This version of the page http://m.footballua.tv/ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-31. The original page over time could change.
Про канал / Телеканал Футбол
  • ru
  • ua
перейти на сайт каналу

Про канал

«Футбол» - перший в Україні тематичний канал для широкої аудиторії вболівальників, який презентує увесь спектр футбольного світу. За підсумками 1-го півріччя 2012 року посідає 12-е місце в ТОП-телеканалів, що здійснюють мовлення в Україні (аудиторія - чоловіки 18 +, 50 тис. +, кабель). В ефірі з листопада 2008 року. Директор - Олександр Денисов.

Телеканал «Футбол» - офіційний транслятор Ліги Чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2012-2015 років. Офіційний медіа-партнер української Прем'єр-ліги (УПЛ), транслятор офіційного телевізійного пулу УПЛ та Першої ліги чемпіонату України. Також канал транслює топ-матчі кращих європейських чемпіонатів - Іспанії, Італії, Англії, Німеччини та Франції.

В ефірі каналу велика увага приділяється не тільки подіям на полі, а і тому, що відбувається за межами футбольних арен. Окрім самих трансляцій глядачам пропонуються програми власного виробництва: інформаційно-аналітичні програми «Ніч Ліги Чемпіонів», «Шлях до Амстердама», «Футбол Live», щоденні новини «Футбол News», авторська програма «Один на один з Гамулою», а також огляди чемпіонатів та футбольна документалістика.

«Футбол» транслює особливі футбольні події: жеребкування провідних чемпіонатів та турнірів, церемонії нагородження та вшанування гравців і т.д. У червні 2012 року канал став офіційним транслятором чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2012 ™.

Технічне покриття телеканалу у кабельних мережах згідно панелі Gfk Ukraine у 1-му півріччі 2012 року - 87%. Також «Футбол» доступний на платформі супутникового телебачення Viasat.

Телеканал «Футбол» входить до медіа-холдингу «Медіа Група Україна», 100% статутного капіталу якого належить "Систем Кепітал Менеджмент". Розвиток каналу - зона стратегічного інтересу акціонерів. "Медіа Група Україна" інвестує кошти в технічне оснащення, програмний продукт, розвиток і просування бренду каналу, а також у професійне зростання співробітників.

Слоган телеканалу - «Футбол більше ніж гра»

Футбол у HD