This version of the page http://ye.ua/sms/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-03. The original page over time could change.
Народний Кореспондент | Новини Хмельницького "Є" | ye.ua
новини НарКор оголошення фото / відео блоги контакти

У розділі "Народний Кореспондент" (НарКор) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.

2 Вересня 2013

Анатолій Савчук

https://plus.google.com/u/0/photos/100743385318681777398/albums/5917212400930297505

Соціально – мистецький проект «Сяйво дитинства»
дарує особливим дітям визнання та надію.


В рамках соціально – мистецького проекту «Сяйво дитинства», який впроваджується активом Хмельницького обласного об’єднання ВОІ СОІУ на виконання Указу Президента України «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості», 28 серпня 2013 року відбувся Хмельницький обласний фестиваль творчості особливих дітей «Райдуга талантів», який радо зустрічала Городоччина.
Головною метою таких творчих зустрічей особливих діток організатори вважають запалення вогнику надії в очах діток та молоді, надаючи їм змогу донести суспільству творчі здобутки та яскраве бачення світу з особистим забарвленням світосприйняття дитячим почуттями та емоціями, відвертістю ...
 » 


29 Серпня 2013

Громадський оглядач

коментарі1

Чому ті хто публічно так ворогують, в стінах рад демонструють солідарність…?
Вчора на сесії Хмельницької міської ради серед решти питань було обрання секретаря міськради. І як повідомляє Незалежний громадський портал «Депутати Хмельницької міської не змогли обрати секретарем міської ради бютівця Михайла Василишина». За обрання Василишина проголосувало 20 депутатів, а проти – 28 міських обранців. Показовим являється той факт, що кандидатура Василишина була запропонована і відстояна міським головою Мельником Сергієм Івановичем. Ситуацію інакше як курйозною не назвеш. Мінімально заглибившись в історію, варто згадати, що на початку скликання міцна і монолітна фракція ВО «Батьківщина» складалася із 41 особи, в той час як склад усієї міської ради складає 60 депутатів. А ще є депутатські об’єднання ВО «Свобода» ...
 » 


27 Серпня 2013

Олександр Таран

Завершився чемпіонат Хмельницького з міні-футболу
Ось і добіг до свого логічного завершення розіграш чемпіонату міста з міні-футболу. Цей турнір проводився за ініціативи управління молоді та спорту, а також за сприяння Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області та за підтримки народного депутата Олександра Мирного. За головний трофей змагань протягом двох місяців змагалися 24 команди, і в неділю, 25-ого серпня, у парку імені Івана Франка відбулися вирішальні поєдинки турніру. В грі за 3-є місце «Воля» в напруженій грі здолала опір «Спортлідера+» - 8:7. А фінальному матчі «Університет» переміг «Спортлідер-2» з рахунком 3:0, і став чемпіоном нашого турніру!
Після того, коли пил баталій на майданчику згас, відбулася яскрава церемонія нагородження, в ході якої було нагороджено переможців та призерів змагань...
 » 


26 Серпня 2013

Василь Антонюк

УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!

Сесія Європейського молодіжного парламенту пройде у Хмельницькому.

20-21 березня в місті проходитиме сесія Молодіжного Європарламенту -2013. Захід проходитиме у рамках щорічного всеукраїнського туру ЄМП “Inter-Rail”. Як заплановано, його учасниками будуть молоді люди з університетів та шкіл Хмельницького, які працюватимуть у комітетах під керівництвом модераторів з європейських країн. Тема сесії ЄМП - “Від Асоціації до Згоди” (From Association to Agreement), націлена на залучення молоді України до обговорення нагальних для України питань євроінтеграції та співпраці з Європейським Союзом.

Впродовж двох днів 40 активних студентів та школярів з Хмельницького віком від 16 до 23 років, обговорюватимуть тему цьогорічного “Inter-Rail” туру у складі чотирьох комітетів. Окрім комітетів учасники сесії будуть залучені до ...
 » 


12 Серпня 2013

Любов

Перші в Україні експерименти над людиною


Перші в Україні експерименти, мета яких - прожити один день без чогось важливого та необхідного в житті.

Першим випуском "Розкопок" став ролик "Із широко закритими очима", в якому показано, як воно - бути сліпим та що в цьому корисного.

