This version of the page http://www.okeanelzy.com/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-16. The original page over time could change.
Група Океан Ельзи - Новини
Океан Ельзи
  • Укр
  • Рус
  • Eng
Новини
  • 19
    Липня
    2013
    Громадяни мають не боятися говорити // інтерв'ю газета "Известия" (Росія) від 19.07.2013 (мовою оригіналу)

    Святослав Вакарчук об украинском языке, графике жизни, свободе слова, PussyRiot и «оранжевой» революции 

    Полтора месяца назад, после трехлетнего перерыва, украинская группа «Океан Ельзи», выпустила новый альбом «Земля» и уже совершила в его поддержку большой стадионный тур по Украине, где «ОЕ» признана «лучшей рок-группой страны за последние четверть века». Совсем недавно «Океаны» стали главным хэдлайнером «Нашествия», а теперь готовятся к интенсивному туру по России.

     С лидером команды Святославом Вакарчуком пообщался обозреватель «Известий» Михаил Марголис

  • 13
    Липня
    2013
    Red Rocks над Барнаулом (Алтай)

    Фестиваль Red Rocks Tour в Барнаулі закінчився. Сьогодні на Площі Сахарова зібралися понад 10 000 людей.


  • 09
    Липня
    2013
    «Океан Ельзи» закрив «Нашествие-2013». Під натиском українських музикантів не встояла навіть апаратура на сцені Визнана на батьківщині кращою українською рок-групою останніх 25 років «Океан Ельзи», як і рік тому, знову закрила триденний рок-марафон «Нашествие» у Тверській області. Ті, хто залишився на головній пригоді літа до самого кінця, відчули просто надемоції: перед чарівністю хед-лайнерів не змогла встояти навіть апаратура Головної сцени.


    за матеріалами www.afanasy.biz

    текст Олександра Панкратова , фото Олександра Панкратова, Катерина Рижова


  • 04
    Липня
    2013
    «Океан Ельзи» завершив першу частину наймасштабнішого концертного туру «Океан Ельзи» завершив першу частину наймасштабнішого концертного туру за всю історію України

    27 міст України, сотнi тисяч глядачiв, десятки улюблених пісень, найнеочікуваніші флеш–моби і сюрпризи від шанувальників та неймовірна віддача музикантів у кожному місті, незважаючи на щільний графік, — це все тур «Океану Ельзи» на підтримку нового альбому «Земля». 

    Святослав Вакарчук зі своєю командою протягом півтора місця провели найбільший тур за всю історію України. Жодним iншим музикантам ще не вдавалося збирати настільки заповнені стадіони в Україні на підтримку нового альбому.

    "Україна Молода"// Катерина БАЧИНСЬКА  

  • 03
    Липня
    2013
    "Океан Ельзи" – океан емоцій! 28 червня Кіровоград вітав улюблений рок-гурт мільйонів шанувальників – "Океан Ельзи". Ми стали 25-м містом у рамках масштабного туру гурту всією країною.




  • 02
    Липня
    2013
    Тур «Океан Ельзи» на підтримку альбому «Земля» став наймасштабнішим в історії країни Нову програму почули в 27 містах України. Підтверджуючи звання головної української групи, Океан Ельзи у 2013-му провів тур на найбільших концертних майданчиках - стадіонах і Палацах спорту.

    Турне групи вже назвали найбільш масштабним та грандіозним в гастрольній історії країни. Ні вітчизняним, ні зарубіжним виконавцям поки не вдавалося провести в Україні концертні тури з таким розмахом.


  • 01
    Липня
    2013
    Акустична версія "Вище неба" у Харкові (30.06.2013) Під час другого концерту у Харкові (30.06.2013) ОЕ виконали пісню, присвячену пам'яті розстріляних українців у Пакистані
  • 30
    Червня
    2013
    «Океан Ельзи» презентував у Черкасах свою «Землю» сюжет ВІККА-НОВИНИ (Черкаси)

    Популярний український рок-гурт презентував Черкасам новий альбом. Концерт відбувся в рамках всеукраїнського стадіонного турне «Океанів».

    Черкаси стали 26 містом на шляху музикантів. Понад сім тисяч шанувальників зустрічали улюблений гурт шаленими оплесками й оригінальними флешмобами. В океан неймовірної енергії, музики та гармонії пірнула Ольга Скорик.

  • 27
    Червня
    2013
    Тур Земля: Одеський Океан 26 червня 2013-го одеський Палац спорту, за словами дирекції, поставив власний рекорд по переповненості зали, драйву та шаленій енергії!
  • 17
    Червня
    2013
    "Океан Ельзи" підкорив серця запоріжців Нарешті здійснилося: у Запоріжжі відгримів концерт гурту "Океан Ельзи". Чекали три роки - і не пошкодували.

  • 1
  • 2
  • 3