This version of the page http://guc.org.ua/modules.php?name=News&pagenum=17 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-21. The original page over time could change.
Гадяцьке училище культури ім. І. П. Котляревського, Гадяч, Полтавська обл., Гадячское училище культуры имени Котляревского
Новини училища
  Вступна кампанія 2012 року продовжується!
  Загартування студентської молоді
  Традиції англійського чаювання
Всі новини 

Відео про училище


Повний розмір

Якщо тебе вабить сцена, чарує магія художнього слова, якщо ти хочеш оволодіти грою на музичних інструментах, оволодіти мистецтвом співу, танцю, опанувати техніками декоративно-прикладного мистецтва, основами дизайну, якщо ти хочеш пов’язати своє життя з мистецтвом, то саме у нас ти зможеш зробити перші кроки допрофесіоналізму, до життєвого успіху, до слави!

У Гадяцькому училищі культури ім. І.П.Котляревського ти не лише отримаєш хорошу освіту, а й навчишся реалізовувати свій творчий потенціал.

ТОЖ НЕ ВАГАЙСЯ І НЕ ВТРАЧАЙ СВОГО ШАНСУ!

 
Свято весни

   Зі святом 8 Березня вітали студенти Гадяцького училища культури своїх викладачів, ровесниць та усіх працівниць навчального закладу. Студенти ІІІ курсу спеціалізацій «Народне пісенне мистецтво» та «Народне інструментальне мистецтво» під керівництвом В.І.Катіби підготували святкову програму «Перед твоєю величчю вклонюся», у якій концертні номери гармонійно перепліталися зі щирими поздоровленнями: жоден структурний підрозділ училища не обминули студенти своєю увагою. Зі словами вдячності до представниць прекрасної половини звернувся і директор навчального закладу А.М. Насменчук.

 Радісний настрій, перші весняні квіти, теплі привітання створили цього дня у стінах училища неповторну атмосферу свята.

 

В. Криворучко

 

 

читати далі 4 коментарів | Новини училища


Ювілеї!

    Днями у Полтаві широко відзначався 60-літній ювілей Віталія Скакуна - Народного артиста України, композитора, художнього керівника і диригента симфонічного оркестру Полтавського академічного музично-драматичного театру ім. М.Гоголя. 10 років очолює ювіляр  цей славний  колектив, який знають найкращі сцени Європи, у репертуарі якого – десятки симфонічних і оперних творів, колектив, з яким працювали відомі музиканти-інструменталісти та видатні солісти Національної опери України і  Большого театру (Москва).

читати далі 5 коментарів


Свято молодості

   З-поміж численних масових заходів, що, зважаючи на специфіку навчального закладу, традиційно відбуваються у Гадяцькому училищі культури, є ті, на які студентство чекає особливо. І хоч день Святого Валентина зазвичай не позначають червоною датою у календарях, однак  саме з ним юнь пов’язує багато надій та сподівань. Свято закоханих сердець зібрало в актовій залі училища культури не тільки колектив навчального закладу, але й молодь міста, що завжди залюбки відвідує святкові заходи, влаштовані в училищі.

 

 

 

читати далі 5 коментарів


Відкриття спортивного комплексу

   29 січня у приміщенні гуртожитку Гадяцького училища культури ім. І.П.Котляревського було відкрито спортивний комплекс для фізкультурно-оздоровчих занять студентів.

   Донедавна тут функціонував пристосований тренажерний зал: тісний, нездатний вмістити усіх бажаючих.  Майже рік тривав капітальний ремонт підвальних приміщень, які було переобладнано у зручні, укомплектовані зали для проведення занять фізвиховання для студентів основної та спецгруп, секційних занять з важкої атлетики, аеробіки, гімнастики. Спортивний комплекс включає три зали, облаштовані санвузли та роздягальні. Він забезпечений водонагрівачами та усім необхідним спортивним інвентарем. 

читати далі 4 коментарів


День відкритих дверей

29 січня у Гадяцькому училищі культури ім. І. П. Котляревського відбувся День відкритих дверей. До училища завітали більше ста старшокласників з різних районів Полтавської області, Липоводолинського та Роменського районів Сумської області.

читати далі 4 коментарів | Новини училища


Новорічні ранки

    Кажуть, Новий рік – це свято казки, а отже, з найбільшим нетерпінням його чекають діти, бо для них є цілком реальним існування Діда Мороза і Снігуроньки, Незнайка і Червоної Шапочки, Мальвіни і Буратіно. З цими та іншими казковими персонажами  зустрілася малеча, побувавши на дитячих новорічних ранках, влаштованих студентами і викладачами Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського. Традиційно тут щороку відбуваються  цікаві, веселі й захоплюючі новорічні ранки, які переглядають сотні дітей міста. Цьогоріч казкову виставу подивилися діти з обмеженим станом здоров’я, діти працівників училища, учні початкових класів Римарівської ЗОШ, діти працівників організацій та установ району: ЗАТ «Гадячсир», ГПЗ Глинсько-Розбишівського товариства, НГВУ «Полтаванафтогаз», ГПУ «Полтавагаз видобування».

