Місія
Наші цінності
Наша команда
Соціальні проекти
Baker Tilly International

Новини
Baker Tilly у Великобританії отримали згоду на придбання торгових операцій RSM Tenon Group Plc
6-го серпня пройшов семінар «Трансферне ціноутворення: новий закон і практичні рішення для українських компаній»
ТОВ «Бейкер Тіллі Україна Бухгалтерські послуги» у 2013 року увійшло до лав лідерів економіки України
Щорічна конференція «КОРПОРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ТА СТАЛИЙ РОЗВИТОК БІЗНЕСУ»



Baker Tilly International

Річний звіт Baker Tilly International за 2012 рік




Worldwide Directory











Baker Tilly Ukraine >  Про компанію >  Baker Tilly International
  Відіслати лінк на E-mail

Baker Tilly International

Думай глобально, дій локально


Baker Tilly International 8-ма у міжнародному рейтингу мережа бухгалтерських та консалтингових компаній, яка складається з 156 незалежних фірм-членів, що розташовані у 131 країні, і з персоналом, що налічує більш ніж 25 500 робітників. Сукупний дохід мережі- US$3.3 млрд..

Місією незалежних членів Baker Tilly International є, базуючись на принципах чесності та об’єктивності, надання послуг в сфері бухгалтерського обліку, оподаткування та фінансової діяльності, використовуючи міжнародні ресурси та зв’язки. Регулярні перевірки якості наданих послуг, експертні оцінки та постійний обмін досвідом допомагають підтримувати високий рівень та послідовність виконаних незалежними членами робіт.
Незалежні члени мережі мають всі необхідні знання специфіки ведення бізнесу – всіх правил та стандартів. Більшість компаній являються ведучими в своїй галузі на національних ринках.

Як ми працюємо разом

Baker Tilly International – мережа однаково мислячих незалежних фірм, діяльність яких спрямована на надання унікальних послуг своїм клієнтам в сфері підприємницької діяльності та бізнесу. Всі компанії мережі дотримуються одних й тих самих стандартів високої якості та діляться одна з одною досвідом, вміннями та ресурсами для створення найкращих умов та вирішення будь-яких задач клієнтів.

Якщо існує необхідність надання клієнтові експертної оцінки особливостей ведення бізнесу в тій чи іншій країні, Baker Tilly International має змогу зв’язатись з представниками мережі в цій країні з метою її отримання. В такому випадку національна компанія візьме на себе обов’язки по виконанню всіх необхідних робіт, гарантуючи при цьому відмінний результат, що відповідатиме високим стандартам, бюджетам та строкам.

Також існує програма стажування персоналу, завдяки якій здійснюється координація робіт різних груп та комітетів. Baker Tilly International проводить щорічні конференції по всьому світу, на яких члени мережі отримують чудову можливість обміну досвідом, ідеями та досягненнями.

Чому компанії приєднуються до Baker Tilly International

  • Прагнення бути частиною стабільної, успішної та динамічно зростаючої мультинаціональної аудиторської мережі із чудовою репутацією;
  • Baker Tilly International вжила значних заходів для того, щоб стати динамічною мережею з великою кількістю ресурсів, що дозволяє їй рухатись далеко попереду всіх своїх конкурентів;
  • Можливість обміну знаннями, досвідом та інформацією по найсучаснішим стандартам ведення бізнесу;
  • Міжнародні й національні партнери допомагають в наданні більш якісних послуг клієнтам;
  • Baker Tilly International проводить тренінги, семінари та круглі столи, де члени мережі отримують необхідні знання та навички для надання найкращих послуг.


« назад на Про компанію

 
UA RU EN