This version of the page http://nut.kiev.ua/node (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-19. The original page over time could change.
Центр мистецтв "Новий український театр" | nut.kiev.ua

Новий театральний сезон!

ШАНОВНІ НАШІ ГЛЯДАЧІ!!!

17 серпня
наш театр розпочинає
НОВИЙ ТЕАТРАЛЬНИЙ СЕЗОН!!!

В цьому сезоні Центру мистецтв
«Новий український театр»
виповнюється

15 років!!!

ІІ ФЕСТИВАЛЬ МОЛОДОЇ УКРАЇНСЬКОЇ РЕЖИСУРИ ІМЕНІ ЛЕСЯ КУРБАСА

 

7-го червня
ЦМ "Новий український театр" приймає участь у фестивалі молодої режисури ім.ЛЕСЯ КУРБАСА
з виставою 
"ТОЛЬКО ИМЯ В ЗАСТИВШЕМ ВОЗДУХЕ..."

Фестиваль був започаткований у минулому році Національним центром театрального мистецтва імені Леся Курбаса з нагоди 125-літнього ювілею його патрона і відбувся у знаковому для театральної культури м. Біла Церква. 

 

Нині фестиваль молодої режисури переїхав до Києва і розгорнувся на чотирьох сценічних майданчиках міста. Форум організований силами Центру Курбаса, Молодого театру, Театру драми і комедії та Нового українського театру. Один із минулорічних лауреатів фестивалю, режисер Тамара Трунова вважає: «Організатори – група небайдужих людей – немов ставлять наc, молодих режисерів, на облік, спостерігають за нашими змінами. Сьогодні це особливо важливо – небайдужість!».

 

 

СВАТОВСТВО МОНТЕРА

Наша ближайшая премьера
Спектакль по новой пьесе Натальи Уваровой (автор пьес "Шахрайки" та "Фізкультура для Баби Яги") 
"СВАТОВСТВО МОНТЕРА" 
по мотивам рассказов М.Зощенко

ми не їдемо до моря ))

ШАНОВНІ НАШІ ГЛЯДАЧІ!!!

З 1 червня наш театр йде у невеличку творчу відпустку!

Але ми не їдемо до моря

З днем театру!!!

ПРЕМ'ЄРА!

ПРЕМ'ЄРА 
26,27 квітня 2013


Скляний звіринець  
Відверті сцени із присмаком мартіні

Вистава-соціальна провокація. Трагікомедія, події якої розгортаються в звичайній американській сім’ї. Ну, або майже звичайний... Том Уінгфілд - автор та ведучий п’єси, чиї спогади оживають на очах у глядачів. Герої вистаи – люди, які живуть у світі власних ілюзій, страхів та нереалізованих мрій. Аманда Уінгфілд – маленька жінка, яка несамовито чіпляється за інший час та місце. Лаура – її доросла дочка, відлюдькуватість якої досягає критичної межі. Оповідач Том – син Аманди і брат Лаури, виправдовує власну жорстокість бажанням вирватися із «пастки». В цій дивній родині є ще один персонаж – батько, який постійно усміхається з величезної фотографії. А дехто Джим – гість у домі Уінгфілдів, людина із реального світу, подарує надію на справжнє життя. Та чи не зруйнує він крихкий світ Уінгфілдів та їхнє сімейне щастя за склом?

Весняні канікули

8 березня в Новому українському театрі

ШАХРАЙКИ?.. ЛЕСБІЙКИ?!! КРАСУНІ! 8 березня!

14 февраля в Новом украинском театре

Полезная информация ))

Уважаемые зрители, актёры и пользователи сайта! Если после просмотра спектакля Вы забыли оставить Ваше впечатление о просмотренном спектакле в Гостевой книге у администратора театра, то теперь у Вас появилась возможность сделать это в электронном виде. :)

Страницы

  • 1
  • 2
  • следующая ›
  • последняя »