Зареєструйся сьогодні!

Доповідачі

Dr Bradley Fordham

Chief Technology Officer at Wireless Generation

Відповідальний за розробку і функціонування програмних рішень Wireless Generation з оцінювання та покращення навчального процесу, які оптимізують результати навчання, пристосовуючи навчальний процес до індивідуальних потреб учнів. Такі рішення повністю змінюють навчальний досвід та результати, за допомогою даних, котрі супроводжують навчальний процес в класі щодня.

Alistair Cockburn

Agile Guru

У 2007 році  увійшов до рейтингу “титанів програмування” – “The All-Time Top 150 i-Technology Heroes” за його новаторську роботу у сфері варіантів використання та розробки програмного забезпечення згідно з Agile методологією. Елістер визнаний ІТ стратег у цілому світі. Він експерт з розробки програмного забезпечення згідно з Agile, методів застосування, технологічного проектування, управління проектами, та об’єктно-орієнтованого програмування. У 2010 він сприяв заснуванню міжнародного консорціуму для Agile методологій, який розробляє стандарти для навчання у середовищі Agile. Його статті, розповіді, вірші та блог можна знайти онлайн http://alistair.cockburn.us.

Rex Black

President at RBCS, Software Testing Consultant

Рекс Блек – президент компанії RBCS, (www.rbcs-us.com), з тридцятирічним досвідом розробки програмного забезпечення та системного проектування. Лідер у розробці програмного забезпечення, комп’ютерного обладнання, та системного тестування. Протягом майже двадцяти років, RBCS надає консультаційні та аутсорсингові послуги, а також навчальні послуги в галузі програмного забезпечення, комп’ютерного обладнання, системного тестування та тестування якості. Об’єднавши найбільш досвідчених і визнаних консультантів галузі, компанія RBCS проводить тестування продукту, розробляє і покращує тестування груп, а також забезпечує тестування персоналу для сотень клієнтів по всьому світу. Починаючи від компаній з рейтингу Fortune 20 до стартапів, клієнти RBCS заощаджують час та гроші за рахунок підвищення якості, поліпшення розробки продукту, покращеної репутації, і багато іншого. Як лідер RBCS, сьогодні Рекс є одним з найвизначніших авторів в області тестування програмного  забезпечення. Його перша книга відома широкому загалу “Managing the Testing Process” (“Керуючи процесом тестування”) була продана більш ніж 50000 примірників по всьому світу, в тому числі й в японському, китайському та індійському виданнях, і в даний час вже готове її третє видання. Дев’ять інших його книг з тестування, “Advanced Software Testing: Volumes I, II, and III, (“Передові методи тестування програмного забезпечення: Том І, ІІ, та ІІІ”), “Critical Testing Processes” (“Життєвоважливі Процеси Тестування”), “Foundations of Software Testing” (“Основи тестування програмного забезпечення”), “Pragmatic Software Testing” (“Прагматичне тестування програмного забезпечення”), “Fundamentos de Pruebas de Software” (“Основи тестування програмного забезпечення”), “Testing Metrics” (“Метрики Тестування”), та “Improving the Testing Process” (“Покращуючи процес тестування”), були також продані десятки тисяч примірників, у тому числі іспанською, японською, китайською,єврейською, угорською, індійською та російською. Він написав більше сорока статей, презентував сотні робіт, семінарів і майстер-класів, а також на його рахунку близько п’ятдесяти виступів на конференціях та заходах по всьому світу. Також Рекс був Президентом Міжнародної Ради з  Кваліфікацій Тестування та Американської Ради Кваліфікацій Тестування.

