Jump menu

«Шелл» в Україні

Країни

Secondary Navigation | back to top

Main content |  back to top

Навігатор АЗС Shell

Ознайомтесь з інструментом пошуку АЗС Shell в Україні і всьому світі.

Використовуючи мережу з 45 тисяч автозаправних станцій по всьому світу, ми щодня обслуговуємо близько 10 мільйонів клієнтів. Ми прагнемо виготовляти найбільш екологічно чисте і економічне пальне . Наші продукти і послуги також розроблені з урахуванням потреб великих виробничих підприємств в різних областях – від будівництва до авіації, від хімічної промисловості до транспортної галузі.

«Шелл» для автомобілістів

АЗС «Шелл» в Україні

«Шелл» належить найбільша у світі роздрібна мережа, що працює під єдиним брендом і нараховує більше 45 000 АЗС. Щодня послугами АЗС «Шелл» користуються більше 25 млн. клієнтів у 90 країнах світу.

Пальне «Шелл»

Shell V-Power здатне збільшити потужність та забезпечити найвищі робочі характеристики вашого автомобіля.

Клуб Shell SMART

У мережі АЗС «Шелл» на постійній основі діє програма лояльності «Клуб Shell SMART». Купуючи пальне на АЗС «Шелл», автомобілісти накопичують SMART-бали та обмінюють їх на подарунки від «Шелл».

Паливнi карти «Шелл»

Карта euroShell є ведучою паливною картою в Європі. Shell Card – це новий високотехнологічний платіжний інструмент, призначений виключно для сплати за пальне українськими компаніями на території України.

Газ PowerGas

Мережа АЗС Шелл пропонує високоякісний газ пропан-бутан під торговою маркою Shell PowerGas для стабільної роботи двигуна вашого авто

Моторне масло Shell Helix

Чистий двигун працює краще і служить довше, і не існує кращого способу підтримки чистоти двигуна, чим моторні масла Shell Helix з Активними Миючими Присадками.

«Шелл» для Бізнесу

Мастильні матеріали «Шелл»

Представництво Shell в Україні та наша широка дистриб’юторська мережа пропонує своїм клієнтам високоякісні мастильні матеріали, які доступні нашим клієнтам там, де вони необхідні в потрібний час

«Шелл Енерджі Юкрейн»

Основна мета «Шелл Енерджі Юкрейн» – заснувати міцний та надійний бізнес, що міг би запропонувати широкий вибір поставок природного газу промисловим споживачам в Україні.

«Шелл Юкрейн Експлорейшн енд Продакшн»

«Шелл» вірить у побудову взаємовигідних партнерств з українськими компаніями з метою пошуку та розробки важкодоступних вуглеводневих ресурсів та покращення енергетичної самодостатності країни.

«Шелл Глобал Солюшнc»

«Шелл Глобал Солюшнc» допомагає збільшити ефективність діяльності своїх клієнтів шляхом надання найсучасніших консультаційних послуг та передачі інноваційних технологій у сфері енергетики.

Мотоспорт

«Шелл» та Мотоспорт

Ласкаво просимо до «Шелл Мотоспорт», де Ви зможете знайти всю необхідну інформацію про технічне партнерство з «Феррарі» та «Дукаті».