Дорогий друже!

Ми, молодь України, що об’єднана у осередках по всій Україні, молодь з великих міст, невеличких містечок та сіл …

… молодь з Луганська, Донецька, Харкова, Запоріжжя, Миколаєва, Сімферополя, Ялти, Севастополя, Каховки, Черкас, Ужгорода, Чернівців, Кривого Рогу, Івано-Франківська, Одеси, Вінниці, Алчевська, Харцизька, Бердичева, Львова, Луцька, Дубно, Тернополя, Хмельницького, Коломиї, Житомира, Кіровограда, Рівного, Острога, Костополя, Полтави, Канева, Києва…

…звертаємося до тебе із прохання зробити фінансову інвестицію в майбутнє: розвиток однієї з найбільших та найдієвіших молодіжних організацій України: ВМГО “ФРІ”, а разом із тим, – інвестувати у появу покоління соціально-відповідальної молоді.

ТВОЇ КОШТИ РАЗОМ З ФРІ ДОЗВОЛЯТЬ МОЛОДІ УКРАЇНИ

  • жити здорово
  • жити в суспільстві з правильними цінностями
  • робити корисні справи на користь країни
  • спілкуватися з однодумцями і обмінюватися з ними досвідом

НА ЩО БУДУТЬ ВИТРАЧЕНІ КОШТИ?

1) ФРІ-ТАБОРИ: літні освітньо-мотиваційні табори з громадської активності для української молоді. Цього року їх заплановано 9 і кожен в різній частині України: від Карпат до Святогірська, від Запоріжжя до Київщини. Отримані кошти будуть витрачені на закупи харчування для учасників, транспортні витрати, оренду обладнання, роздаткові матеріали і забезпечення участі в таборах впливових людей в якості тренерів освітніх заходів ФРІ-Таборів.

2) ФРІ-ШКОЛИ З ГРОМАДСЬКОЇ АКТИВНОСТІ: майже щовихідних у 3-4 містах України проводяться дводенні школи з громадської активності, на яких будь-яка молода людина може дізнатися як і в чому вона може навчитися змінювати свою країну, оточення, соціальну інфраструктуру на краще. Отримані кошти будуть витрачені на забезпечення участі тренерів з особистісного та професійного саморозвитку, правозахисників та експертів з фандрайзингу — це дозволить збільшити число активної та професійно конкурентнішої молоді на ринку праці та в громадському секторі. Інформація про ці заходи викладена тут: http://fri.com.ua/osvitni-zahody-fri/

3) ДРУК ПОЛІГРАФІЇ: традиційно ФРІ має величезну потребу друку та матеріалів про організацію та нашу діяльність (бо з діяльністю якраз все в порядку:) ) Отримані кошти підуть на друк таких матеріалів та матеріалів з інформацією про можливості розвитку та реалізації особистого та лідерського потенціалу молодії людини в Україні, захисту прав та інтересів молоді, матеріалів про можливості боротьби молодої людини з злочинністю та корупцією на місцях.

4) ВСЕУКРАЇНСЬКІ ПРОЕКТИ:проведення Всеукраїнських проектів рівня “Зробимо Україну чистою”, Роздільного збору сміття, “Благодійних аукціонів” або мистецьких заходів, правозахисних курсів, що активізовують молодь та дозволяють їй відчути можливість відповідальності за всю країну і можливості впливу на її майбутнє.

ЩО ТИ ОСОБИСТО ОТРИМАЄШ ЗА ЦЕ?

  • Задоволення від інвестиції в українське майбутнє :)
  • Можливість самостійно отримати той продукт, в який ти робиш інвестицію.
  • Можливість підвищення рівня громадської активності в середовищі української молоді.
  • Запрошення на чашку кави від керівництва всеукраїнської організації ;)

Ми гарантуємо звіт за кожну копійку отриманих грошей і гарантуємо ефективне їх використання. На сайті організації та на твою вимогу будуть поміщені актуальні звіти про витрату отриманих грошей.

Щиро та з надією на світле майбутнє України,

Всеукраїнська Молодіжна Громадська Організація “Фундація Регіональних Ініціатив”

Сума у
ДЛЯ ГАРАНТУВАННЯ БЕЗПЕКИ І ЗВІТНОСТІ
Обов’язково заповни форму, вказавши, коли та яку суму тобою було надано, після здійснення переказу.  Ми робимо це для запобігання зловживань третіми особами і гарантування звітності за використані кошти.