Vijay Prasad

Consultant and Trainer in Project Management

Консультант та ініціатор, тренер, спікер – сфера IT та управління проектами. Обраний директором інституту (2010-12 р.р.) у Інституті Проектного Менеджменту (Project Management Institute (PMI)), Філадельфія, США. Більше 30 років досвіду роботи в сфері IT, стратегічного управління, менеджменту та проектного менеджменту. Кар’єрний ріст – від інженера програмного забезпечення до тімліда, менеджера з розвитку, менеджера R&D, керівника відділу стратегічного глобального бізнесу, генерального директора ІТ, директора і радника. Vijay Prasad відкритий до світової культури, тому що жив і працював в Австралії, Голландії, Індії, Новій Зеландії, Великобританії та Сполучених Штатах, готовий до ведення бізнесу в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, Європі, Близькому Сході, Африці, Австралії та Північній Америці. Працював в Tata Consultancy Services (www.tcs.com), Мумбаї (Індія), у компанії Hoechst Australia Ltd (Мельбурн, Австралія), Quick Response Services, що у Річмонді, штат Каліфорнія (США) та Satyam Computer Services Ltd (www.mahindrasatyam.com) (Хайдарабад, Індія), а також займав керівну посаду в організації Knowledge Dynamics Pte Ltd. (Сінгапур, Малайзія, Індія).

Alberto Ferrari

Business Intelligence Consultant

Альберто Ферарі консультант з корпоративного інтелекту. Його основні зацікавлення лежать в двох площинах: методологічний підхід до життєвого циклу розробки корпоративного інтелекту та покращення швидкодії пакетів міграції даних і SQL коду. Його діяльність пов’язана з розробкою та реалізацією рішень на базі Integration Services і Analysis Services для фінансових, виробничих і статистичних ринків. Сертифікований SSAS Maestro, Альберто також автор книги і доповідач на міжнародних конференціях, а саме PASS Summit, SQLRally і SQLBits.

Russell A. Hertzberg

Vice President, SaaS and ISV Solutions, SoftServe

Russ Hertzberg працює віце президентом з Technology Solutions у SoftServe Inc. Він відповідальний за ініціативи у відділах SaaS, Dev Ops, Mobility, Big Data/Analytics, та Security. В нього більше 15 років виконавчого і підприємницького досвіду в сферах хмарних обчислень, програмних платформ, додатків SaaS, хмарної інформаційної безпеки та мережевих систем. Russ також є активним учасником світової спільноти водного поло, де він виступає гравцем, тренером, наставником та представником розвитку спорту.

Анатолій Волохов

Rational Solutions Specialist, IBM

Представник компанії IBM з продажу програмного забезпечення Rational. На цій посаді він відповідає за просування продуктів лінійки Rational в Україні та в Росії (авіабудування, авіоніка, кораблебудування, оборонний комплекс, енергетика).
Анатолій працює в цій сфері з 2000 року.
З 2000 по 2008 рік Анатолій працював в компанії Telelogic, будучи директором та бізнес-менеджером її російського підрозділу. У 2008 – після поглинання компанії Telelogic компанією IBM – працює в компанії IBM.
Анатолій Волохов є кандитатом технічних наук, автором кількох наукових статей з систем управління та автором ряду винаходів.

Сергій Байдачний

Trainer & Software Development Eхpert, Microsoft

Байдачний Сергій Сергійович, працює в галузі розробки програмного забезпечення з 2000 року, є сертифікованим тренером Microsoft і автором кількох книг. Блог Сергія доступний за адресою http://baydachnyy.com. Спеціаліст з розробки програмного забезпечення Майкрософт Україна.

Andrea Provaglio

Професіонал IT-галузі, тренер з Agile Transformation, спікер

Андреа покращує роботу IT компаній допомагаючи їм використовувати ефективніші бізнес методи роботи. Він виступає тренером команд, а також індивідуально, чим сприяє налагодженню кращих відносин між колегами та їх клієнтами.

За 20 років професійної діяльності, Андреа мав клієнтів у трьох різних континентах і працював з організаціями різного типу – від Об’єднаних Націй до менших IT компаній.

Головною метою роботи Андреа є підготовка переходу компаній на таку організаційну модель роботи, яка краще підходить для розробки програмного забезпечення, як, наприклад, Agile чи Lean.

Андреа часто виступає спікером на великих міжнародних конференціях, де з задоволенням ділиться своїм досвідом та знаннями.

