This version of the page http://www.uapp.org/advantages.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-29. The original page over time could change.
Переваги для членів / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Переваги для членів

- Видавець УАВПП має можливість регулярно зустрічатися з іншими успішними видавцями для обміну досвідом і спільного обговорення галузевих проблем та питань діяльності своєї компанії.
- Видавець УАВПП отримує можливість захищати інтереси свого бізнесу перед органами державної влади, органами місцевого самоврядування та монополістами ринку через звернення УАВПП та корпоративну підтримку видавців.
- Видавець УАВПП бере участь у підготовці, обговоренні та лобіюванні законодавчих проектів, що стосуються інтересів періодичної преси, галузевих програм, ініціатив з розвитку ринку преси.
- Видавець УАВПП безкоштовно отримує кваліфіковану юридичну допомогу, в тому числі – законодавчу аналітику, консультації з конкретних проблем діяльності видавництв преси, оперативні відповіді на поточні питання.
- Видавець УАВПП має можливість навчати персонал в учбовому центрі УАВПП за спеціальними умовами (на безкоштовній основі та зі знижками).
- Видавець УАВПП безкоштовно отримує ексклюзивну інформацію про рішення і події, що впливають на газетно-журнальний бізнес.
- Видавець УАВПП має можливість безпосередньо керувати діяльністю УАВПП і визначати напрямки її діяльності.


Контактна особа з питань вступу до УАВПП:
 

 

Оксана Кузьмінчук

Менеджер із сервісу клієнтів УАВПП // organizator@uapp.org

 

Тел.: 8 (044) 425.57.87