Кожне відео закінчується "істиною", яку можеш легко перевірити у своєму житті.

Дивися 1 випуск тут https://www.youtube.com/watch?v=kVIjy_zM_7k



5 Серпня 2013

Анатолій

У місті Старокостянтинові біля будівлі міськради де знаходиться прокуратура саме зараз проходить мітинг проти протиправних дій працівників прокуратури та міліції.Зараз біля міськради близько 30 людей з транспорантами, також ще люди підходять!


1 Серпня 2013

Ганна

1 серпня депутати Хмельницької міської ради від ВО «Свобода» Володимир Гончарук та Олександр Симчишин підтримали ошуканих хмельничан котрі пікетували офіс колективного підприємства «Цивілжитлобуд».
Підприємство Цивілжитлобуд» вже понад чотири роки не може здати в експлуатацію дев’яти поверховий шестипідїзний будинок по вулиці Львівське шосе, 33.
Директор колективного підприємства «Цивільжитлобуд» Тамара Онишко стверджує, що вони уклали договір на купівлю квартир з техпаспортом, а договір довільної участі. У цьому договорі зазначено попередню вартість квадратного метра житла. Остаточна вартість квартири визначають до закінчення будівництва. Затримка зі здачею - провина самих мешканців, адже вони відмовляються сплатити додаткові кошти.
Забудовники обіцяють добудувати першу чергу –чотири під’їзди ...
 » 


30 Липня 2013

Олена

Нещодавно подавала документи на закордонний паспорт,Хочу відмітити ,що послугу за оформлення пакету документів - 45 грн .-платити не потрібно ,бо вона продубльована в проплаті оформлення документів (тобто 1 із 3 основних платежів).Також не потрібно платити і страховку ,яку навязують в держ.міграційній службі на Грушевського 95.
Передбачено 3 основні платежі :
-Державне мито
-Послуги за оформлення документів
-Бланк закордонного паспорта
і все ,але працівники служби замість організації роботи по інформації (стенд з переліком документів,та платежів),він існує ,але чомусь закритий телевізором ,займаються запутуванням громадян ,а саме документи не ясно з яких підстав чомусь збирає "Документ",хоча на справді це робить сам громадянин ,також не зрозуміло ,чому не має інформації про обовязкові платежіі ,а видають клаптик ...
 » 


29 Липня 2013

НВК № 10

Міська ініціатива 15 липня

Шановні хмельничани! Сьогодні на майдані Незалежності відбудуться збори місцевої ініціативи, присвяченої питанням освітньої галузі міста. На зборах ми плануємо обговорити проблеми, детальніше викладені на https://www.facebook.com/nvk10. Проблема котрактів з директорами шкіл зачіпають інтереси вчителів, учнів та батьків. Справа освіти - це наша з Вами спільна справа. Все залежить тільки від нас. Початок о 18-00
З повагою ініціативна група місцевої ініціативи


17 Липня 2013

fantomas

Директорів шкіл в Хмельницькому влада викинула на вулиці. Не запитали нікого, просто звільнили і все.



14 Липня 2013

Мороз Аліна

Всім привіт!
Я часто ходжу у різні заклади, особливо полюбляю піцерії та кафешки. От і на днях вирішила піти у один із таких закладів, піцерію "Мрія". Насправді, вона уже давно існує і я лише чула, що там готують одну з найсмачніших піц у Хмельницькому (хоча це на любителя). Якось раніше я ніяк туди не попадала, а тут випала така можливість і я вирішила спробувати.
Зайшли з подружкою у "Мрію" на Гречанах, відвідувачів, правда, було небагато, я б сказала дуже мало. Меню не дуже різноманітне, але є з чого вибрати. Спочатку ми хотіли замовити одну велику піцу на двох, але, як виявилось, в них не було у меню жодної, яку ми хотіли... Тоді ми вирішили замовити 2 маленьких піци, кожна з нас вибирала вже продукти до смаку. І тут несподіванка.... виявляється у них і продукти не всі були... Але, з горем пополам, ми таки замовили.
Принесли нам ...
 » 


