This version of the page http://www.vsemisto.info/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-23. The original page over time could change.
Свіжі Новини Чернівців та Буковини, Новости черновцы
23 серпня 2013 року
всюди   по каталогу   в новинах   в афіші
напр.: Чернівці   Розширений пошук
Про проект  |  Реклама на порталі  |  Карта сайту
| RSS
Додати в Вибране
Забули свій пароль?   Зареєструватися
Головна   Новини   Каталог підприємств   Карта міста   «Калинівський ринок»   Афіша   Корисне   Про Чернівці   Акції і знижки
Новини
Останні новини
Історія
Життя Чернівців
Наука і технології
Україна і світ
Політика
Освіта
Економіка та бізнес
Це цікаво
Культура
Спорт
Шоу-бізнес
Надіслати статтю

Топ 5 новин

  • Вищі навчальні заклади Чернівців та Чернівецької області
  • Бізнес-група "Приват" Коломойського. Що сталося насправді?
  • За п'ять хвилин Кличко може нокаутувати не менше трьохсот депутатів
  • Інтерв'ю з генеральним директором ФСК "Буковина" Віктором Олійником
  • Невідомі факти про бізнес сина Януковича. Міжнародне журналістське розслідування
 
 
Фотогалерея

Фото Чернівців 6

 
 
 
Акції та знижки
 
Конкурс
 
 
Новини
ЩО ТАКЕ КОЛЕСО ЖИТТЄВОГО БАЛАНСУ
Четвер, 22 серпня 2013, 16:57

За допомогою життєвого колеса балансу можна подивитися на своє життя з боку і з'ясувати, чого не вистачає, а що - в надлишку. Воно допоможе зрозуміти і вирішити деякі проблеми.

Іноді в житті виникають складності, а людина не знає, звідки їх коріння, що послужило виникненню. Допомогти розібратися в цьому може колесо балансу. Воно дає можливість зрозуміти, з яких складових складається ваше життя, що в ній дійсно важливо, а що - другорядне, воно дасть відповіді на багато питань, а також інструкцію до дії.

Життя людини складається з кількох сфер: робота, сім'я, здоров'я, спорт, саморозвиток і т.д. Цей список можна продовжити, виходячи з індивідуальних особливостей кожної людини. Кожна людина, як правило, вибирає для себе один важливий життєвий напрямок, наприклад, робота. Він домагається кар'єрного зростання, високих доходів і визнання, але в такому випадку страждає особиста, сімейне життя. Розриватися не виходить, а навчитися однаково розподіляти свій час - складно, але можливо. Буває і навпаки, коли людина успішна в сім'ї і терпить крах у кар'єрі.

 

 
ЕТИКЕТ ЗНАЙОМСТВА: ПРО ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ
Четвер, 22 серпня 2013, 15:57

Перше знайомство справляє перше враження. Якщо зробити якусь помилку, про результативність зустрічі можна забути. Що потрібно знати про етикет знайомства, щоб про вас склалося хороше, а головне - правильне враження, розкажемо Вам ми.

 
Gmail не гарантує конфіденційність листування
Субота, 17 серпня 2013, 21:08

Користувачі електронної пошти Google - Gmail, можуть не сподіватися на приватність своєї особистої переписки, повідомляють на сайті новин, на які веде дане посилання.

Google, як і багато інших IT-компанії США, звинувачують у співпраці з Агентством національної безпеки в області відстеження спілкування і листування користувачів мережі.

Директор проекту з конфіденційності Consumer Watchdog Джон Сімпсон заявив, що у своєму сенсаційне визнання корпорації Google визнала, що не прагне до захисту конфіденційності своїх користувачів. Сімпсон закликав усіх, кому важлива приватність особистого листування, не використовувати електронну пошту Gmail.

 
Епідемічна ситуація в Чернівцях залишається стабільною
Субота, 17 серпня 2013, 11:54

Епідемічна ситуація в Чернівцях залишається стабільною і утримується під постійним контролем санітарно-епідеміологічної служби, повідомляє чернівецький портал Vsemisto.info.

