This version of the page http://www.presa.ua/index.php?mova=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-16. The original page over time could change.
Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса"
ПРО ПІДПРИЄМСТВО
ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
ПОСЛУГИ ТА ТАРИФИ
КОНТАКТИ
ВКЛЮЧЕННЯ ДО КАТАЛОГУ
КАТАЛОГИ
ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE
ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
    КНИГИ РФ
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Держспецзв’язку
УДППЗ Укрпошта
Видавці України



НОВИНИ ПОШТОЮ





ПЕРЕДПЛАТА на 2013 рік

Шановні панове! Передплачуйте свої улюблені українські та зарубіжні видання на 2013 рік!

Швидко та легко оформити передплату Ви зможете в мережі регіональних дирекцій Укрпошти та на сайті ДП «Преса» в розділі «ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE».

ДП «Преса» пропонує для передплати на 2013 рік великий вибір періодичних видань на будь-який смак! Ознайомитись з асортиментом видань, які представлені в Каталогах, Ви зможете на нашому сайті, завітавши до розділу «КАТАЛОГИ».

Передплачуйте та насолоджуйтесь улюбленими виданнями!

НАШІ НОВИНИ
Закликаємо Вас долучитися до доброї справи!

29.07.13

Державне підприємство «Преса» вже багато років є членом Української Асоціації Видавців періодичної преси (УАВПП), приймає активну участь в діяльності асоціації та є учасником деяких спільних проектів.
Національна Асамблея інвалідів України (НАІУ) та Українська Асоціація Видавців періодичної преси (УАВПП) об’єднали зусилля і 10 липня 2013 року започаткували всеукраїнський благодійний проект «Читати на рівних» (http://www.uapp.org/charity/12719.html), основною метою якого є друк книжок шрифтом Брайля для дітей з вадами зору. Для дітей за державні кошти книжок шрифтом Брайля видається надзвичайно мало (навіть шкільних підручників - не більше 15% від потреби), тому проект «Читати на рівних» має на меті об'єднати людей доброї волі, громадян України та українські компанії, для збору коштів, необхідних для друку книжок шрифтом Брайля для позакласного читання.



Потрібна спеціалізована література РФ? «Преса» допоможе!

29.07.13

Ви успішний підприємець або студент, який у прямому сенсі гризе граніт науки?
Технолог або вчитель який сумлінно готує учнів та студентів? Людина, яка іде до самовдосконалення шляхом володіння інформацією?
Якщо так, тоді Вам саме до нас! Компанію, бізнес якої росте, не можливо уявити без сучасної інформаційної бази, на основі якої б відбувалось професійне зростання працівників підприємства.



Подовжено передплату на видання України на ІІ півріччя 2013 року

11.06.13

Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань «Преса» повідомляє, що передплату на періодичні видання України на ІІ півріччя 2013 року подовжено



З 20 по 29 травня - «Декада передплати» у всіх поштових відділеннях. Акційні ціни. Знижки до 40%!

17.05.13

ДП «Преса» та УДППЗ «Укрпошта» спільно з видавцями з 20 по 29 травня проводять акцію «Декада передплати»: читачі зможуть передплатити ряд видань на ІІ півріччя 2013 року за акційними цінами!



Архів новин