12 Липня 2013

Ігор Криптей

12 липня 2013 року о 13:47 годині поряд із універсамом "Вінницький" що на
Проспекті Миру у місті Хмельницькому сталася надзвичайна подія! Величезне
та трухляве 9 метрове дерево впало на проїжджу частину дороги. На відстані
1.5 метра від місця падіння в цей час знаходились автомобіль та цілодобова
крамниця. Це справжнє чудо що ніхто не постражадав. Продавчиня крамниці
стверджує що зазвичай тут дуже людно адже в обідній час сюди приїздять
таксисти та приходять діти із школи котра розташована навпроти, але
побачивши величезне дерево що впало поряд люди налякані та минають цей
заклад -сьогодні тут анідуші.

Очевидці події розповідаю що такі випадки в місті Хмельницькому -
непоодинокі. Поряд із багатовквартирним будинком по вулиці Свободи "3
а" теж відбулась аналогічна подія але, за свідченням очевидця, жодної
допомоги ...
 » 


11 Липня 2013

УКРІНФОРМ

Медики дозволили Крашковій брати участь у слідчих діях
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/mediki_dozvolili_krashkoviy_brati_uchast_u_slidchih_diyah_1844214
УКРІНФОРМ ЕКСКЛЮЗИВНО ВРАДІЇВКА
Медики позволили Крашковой участвовать в следственных действиях
http://www.ukrinform.ua/rus/news/mediki_pozvolili_krashkovoy_uchastvovat_v_sledstvennih_deystviyah_1536985


9 Липня 2013

А.Клименко

коментарі1

Близько року минуло відтоді, як не стало видатного українського митця, геніального актора театру і кіно Богдана Сільвестровича Ступки. Не потрібно бути театральним критиком, аби побачити той внесок, який зробила ця людина в українське мистецтво. Близько двох сотень ролей у кіно і на сцені театру, майстерське перевтілення в образи вольових чоловіків, керівників та майже усіх українських гетьманів… Він не грав, він цим жив, пропускаючи через серце усе зроблене і сказане. І для мене, молодого актора, постать справжнього Героя України є прикладом.
Надзвичайно приємно, що Президент України Віктор Янукович вирішив увічнити пам’ять видатного українського митця і встановити Державну премію імені Богдана Ступки, щоб відзначити вагомі творчі досягнення у справі театрального мистецтва. Я думаю, що кожен театральний ...
 » 


8 Липня 2013

преса

Президент підписав доручення щодо встановлення Державної премії України імені Богдана Ступки

Президент України Віктор Янукович доручив Прем’єр-міністру Миколі Азарову до 20 серпня цього року забезпечити підготовку і внесення на розгляд Верховної Ради проекту закону про внесення змін до Закону України «Про державні нагороди України» щодо встановлення Державної премії України імені Богдана Ступки.
Відповідне доручення підписане «з метою відзначення вагомих творчих досягнень у справі театрального мистецтва та увічнення пам’яті видатного українського митця Богдана Ступки».


5 Липня 2013

Я

Глава держави наголошує на необхідності притягнення до відповідальності усіх винних у скоєнні злочину в Миколаївській області

Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності притягнення до відповідальності усіх винних у скоєнні злочину в Миколаївській області і недопущення подібних випадків у майбутньому.
«Забезпечити притягнення до відповідальності винних у випадку в Миколаєві та розібрати всі подібні інциденти, на які є нарікання людей. Не тільки в Миколаєві, а й в інших регіонах. Дати кожному з них справедливу правову оцінку», - сказав Глава держави під час урочистої церемонії складення присяги суддями, вперше призначеними на посаду.
Президент нагадав, що ця справа перебуває на його особистому контролі. «Винним у цьому злочині не місце в правоохоронних органах, вони мають бути показово ...
 » 


2 Липня 2013

преса

Президент вимагає від правоохоронних органів термінового розслідування справи в Миколаївській області

Президент України Віктор Янукович взяв під особистий контроль розслідування Генеральною прокуратурою справи у зґвалтуванні 29-річної І.Крашкової у смт Врадіївка Миколаївської області.
Глава держави доручив Генеральному прокурору Віктору Пшонці провести нараду з керівництвом СБУ та МВС для вивчення всіх фактів участі співробітників правоохоронних структур у протиправних діях для надання належної оцінки, визначення подальшого реагування та розробки запобіжних заходів на майбутнє.
Керівники СБУ та МВС, за дорученням Президента, повинні найближчим часом провести колегії щодо виявлення фактів і запобігання правопорушенням. Результатом проведених колегій має стати чіткий план щодо приведення дій персонального ...
 » 