Згідно з повідомленням, спалахи інфекційних хвороб на території міста не зареєстровано. Крім того, за період з 9 по 15 серпня у відділ епідеміологічного нагляду надійшло 100 екстрених повідомлень про випадки інфекційних захворювань, у тому числі кишкові інфекції - 52, краплинні інфекції - 7, паразитарні інфекції - 11, туберкульоз - 4, вірусні гепатити - 3, укуси -10, інші - 13.

 
Як вибрати лампу-лупу?
Субота, 17 серпня 2013, 10:27

Лампа-лупа незамінна в роботі косметолога. Без неї уявити собі будь-яку маніпуляцію з шкірою або нігтями просто неможливо. Тому вибираємо зручну, безпечну для здоров'я і сучасну лампу-лупу.

Вона стане в нагоді не тільки в салоні краси, а й навіть вдома стане незамінним предметом.

Скло

У першу чергу дивимося на якість самої лупи або додаткового скла, якщо воно є. І те й інше і в жодному разі не повинно бути замутненим. Вкраплення всередині лупи або скла не допускаються. Це може здатися несуттєвою проблемою при виборі предмета, але коли така перешкода миготить перед очима постійно, та ще й яскраво підсвічується, нічого крім роздратування це не принесе, та й відволікати буде постійно, що для косметолога не бажано.

 
 
«Александров» ралі в Чернівцях
Субота, 17 серпня 2013, 09:45

«Александров» ралі в Чернівцях, спільний етап Чемпіонатів України та Росії з Ралі, зібрало у себе на старті найбільший російський десант за всю історію. У Чернівці приїхали аж двадцять російських екіпажів, серед яких лідери майже всіх заліків.

Так на четвертому етапі Чемпіонату України будуть стартувати чотири пілоти, що борються в Чемпіонаті Росії за перемогу в абсолютному заліку: Геннадій Браславський, Андрій Жигунов, Микита Філіппов і проводить повний сезон в Україні, Дмитро Тагіров. Кожен з них має шанси стати Чемпіоном Росії, і тому результат Ралі «Александров» буде для них, якщо не вирішальним, то дуже важливим. Особливо, зважаючи на те, що російська першість підходить до свого завершення, і після чернівецької гонки його учасникам належить проїхати всього один етап.

 
Занадто багато знати - шкідливо для психіки
Субота, 17 серпня 2013, 09:12

Вчені з'ясували, що надмірно великий рівень освіченості може самим негативним чином відбитися на психіці людини. Зокрема, занадто велика кількість знань з часом може призвести до апатії і навіть депресії.

Для того, щоб зробити це відкриття, вченими були опитані 16 тисяч осіб, що мають вік від 25 до 30 років. Чимала частина з тих, хто мав відмінну освіту, висловили невдоволення поточною роботою і, як наслідок, депресія. За їх словами, ті чималі знання, які вони отримували під час навчання, зовсім не потрібні на роботі, так як спектр вирішуваних завдань там куди менше, ніж вони вважали раніше. Саме тому робота здається таким людям абсолютно не цікавою. А адже саме невдоволення власною роботою, на думку вчених, є однією з причин депресії.

 
На Дністровську ГАЕС привезли робоче колесо гідроагрегату № 2
Середа, 14 серпня 2013, 14:48

На будмайданчик Дністровської гідроакумулюючої електростанції доставлено робоче колесо гідроагрегату № 2, повідомляє Vsemisto.info.

Це колесо - найважливіший елемент гідротурбіни, оскільки саме його обертає потік води, а вже колесо обертає вал генератора, який виробляє електроенергію.

Його діаметр становить 7,3 метра, висота - 2,8 метра, а вага - 121 т. Для доставки колеса з Харкова, був розроблений спеціальний маршрут - по морю і автодорогах. При цьому деякі відрізки траси довелося переобладнати, щоб трейлер зміг проїхати.

 
MERIDIAN CZERNOWITZ 2013
Середа, 14 серпня 2013, 14:42

IV Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ відбудеться в м. Чернівці з 6 по 8 вересня 2013 року.

