This version of the page http://guc.org.ua/modules.php?name=News&pagenum=15 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-21. The original page over time could change.
Гадяцьке училище культури ім. І. П. Котляревського, Гадяч, Полтавська обл., Гадячское училище культуры имени Котляревского
Новини училища
  Вступна кампанія 2012 року продовжується!
  Загартування студентської молоді
  Традиції англійського чаювання
Всі новини 

Відео про училище


Повний розмір

Якщо тебе вабить сцена, чарує магія художнього слова, якщо ти хочеш оволодіти грою на музичних інструментах, оволодіти мистецтвом співу, танцю, опанувати техніками декоративно-прикладного мистецтва, основами дизайну, якщо ти хочеш пов’язати своє життя з мистецтвом, то саме у нас ти зможеш зробити перші кроки допрофесіоналізму, до життєвого успіху, до слави!

У Гадяцькому училищі культури ім. І.П.Котляревського ти не лише отримаєш хорошу освіту, а й навчишся реалізовувати свій творчий потенціал.

ТОЖ НЕ ВАГАЙСЯ І НЕ ВТРАЧАЙ СВОГО ШАНСУ!

 
День учителя

Красива осінь вишиває клени, а перші дні жовтня дарують нам теплі

і радісні свята – Всеукраїнський  день бібліотек, Міжнародний день музики, День учителя.

Учитель… Одна з найважливіших і почесних професій. Вона – для обраних. Саме учителі щодня стоять перед прицілом сотень допитливих очей, і терпляче, крок за кроком ведуть  учнів та студентів на вищі сходинки пізнання. До вчителя йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він зазирає у минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє.

Яке ж серце потрібно мати вчителеві, щоб рік у рік щоденно віддавати його студентам, і якою має бути любов до дітей у його добрій, терплячій нестаріючій душі.

Саме таким – люблячим, терплячим, добрим і справедливим, закоханим у свою справу вчителям і присвячувалося  свято, яке відбулося 30 вересня в Гадяцькому училищі культури імені І.П.Котляревського. З теплотою і вдячністю студенти привітали ветеранів праці училища. Вітанням для них став виступ юних митців ансамблю «Модерн» студії естетичного виховання, керівник Наталія Берус.

   У привітальному слові директор училища А.М.Насменчук наголосив, що сьогоднішнє дійство проходить під покровом світлого і величного свята, бо  весь християнський люд в цей день  відзначає  ще й свято Віри, Надії, Любові та їх матері Софії  - тобто мудрості . Побажав усім присутнім віри, надії, любові, терплячості, а головне – мудрості. Почесними грамотами училища з нагоди свята були нагороджені викладачі та працівники училища.


читати далі 5 коментарів | Новини училища


Гадяцькому училищу культури - 75!

    11 вересня  у рамках святкування Дня міста відбулася ціла низка урочистостей з нагоди 75-літнього ювілею Гадяцького училища культури   ім. І.П. Котляревського. Цей навчальний заклад знаний і шанований по всій Полтавщині, творчі колективи училища не раз з честю представляли Гадяч не тільки на обласному, а й на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Випускники училища різних років, займаючись благородною справою відродження і збереження національного мистецтва та культури, завжди з вдячністю відгукуються про училище як про першу школу життя.  Тож не дивно, що цього дня до рідного навчального закладу зібралися більше чотирьохсот  його випускників. Зокрема:керівник оркестру Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області – випускник Гадяцького училища культури, спеціалізації «Духові інструменти» 1975 року, заслужений діяч мистецтв України  Віктор  Губаренко, випускники Гадяцького училища культури 1960 року випуску, автори чотирьох знаних і улюблених на Полтавщині збірок музичних творів:  Анатолій та Катерина Недовінчані, випускниця хорової спеціалізації 1989 року, заслужена артистка України Тетяна Садохіна, випускник хореографічної спеціалізації 1999 року, керівник зразкового ансамблю танцю «Променад» Центру естетичного виховання м. Миргорода, фіналіст Всеукраїнського телешоу «Танцюю для тебе»  Андрій Матвієнко, випускниця хорової спеціалізації 1993 року, заслужений працівник культури України  Юлія Глущенко, лауреати Міжнародних конкурсів народної хореографії, солісти театру народного танцю Харківської академії культури, випускники хореографічної спеціалізації 2007, 2008 року Іван Василина та Артем Мороховець, випускниця хорової спеціалізації, професор кафедри теорії та історії культури Київського національного університету культури і мистецтв, кандидат педагогічних наук Людмила Павлівна Бойко та багато інших почесних гостей.