На даний час Андреа працює в Європі. Також він працював чотири роки у США, отримавши візу за «Особливі можливості в науці».

За детальнішою інформацією заходьте на сайт -  http://andreaprovaglio.com/about

Остап Коркуна

Software Development Expert, Facebook

Остап Коркуна – інженер-програміст у команді Core Systems компанії Facebook, де його робота полягає у розробці систем для моніторингу всіх послуг та серверів інфраструктури Facebook. До того як почати працювати на Facebook у 2009, Остап був інженером-програмістом в компанії BITImpulse, де він працював над створенням корпоративного інтелекту та репортингової системи. Остап має ступінь бакалавра та магістра Прикладної Математики, Львівського Національного університету ім. І. Франка.

Тупчієнко Сергій

Rational Technical Specialist, IBM

Займає посаду технічного фахівця IBM Rational і відповідає за продукти колишньої лінійки Телелолжик і JAZZ в Росії і країнах СНД.

Сергій працює в сфері ІТ з 2000 року і має досвід роботи на різних етапах розробки ПЗ: системний аналіз, бізнес аналіз, управління проектом, кодування програм, розробка баз даних, тестування.
Сергій працює в ІБМ з 2008 року. В даний момент Сергій спеціалізується у таких галузях: управління вимогами, управління портфелем проектів, архітектура підприємства, управління життєвим циклом розробки ПЗ.

Вадим Радченко

SBU Manager, SoftServe

Керівник відділу у компанії SoftServe. Понад 12 років досвіду у галузі ІТ. Пройшов шлях від розробника на ASM до управління проектами та програмами. А також отримав профільну освіту «Керівника проектів». Вважає себе цілеспрямованою, відповідальною та дуже соціальною людиною. З радістю ділиться досвідом і з оптимізмом дивиться у майбутнє. Дуже любить читати та цікавиться автомобілями.

Juan Turruellas

Executive Vice President, SoftServe

Juan Turruellas відповідає за методи активного продажу та стратегію зростання компанії. Він відповідальний за управління всіма аспектами бізнесу в Америці, у тому числі продажем, а також має низку інших операційних обов’язків. Juan Turruellas досвідчений топ-менеджер з більш ніж 25 річним досвідом в управлінні продажем, розвитком бізнесу, міжнародним продажем, наданні професійних послуг, розробки програмних продуктів, а також досвідом розробки програмних рішень на рівні підприємства. До того, як п. Juan Turruellas розпочав свою кар’єру у компанії SoftServe, він займав посаду виконавчого віце-президента з продажу та розвитку бізнесу компанії Pitney Bowes Software у Північній Америці, де він був відповідальний за більш ніж $ 185 мільйонів доходу та мотивування понад 150 працівників. Під час 11-річного перебування на посаді, дохід компанії виріс з $ 25 млн. до більш ніж $ 185 000 000 в Північній Америці.

Слава Панкратов

Co-founder, Executive Partner Stratoplan.ru

Співзасновник, керуючий партнер Стратоплан.Ру, бізнес-тренер. 2 вищі освіти: комп’ютерні науки та практична психологія (навчання дорослих людей, поведінкова психологія). Автор більш ніж 30-ти авторських тренінгів та практичних програм розвитку навичок в тестуванні ПО, мотивації персоналу, комунікацій, особистої ефективності та побудови кар’єри в ІТ. Доповідач, організатор і член програмних комітетів провідних галузевих ІТ конференцій. Засновник проектів www.it4business.ru і www.software-testing.ru Пройшов шлях від розробника, тестувальника та аналітика до менеджера проектів і директора з технологій. Професійний шлях: співзасновник і генеральний директор консалтингової компанії «QAexpert», директор з технологій і керівник київського офісу «Яндекс.Україна», директор Навчального Центру «Люксофт Україна».

Стас Давидов

Software Development Expert, Freelancer

Професійний програміст (www.stasdavydov.com), фрілансер, консультант з мотивації та автор відомої «хуліганської» книги «Не мешайте мне работать!» (www.motivateme.ru). З тих пір, як успішно втік від корпорацій, мандрує світом, виступає на конференціях, веде тренінги та відкриває нові підходи до організації робочого процесу розробки ПЗ.