Головна ідея цьогорічного заходу – «(Не)відомі місця Czernowitz». Поетичні читання, презентації книжок, лекції, театральні та музичні перформанси, винно-поетичні вечори, вечірки «ЕлектроПоезії» відбуватимуться у колишній і діючій синагогах, редакції газети «Радянська Буковина», костелі єзуїтів «Пречисте серце Ісуса», Єврейському домі, школах, де свого часу навчалися видатні письменники Чернівців тощо. Всього – близько тридцяти літературних подій у майже двадцяти різних локаціях Чернівців! Учасники фестивалю – поети, перекладачі, публіцисти та музиканти з Німеччини, Австрії, Швейцарії, Румунії, Молдови, Польщі, Ізраїлю, Великобританії, Білорусі, Росії, США та України.

 
Кличко і Чісора ледь не побилися в нічному клубі Ібіци
Вівторок, 13 серпня 2013, 19:02

Чісора хотів влаштувати бійку з Володимиром Кличком в нічному клубі Ібіци через «незакінчену справу».

Британський боксер-важкоатлет Дерек Чісора хотів «закінчити справу» зі своїм українським суперником Володимиром Кличком. Як повідомив узбецький портал "свежие новости Узбекистана - utro.uz", спортсмени випадково зустрілися в нічному клубі на Ібіці. Першим почав розпускати руки британець, що відрізняється буйною вдачею.

Як пише Daily Mail, Чісора, побачивши Кличко, притягнув його до себе і заявив: «У нас є незакінчена справа». Виникла словесна перепалка, яка неминуче перейшла б у бійку - боксери вже приготувалися до бою, коли в справу втрутилися охоронці в клубі.

При цьому тренер британського боксера відзначив, що хоч у спортсменів і є «історія відносин», але їх зустріч в нічному клубі під час відпустки була чистою випадковістю, передає utro.uz.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 98
 
Новости СМИ2
 
 
Фотомісто
 
Карта міста

+ додати підприємство на карту

 
Погода в Чернівцях
 
 

Новини Чернівців та Буковини. Ласкаво просимо на портал Все місто Чернівці. На цьому порталі ви зможете знайти багато цікавого. Новости Черновцы. У великому місті життя б'є ключем. Щоб завжди бути в курсі того, що відбувається наш портал пропонує найсвіжіші новини Чернівців, які відбулися сьогодні . З нами ви не пропустите жодної важливої події. Постійне оновлення новин та оперативне реагування допоможе дізнатися про все найважливіше і не пропустити нічого цікавого. До вашої уваги останні новини Чернівців та в Чернівецькій області, історія Чернівців, Життя Чернівців, Наука і технології, Україна і світ, Політика, Освіта, Економіка та бізнес, Це цікаво, Культура, Спорт, Шоу-бізнес. Наша область багата різними подіями, тому новини Буковини, які пишуться ексклюзивно для нашого сайту, Ви можете переглянути в будь-який найзручніший для Вас момент.

Для чернівчан завжди актуально бути в курсі життя міста. Саме на сайті Vsemisto.info ви можете дізнатися найсвіжіші новини міста Чернівці. Кожного дня ви можете читати новини Чернівців та залишати коментарі. Окрім новин Чернівців Ви можете ознайомитися і з новинами України та світу. Новини Чернівців – слідкуй за ними та будь в курсі найсвіжіших подій. У вас є можливість долучитися до процесу створення новин. У розділі «Надіслати статтю до редакції» Ви можете запропонувати свою новину. Якщо вона буде відповідати вимогам, то буде опублікована в новинах Чернівців.
Будь в курсі подій – читай новини Чернівців на Vsemisto.info.

вверх

Афіша

Кіно
Концерти
Нічне життя
Виставки
Театри
Інше
Таксі в Чернівцях
Корисні контакти
Транспорт
Доступ WI-FI
Банкомати по місту
FOTOмісто
Конкурси
Опитування
Погода
Курс валют
Гороскоп
Знайомства
Цікаве

Наші контакти:
тел. (095) 327 - 01 - 45
e-mail: vsemisto.info@gmail.com
skype: vsemistoinfo

© 2013 vsemisto.info Сайт міста Чернівці. Повне або часткове використання матеріалів дозволене тільки при наявності гіперпосилання.