читати далі 6 коментарів


Урочистості з нагоди 75-літнього ювілею Гадяцького училища культури

 


11 вересня 2010 року, у День міста Гадяча, відбудуться урочистості з нагоди

75-літнього ювілею Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського

читати далі 7 коментарів


Вступна кампанія - у розпалі!
У Гадяцькому училищі культури триває вступна кампанія: цього року до нашого закладу на денну форму навчання подали документи близько 200 осіб – це при тому, що бюджетних місць усього 65. Найбільший конкурс – на спеціальності «Хореографія» та «Видовищно-театралізовані заходи» - по 4 особи на місце
читати далі 5 коментарів


Висока оцінка визнаних митців
17 червня у приміщенні Українського фонду культури у Києві відкрилася виставка робіт викладачів та студентів спеціалізації «Декоративно-прикладне  мистецтво» Гадяцького училища культури ім.І.П.Котляревського. Знані далеко за межами Полтавщини завдяки своїм роботам, викладачі спеціалізації на чолі із Заслуженим майстром України Григорієм Кисілем неодноразово влаштовували виставки власних та студентських робіт у столичних залах. Цього разу їх запрошено Українським фондом культури, який очолює відомий поет і громадський діяч Борис Олійник. Сам виходець з Полтавського краю, він радо вітав своїх земляків, які презентували унікальну виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва.


Експозиція виставки
читати далі 4 коментарів


Гадяцькі студенти на Курській землі

   З 3 по 6 червня на благодатній Курській землі, Російської федерації, відбулась традиційна, цього року Х ювілейна «Коренская ярмарка – 2010» до участі в якій, разом з відомими колективами, а зокрема: Кубанським козачим хором, були запрошені і студенти Гадяцького училища культури ім. І.П.Котляревського, учасники ансамблю «Джерело» (керівник – заслужений працівник культури України Г.О.Островний).

  Учасники творчих колективів, які прибули з Молдови, Білорусії, Дагестану та інших держав – побратимів, разом з місцевими жителями, дружніми оплесками та щирими оваціями зустріли учасників ансамблю, які подарували глядачам такі хореографічні постановки, як: «Ой при лужку», «Закаблуки», «Русская плясовая» та український народний танець «Гопак».


читати далі 5 коментарів | Новини училища


Свято для дітей



читати далі 5 коментарів | Новини училища


«Збережемо звичаї, традиції та свята нашого краю!»

- під  таким гаслом відбувався захист курсових робіт з дисципліни «Народознавство» студентів-другокурсників спеціалізацій «Народне пісенне мистецтво» та «Видовищно-театралізовані заходи». Керівник курсових робіт – викладач вищої категорії Гадяцького училища культури Галина Григорівна Сидоренко.

   Захист курсових робіт включав у себе не тільки виклад теоретичних знань за обраною студентом темою, але й дослідницький матеріал, факти, записані від старожилів тієї чи іншої місцевості нашої області. Проте найцікавішим було представлення додаткових матеріалів: сценаріїв, зразків усної народної творчості, фотоматеріалу тощо. Студенти захоплено розповідали про історію та видатних постатей рідного краю, про особливості обрядовості й традицій різних районів Полтавщини. Свідченням небуденності такої події, як захист перших у студентському житті курсових робіт, став і зовнішній вигляд (багато хто одягнув український національний костюм), і манера викладу – жвава, емоційна, завзята.


читати далі 4 коментарів | Новини училища


Магія музики
Не секрет, що нинішню молодь важко чим здивувати, розчулити, особливо коли йдеться про музичні уподобання. Та все ж, найвищим критерієм тут є здатність музики зачаровувати, полонити, впливати на найтонші душевні порухи. У цьому мали змогу переконатися студенти Гадяцького училища культури, до яких із концертом завітали колеги – капела бандуристів «Любава» Полтавського музичного училища ім. М.Лисенка. Керівник  капели, яка є лауреатом численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів, - колишній викладач Гадяцького училища культури Юлія Хниченко.



читати далі 5 коментарів | Новини училища


Творчий звіт котляревців
   Святкування цьогорічного свята 9 Травня – особливе, адже це ювілейна річниця Великої Перемоги.  До 65-ліття Перемоги у Гадяцькому училищі культури ім. І.П.Котляревського було присвячено низку творчих заходів, що відбувалися упродовж кількох місяців під гаслом «Горить мені пам`ять у серце, як ртуть». А увінчалися вони великим творчим звітом, що відбувся 9 травня, зібравши численну кількість глядачів. Жителі Гадяча знають, що звітний концерт творчих колективів училища культури – це завжди подія для міста. Ось і цього разу вкотре переконалися: коли звітує мистецька дружна родина котляревців, міська площа раз у раз вибухає гучними оплесками, вітаючи виконавців.


читати далі 4 коментарів | Новини училища



[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ]
 
Рекомендуйте нас

Контакти

Телефонуйте:

+38 (05354) 2-16-50

+38 (05354) 2-34-37

сторінка в facebook

email: gadyachkultura@gmail.com

gadyach_kultura@ukr.net



Сторінка АБІС Koha


Головна сторінка | Училище | Абітурієнту | Творчість | Спеціальності | Медіатека | Конкурси

© 2009—2012 Гадяцьке училище культури
Навчання за спеціальностями «Видовищно-театралізовані заходи» , «Народне пісенне мистецтво» «Народне інструментальне мистецтво» Баян (акордеон), «Народне інструментальне мистецтво», (духові інструменти) «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», «Бібліотечна справа», «Народна хореографія». Гадячское училище культуры имени Котляревского официальный сайт.
Дизайн, хостинг і підтримка сайту — «Укрінтернет»