This version of the page http://www.korsa.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-31. The original page over time could change.
Металлопластикові вікна

Металопластикові вікна

Уже сім років поспіль компанія «Вікна КОРСА» займає перше місце в номінації «Вікна (встановлення та продаж)» щорічного конкурсу «Народний бренд». І не дивно. Адже виготовляючи пластикові вікна, наші фахівці використовують тільки якісні профільні системи, склопакети і фурнітуру. 

10 років офіційної гарантії

Виготовлення продукції на заводах ТМ КОРСА відбувається в повній відповідності з рекомендаціями та згідно технологіям нашого головного стратегічного партнера - німецького концерну REHAU.

Ми напряму закуповуємо комплектуючі у відомих компаній-виробників і випускаємо на ринок вікна найвищої якості.

Кращим підтвердженням цього є добрі відгуки наших клієнтів і численні нагороди.

Доставка вікон по всій Україні

Розвинена дилерська мережа дозволяє нам не тільки продавати вікна в Київ, але і без проблем здійснювати їх продажу в будь-яку область України.

Подивіться на карту віконних офісів, в будь-якому з них ви можете замовити вікна без клопоту.

Розрахунок вартості онлайн та онлайн консультація

Для того, щоб Вам було зручно підібрати собі пластикове вікно, двері, або гаражні ворота з нашого асортименту, на сайті доступний інтерактивний чат - (віконний калькулятор) з менеджером - спеціалістом з металопластикових конструкцій.

Тепер Ви можете отримати докладну консультацію та зробити замовлення не тільки по телефону або через електронну пошту, але і в режимі on-line.

Ексклюзивні вікна та двері під замовлення

Сьогодні у Вас є можливість не тільки купити пластикові вікна ТМ КОРСА стандартних конфігурацій, а й виготовити їх під замовлення, на будь-який смак. Наші досвідчені замірники оперативно виїдуть до вас додому, професійно виконають заміри вікон і зроблять відповідні креслення.

Після того, як всі виміри будуть закінчені, ми проведемо необхідні розрахунки і надамо вам готову комерційну пропозицію. Нестандартні конструкції металопластикових вікон і дверей, широка кольорова гама профілів, прикраса склопакетів - все це буде запропоновано Вам для втілення всіх Ваших побажань.

Широкий асортимент продукції

Продукція компанії КОРСА - це не тільки вікна ПВХ. У нас ви знайдете набагато більше, ніж очікуєте. Вам - нашому споживачеві пропонуються не тільки кращі металопластикові вікна в Києві, а й якісні двері, гаражні ворота, ролети, жалюзі, фасади, балкони, лоджії і навіть зимові сади.

Ви можете скачати готові каталоги вікон, дверей, вітражів та іншої продукції.

Знижки та акції.

Покупці металопластикових вікон КОРСА можуть брати участь у різних сезонних акціях, отримуючи додаткові знижки на продукцію та подарунки.

Для постійних клієнтів діє бонусна програма Клуб КОРСА, завдяки якій ви можете заробляти, рекомендуючи металопластикові вікна КОРСА друзям і знайомим.

Розумна вартість вікон

У всеукраїнській мережі власних торгових представництв ми реалізуємо свою продукцію керуючись єдиної ціновою політикою. Це дає нам можливість формувати розумну вартість наших товарів і успішно конкурувати з іншими виробниками менш якісної металопластикової продукції.

Наш клієнт - найвища цінність

Найважливіше для нас - це ваша довіра. Саме тому компанія КОРСА постійно підвищує рівень сервісного обслуговування своїх клієнтів:

  • У нас працює Call-Center, який забезпечує клієнтам безперебійну інфомаційно-технічну підтримку.
  • Металопластикові конструкції ТМ КОРСА проходять контрольні сертифікаційні випробування в спеціалізованих лабораторіях.
  • На кожне вікно вироблене нами надається 10-річна гарантія.
  • Вся продукція компанії "КОРСА" сертифікована і відповідає найвищим стандартам якості.
  • Максимум інформації, легкість попереднього прорахунку і замовлення, якісні металопластикові вікна та десятирічна гарантія - все це для Вас - нашого покупця!

14 років бездоганної репутації

Компанія "Вікна КОРСА" випускає пластикові вікна з ПВХ профілів REHAU вже більше 14 років.

На сьогоднішній день компанія один з найбільших в Україні виробників металопластикових конструкцій.

Візитна картка нашої компанії - це, звичайно ж, кращі металопластикові вікна. Безумовна якість наших пластикових вікон неодноразово підтверджувалася результатами незалежних тестів і позитивними відгуками споживачів.

Продукція

Каталоги

Відео

Корисні матеріали

Акції

Всі акції в Україні

Новини

  • Дитячий Фотоконкурс - вітаємо переможців!
    2013-07-17
  • Фотоконкурс завершено
    2013-07-12
  • Свято для дітей у Вінниці
    2013-07-08
  • Фахівці вибирають вікна Корса
    2013-07-02
  • Перше «європейське вікно» продано!
    2013-06-10
Дивитись всi новини

Статті

  • Посилене армування
    2013-08-13
  • Німецькі дверні замки GU SECURY-AUTOMATIC в Києві і Україні-для вхідних дверей
    2013-08-06
  • Ретро вікна в Києві. Нестандартні конфігурації пластикових вікон
    2013-07-18
  • Металопластикові вікна в Києві - розширення житлової площі: облагороджування балкона
    2013-07-15
  • Новий рівень комфорту - життя із зимовим садом
    2013-07-10
Читати всi статтi