   Студенти спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи» під керівництвом Людмили Євгенівни Фастовець підготували захоплююче казкове дійство, де персонажі змінювали один одного, допомагаючи Снігуроньці відшукати ключі до Нового року. Діти з неабиякою цікавістю стежили за казковими перевтіленнями, впізнаючи своїх улюблених героїв. Щоб допомогти Снігуроньці, вони розгадували загадки, грали в ігри, якими рясніло усе дійство, - тобто малеча відчувала себе причетною до новорічного дива.

читати далі 5 коментарів


Свято для гадяцьких дітей

     Ось і приходить до завершення рік 2009-й. З кожним днем навколо усе більше відчувається новорічно-різдвяна атмосфера: яскраві прикраси, блискітки, срібні передзвони, ялинкові пахощі, піднесений настрій, подарунки – усім цим ознакам приходу Нового року дає відлік свято Миколая. 19 грудня з нетерпінням чекають усі діти, адже Святий Миколай не тільки принесе омріяні дарунки, а ще й обов’язково похвалить діток за їхню слухняність, хороше навчання та добрі справи. Тож цей день по праву можна назвати святковим.    

   

     Створити і підтримати атмосферу свята для діток з обмеженим станом здоров’я вважають за свій професійний і людський обов’язок викладачі та студенти Гадяцького училища культури ім. І.П.Котляревського. Уже стало доброю традицією щороку на день Святого Миколая влаштовувати розважальні заходи для цієї категорії дітей у Територіальному центрі соціального обслуговування населення.             

читати далі 5 коментарів


Вважаємо за обов’язок

3 грудня відзначають Міжнародний день інвалідів. На жаль, назвати цей день святом не можемо, бо йдеться про людей, на чию долю випало нести тяжкий хрест фізичної недуги. Та, здається, саме вони, як ніхто інший, вміють цінувати життя, радіти кожному його дню. Державою передбачено низку пільг для людей з обмеженим станом здоров’я, однак мусимо визнати, що далеко не завжди декларовані принципи відповідають  життєвим реаліям. Скоріше, це залежить від влади на місцях. Гадячанам у цьому плані не випадає скаржитися, адже громадську організацію інвалідів та Територіальний центр соціального обслуговування населення очолюють небайдужі до чужого болю З.О.Резніченко та О.Ю.Яковлєва. У тісній співпраці з районною та міською владою вони докладають усіх зусиль, аби полегшити адаптацію людей у суспільстві.

 

 

читати далі 4 коментарів | Новини училища


Вступну кампанію розпочато

Незважаючи на те, що лиш зовсім недавно закінчилися вступні екзамени, відбулися зарахування до навчальних закладів, між тим вони уже планують вступну кампанію на наступний рік. Не секрет, що нинішня ситуація з набором абітурієнтів турбує усі, без винятку, ВНЗ. Тому й влаштовуються різноманітні заходи всеукраїнського та регіонального масштабів, аби кожен навчальний заклад зміг представити свою діяльність повною мірою.

Так, у Полтаві наприкінці жовтня укотре проходила презентація ВНЗ усіх рівнів акредитації, у рамках якої відбулися ярмарок соціальних технологій та виставка книжкових видавництв. Сюди завітали представники більш ніж двох десятків навчальних закладів не тільки Полтавщини, але й Харківщини та Київщини.

читати далі 5 коментарів


„Митцю не треба нагород, його судьба нагородила”

- такими словами геніальної Ліни Костенко по праву можна охарактеризувати Любов Миколаївну Руду, викладача режисерських дисциплін Гадяцького училища культури. Яскрава, емоційна, творча, креативна – такі епітети найбільше пасують цій жінці, яка у день свого ювілейного дня народження приймала вітання від вдячних колег та студентської молоді. Уся професійна діяльність Любові Миколаївни пов’язана із училищем культури: скільки вражаючих заходів підготовлено нею, скільки студентів завдячують саме їй своєю залюбленістю у професію, скільки неповторних, оригінальних задумів втілено на сцені!

читати далі 5 коментарів



[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ]
 
Рекомендуйте нас

Контакти

Телефонуйте:

+38 (05354) 2-16-50

+38 (05354) 2-34-37

сторінка в facebook

email: gadyachkultura@gmail.com

gadyach_kultura@ukr.net



Сторінка АБІС Koha


Головна сторінка | Училище | Абітурієнту | Творчість | Спеціальності | Медіатека | Конкурси

© 2009—2012 Гадяцьке училище культури
Навчання за спеціальностями «Видовищно-театралізовані заходи» , «Народне пісенне мистецтво» «Народне інструментальне мистецтво» Баян (акордеон), «Народне інструментальне мистецтво», (духові інструменти) «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», «Бібліотечна справа», «Народна хореографія». Гадячское училище культуры имени Котляревского официальный сайт.
Дизайн, хостинг і підтримка сайту — «Укрінтернет»