про відмінний старт і продуктивну співпрацю, завдяки якій в розкладі міжнародного аеропорту «Бориспіль» з'явився цілий ряд актуальних рейсів, що враховують потреби наших пасажирів. Технічний потенціал авіалайнера Boeing 767 дозволить авіакомпанії освоювати далекомагістральні маршрути та забезпечувати перевезення пасажирів на далекі відстані  без пересадок. Далекомагістральні напрямки є одним із пріоритетів у розвитку хабового аеропорту».

Нове повітряне судно наприкінці серпня поточного року поповнило парк техніки авіакомпанії «Авіалінії Харкова». У стандартному компонуванні літак з трьома класами (бізнес, преміум, економ) розрахований на 272 пасажиромісця. В авіакомпанії «Авіалінії Харкова» Boeing 767-300ER буде використовуватися на міжнародних маршрутах.

Голова правління «Авіалінії Харкова» Микола Нікітенко: «Для авіакомпанії «Авіаліній Харкова» придбання літака цієї серії та такого класу - важливий етап у реалізації стратегічного плану становлення і успішного розвитку. Наявність у нашому парку потужного далекомагістрального лайнера дозволить успішно розширювати карту маршрутів та гарантувати нашим пасажирам найвищий рівень комфорту і безпеки».

Повітряне судно Boeing 767 авіаперевізника «Авіалінії Харкова»базуватиметься в міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Система контроля за водителями

Интеллектуальная транспортная система «Auto-OnLine» от компании «UMT» – комплексное решение для контроля и мониторинга транспорта, которая помогает оптимизировать бизнес-процессы лидера экспресс-доставки компании «Новая почта».

 

Компании «UMT», эксперт рынка мобильных технологий заключила договор о сотрудничестве с компанией «Новая Почта», занимающейся доставкой груза во все регионы Украины. Система спутникового мониторинга транспорта была установлена на автотранспортных средствах компании «Новая Почта».

 

БлаБлагодаря системе «Auto OnLine» компания «Новая Почта» может решать ряд важных вопросов, касающихся оптимизации бизнес-процессов, как:   сохранность груза     контроль остановокконтроль время стоянок и отдыха водителей, движение по маршруту и контроль времени прибытия  повышение эффективности использования транспорта,       высокий уровень защиты информации, оперативная поддержка технически-квалифицированным персоналом, существенная экономия затрат на эксплуатацию объектов.

 

Компания «UMT» с 2007 года предлагает интегрированные решения, которые позволяют оптимизировать бизнес-процессы компаний-автоперевозчиков в Украине. Интеллектуальная транспортная система от «UMT» «Auto OnLine» представляет собой комплексное решение для контроля и мониторинга транспорта, которое основано на работе электронного оборудования, программного обеспечения и телематических решений. «Auto OnLine» помогает автотранспортным компаниям оптимизировать процесс перевозок и сокращать логистические издержки при минимальных затратах на эксплуатацию системы и невысокой стоимостью оборудования.

 

«Более 12 лет компания «Новая почта» обеспечивает нашим клиентам в Украине быструю и безопасную доставку грузов, – говорит Ирина Холод, директор по маркетингу  компании «Новая Почта». – Система спутникового мониторинга транспорта от компании «UMT» помогает нам решить ряд бизнес-процессов, и, соответственно, повысить качество сервиса».

 

«Сегодня вопросы оптимизации транспортных затрат волнуют многие компании, в том числе работающие в бизнесе автоперевозок,говорит Елена Гайковская, директор компании «UMT». – Разработки UMT в области спутникового мониторингаотличное решение для планирования маршрутов доставки грузов и сокращения логистических издержек, которое уже оценили более 1000 государственных и частных структур в Украине». 


Новости в фотографиях

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року&q

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yun

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киев

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

Держава

  • SigmaBleyzer буде на Форумі
  • Соня Кей вернется, но после...
  • Пошук позичальників з Білорусі
  • Украинское вино вместо кумыса

Соцiум

  • Тільки два стволи
  • "Данон" провожает футболистов
  • В Лубнах учили безопасности
  • Фільм про Богдана Ступку

Коментарі

Анджей Русин:"Отпуск на автомобиле и без проблем"
25.07.2013
Летом миллионы семей отправляются в отпуск на своем автомобиле. В связи с этим... Подробнее...
Алекс Ремез, глава Xerox в Украине "О тенденциях рынка печатных устройств"
02.07.2013
Согласно данным IDC, в период с января по март 2013 года мировой рынок устройств... Подробнее...
Олег Стефанюк: "Нельзя контролировать неподконтрольное..."
13.06.2013
В США все больше и больше  оборотов набирает скандал  связанный со сбором... Подробнее...
Олександр Муляр:"Орендні платежі за землю є джерелом доходу"
21.05.2013
В Україні мораторій на купівлю-продаж сільськогосподарських земель діє вже... Подробнее...
Ларри Могелонский: "Отели через 10 лет - шокирующий сценарий"
06.03.2013
  Перед Вами полностью вымышленный, но весьма... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 5.9.2013 Дослідили маньяків
  • 2.9.2013 "Данон" провожает
  • 2.9.2013 Харківська логістика Нестле
  • 2.9.2013 Газовий контракт не існуватиме
  • 29.8.2013 Кравчук запустив BІG
  • 29.8.2013 Соня Кей вернется, но
  • 28.8.2013 Большая матрица в
  • 27.8.2013 Сенсація! Чоловік на
  • 23.8.2013 Почесті в День незалежності
  • 23.8.2013 У Трускавці -про екотехнології
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Діловий Web-портал "Бізреліз"

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com 

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Довкілля
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Освіта
  • Офісна техніка
  • Події
  • Політика
  • Право
  • Промисловість
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені