This version of the page http://pon.org.ua/novyny/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-01. The original page over time could change.
Новини » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Вересень 2013    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 

Головна » Новини

Вітання Голови Профспілки освітян із Днем знань
30 серпня 2013
Шановні колеги!

    День знань – це, напевне, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок у школі, студенти сміливо ступають у доросле життя, а учителі та викладачі впевнено ведуть усіх новими шляхами – пізнання, розуміння, становлення.
    Щиро вітаю вас із початком нового навчального року, стартом нових здобутків, сміливих сподівань та звершень!
Категорія: Новини Детальніше
 
Співчуття ЦК Профспілки з приводу тяжкої втрати
30 серпня 2013
    Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України висловлює щиросердне співчуття заступнику голови Профспілки Любові Андріївні Гарбаренко з приводу тяжкої втрати – смерті матері – Ганни Семенівни.
Категорія: Новини Детальніше
 
Всеросійська педагогічна школа: досвід країн для молодих учителів
28 серпня 2013
    Великий Макаренко стверджував, що справжнім учителем-вихователем можна стати після роботи в хорошому педагогічному колективі і через декілька років. А допомога у підвищенні фахового рівня, розвитку творчого потенціалу вчителя й удосконаленні майстерності молодих педагогів – завдання кожної освітянської профспілки незалежно від країни.
    «Майбутнє за молодими професіоналами!» – за такою темою відбулася Всеросійська педагогічна школа.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Всеукраїнський телевізійний Шевченківський урок
28 серпня 2013
    Захід буде організовано у рамках відзначення 9 березня 2014 року 200-річного ювілею з дня народження Шевченка. Розпорядження про підготовку до проведення уроку, ініційованого Міністерством освіти, підписав Президент Віктор Янукович.
    Шевченківський урок відбудеться у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка і транслюватиметься в ефірі Першого національного каналу.
Категорія: Новини, До відома регіонів Детальніше
 
Підсумкова Колегія МОН: навчальні заклади до роботи готові
27 серпня 2013
    27 серпня 2013 року під головуванням Міністра освіти і науки України Дмитра Табачника відбулося засідання підсумкової Колегії профільного міністерства. Тема обговорення – «Стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року та впровадження державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти».
    Участь у заході взяли члени колегії, керівництво Профспілки працівників освіти і науки України та її організаційних ланок, представники МОНУ, делегації від регіональних органів управління освітою, вчителі-методисти, науковці, педагогічні працівники.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення Детальніше
 
Молодіжна зайнятість в Україні: аналіз профспілок
27 серпня 2013
    Виклики, які стоять перед молодою людиною, яка йде у доросле трудове життя, можливі відповіді на них та шляхи подолання основних проблем зайнятості в державі аналізували та обговорювали учасники дводенної зустрічі експертів, яка відбулася у Будинку спілок напередодні Дня Незалежності України.


Категорія: Новини, Студентські питання, Досвід Детальніше
 
Вітання Голови Профспілки до Дня Незалежності України
23 серпня 2013
Дорогі освітяни!

    З нагоди національного свята нашої державності – Дня Незалежності України, прийміть найсердечніші вітання і побажання здоров’я, достатку, миру і щедрої долі.
    Освіта завжди була рушійною силою і формуючою складовою усіх держав. І на сьогодні ми маємо зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом.
Категорія: Новини Детальніше
 
Щодо початку 2013-2014 навчального року
23 серпня 2013
    На звернення профспілкових організацій щодо початку 2013-2014 навчального року ЦК Профспілки працівників освіти і науки України повідомляє наступне.
    Пунктом 1 ст. 16 Закону України «Про загальну середню освіту» установлено, що навчальний рік у загальноосвітніх навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форм власності розпочинається у День знань – 1 вересня.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення Детальніше
 
Державний Прапор – офіційний символ країни
23 серпня 2013
    Одним з найважливіших елементів процесу становлення державності будь-якої країни є визначення національної символіки. Кожний народ, шануючи свою історію, шанує і свої святині. Без сумніву, державний синьо-жовтий прапор і є однією із найголовніших святинь українського народу.
    Державний Прапор – один з трьох офіційних державних символів, що символізують суверенітет держави.
Категорія: Новини Детальніше
 
Організація навчання у сфері охорони праці
21 серпня 2013
    Важливі питання організації масового навчання у сфері охорони праці представників профспілок обговорили учасники інформаційного семінару-наради, що відбувся 20 серпня у Будинку спілок.
    У заході взяли участь представники членських організацій Федерації профспілок України, територіальних профоб’єднань ФПУ, навчально-методичних центрів територіальних профоб’єднань ФПУ, інших навчальних центрів, на базі яких планується проведення відповідного навчання, СПО об’єднань профспілок, виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, ТОВ «Інститут безпеки життєдіяльності».
Категорія: Новини, До відома регіонів, Охорона праці Детальніше
 

 
Відповіді на запитання спілчан
 Подаємо розгорнуті відповіді і щиро сподіваємося, що вони допоможуть у вирішенні проблемних питань праці освітян України.


Порядок поділу відпусток на частини: роз'яснення Мінсоцполітики
Виступ Голови Профспілки на підсумковій Колегії МОН
Підсумкова Колегія МОН: навчальні заклади до роботи готові
Щодо початку 2013-2014 навчального року
Профспілки домоглися представництва у робочих групах з оптимізації мережі бюджетних установ

 
Як часто Ви відвідуєте сайт ЦК Профспілки?

1 раз в день
кілька разів на день
2-3 рази в тиждень
1 раз на 2 тижні
раз у місяць
 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013