30 Червня 2013

Максим

коментарі1

Ось і завершився навчальний рік у Хмельницькому національному університеті. Під час святкової лінійки у своїй вступній промові ректор університету, Микола Єгорович Скиба привітав випускників із закінченням навчання та побажав успіхів у житті, творчих досягнень на трудовій ниві та, подякувавши всьому педагогічному колективу, зробив підсумок проведеної роботи по вихованню молодих магістрів, спеціалістів та бакалаврів, словом майбутніх "професіоналів" своєї справи. При цьому було сказано про забезпечення університетом всіх випускників першим робочим місцем.

Звичайно, якщо прочитати звіти Відділу працевлаштування випускників, що діє в університеті, можна у це повірити, але кому потрібні такі звіти?! На мене, як на випускника, студента денної форми навчання держава витратила немалі кошти, щоб виростити ще ...
 » 


17 Червня 2013

Юрій Кравчик

коментарі1

З 12 по 14 червня 2013 року у м. Алушта відбувся традиційний огляд-конкурс художньої самодіяльності серед колективів кооперативних вищих навчальних закладів «Укоопспілки» «Студентські перлини – тобі, Україно».
Студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту гідно представили свій навчальний заклад та завоювали призові місця і високі нагороди у двох жанрах «Хореографічний» та «Вокальний»:
- Премії «Гран-Прі» вперше в історії інституту удостоєні учасники хореографічної студії «Модерн» за виконання танцю «Танго: пристрасть, рух, кохання» (керівник – Ірина Андріївна Веретко, учасники – Барановська Тетяна, Антоненко Анастасія, Красій Юлія, Щербанюк Анна, Шашук Денис, Поліщук Дмитро, Гладій Віталій, Хлібик Денис);
- Друге місце - здобула чарівна Анастасія Антоненко за виконання вокальної ...
 » 


13 Червня 2013

Ledi di

Зверніть увагу!!!!!!!!(((((Пакувальники київських тортiв в коробки, м.Київ, без д/р. Графiк роботи: з 09.00 до 16.00 год., 7/7, або 15/15. Оплата в кiнцi кожного тижня, 3000 грн./тиждень. Гуртожиток поряд з пiдприємством, безкоштовне харчування. Тел. у Хмельницькому: 0-67-740-71-86, 0-44-362-12-48)))))))Люди,зверніть увагу на це оголошення,це все обман,чоловік поїхав на роботу,зразу сказали оплатити 700 грн.за гуртожиток, і цілий день чекав поки заселять,привезли їх за місто на хату якусь, а там ще людей десь чоловік 30-40 і всі чекають роботи))))Але добре що вибрався звідти живим))))Будьте уважні,бо у пошуках роботи і грошей можна потрапити у таку ситуацію,а там все схвачено і міліція заодно)))


1

2 3 ...  »...  91  
X
Ok Назад

Відтепер ви отримуєте можливість читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad у зручному форматі, адаптованому для мобільних пристроїв через дотаток «Google currents»

Як читати новини ye.ua на мобільних пристроях?

Перейдіть за посиланням: читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad
Або відскануйте QR-код:

1. Якщо у вас уже встановлений додаток «Google currents» – натисніть "Читати в Google currents (Google Медіа)" і новини ye.ua додадуться до ресурсів, які ви читаєте

2. Якщо ви ще не встановлювали додаток «Google currents» – натисніть "Завантажити Google currents (Google Медіа) для читання на оптимізованих мобільних пристроях". Після встановлення додатку перейдіть за посиланням на сайті читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad та натисніть "Читати в Google currents (Google Медіа)" і новини ye.ua додадуться до ресурсів, які ви читаєте

3. Запустіть додаток «Google currents» у себе на пристрої. Перейдіть у розділ «Новини» (News) або «Усі». Серед інших ресурсів ви побачите «Новини ye.ua»