Lucas von Stockhausen

Консультант з безпеки програмного забезпечення в Hewlett-Packard

Відповідальний за планування та здійснення програми Безпеки Програмного Забезпечення ініціативи для клієнтів HP Enterprise Security. Рішення щодо Безпеки Програмного Забезпечення сприяють захисту інформації компаній та організацій, що знаходиться у зоні найбільшого ризику. Безпека Програмного Забезпечення знижує загрозу значних фінансових втрат та збитків для репутації, а також узгоджує діяльність державних організацій та виробничих компаній.

Оля Мороз

R&D Manager, SoftServe

В компанії SoftServe Ольга працює уже більш ніж 8 років. Починала з посади QC інженера, також працювала інженером з автоматизованого тестування, QA менеджером та пізніше Project Manager. На даний час перейшла у відділ R&D та займає посаду R&D Manager. В R&D буде займатись управлінням R&D проектами, розвивати та впроваджувати нові ініціативи в компанії SoftServe. Крім того цікавиться та веде тренінги в напрямках Project Management, Agile/SCRUM, Правила комунікації та професійних відносин. Любить подорожувати, займається спортом, катається на лижах, любить гори, море і відпочинок на природі, любить книжки і фільми в стилі фентезі, мультфільми і дитячі казки! Be yourself; everyone else is already taken.

Віктор Гайдін

R&D Director, Eleks

Інженер-програміст з великим досвідом роботи в сфері комп’ютерних наук. Віктор відповідає за введення та підтримку технологічних інновацій в компанії ELEKS. Досліджуючи  найсучасніші передові технології, його команда робить клієнтів ELEKS ще сильнішими. Зосереджуючись на архітектурі програмного забезпечення та алгоритмах, Віктор обожнює знаходити рішення для, здавалося б, неможливих, на перший погляд, завдань.

Антон Відіщев

Керівник розробки компанії Edgar Online, RR Donnelley Company

Windows Azure MVP, співзасновник одеської .NET спільноти. Працює керівником розробки компанії  Edgar Online, RR Donnelley Company в Одесі. Понад 10 років в IT. Антон як практикуючий спеціаліст, регулярно виступає з доповідями на різноманітних конференціях СНД, включаючи локальні “юзер групи”, NETWork, IT Weekend, IT Jam, MS SWIT, Azure Summit, Software People, DevCon тощо.

Катерина Сушко

QA Expert, Ciklum

Працювала QA інженером протягом майже 5 років і 1 рік як ScrumMaster в Berlingske Media. Професійний досвід пов’язаний з розподілом  команд у різних країнах (Німеччина, Великобританія, Данія). Захоплюється Agile методологією та коучингом. Одна з лідерів в QA Practice Leaders спільноті в компанії Ciklum, тренер з обміну знаннями, доповідач на IT Jam 2012 та Ciklum Agile Saturday.

Олександр Краковецький

CEO at DevRain Solutions, Київ

Автор сайтів Windows Phone 7 Rocks! та Microsoft User Group Community.  Олександр є керівником компанії DevRain Solutions, яка займається розробкою мобільних додатків під Windows Phone та Windows 8. Microsoft Regional Director, Microsoft і Telerik MVP, кандидат технічних наук з інформаційних технологій, автор публікацій на багатьох технічних порталах, експерт ІТ-галузі та активний член технічного суспільства, колумнист Forbes.

Володимир Єльчев

Solutions Architect, SoftServe

Володимир Єльчев – архітектор SaaS рішень в компанії SoftServe. Він володіє великим досвідом у розробці та консультуванні щодо SaaS рішень для приватних і загальнодоступних хмарних середовищ. Має глибокі знання з розробки для сфери охорони здоров’я та інтеграційних рішень для цієї сфери. За 18 років в ІТ-галузі проявив себе як хороший виконавець з хорошими аналітичними навичками та навичками вирішення проблем.

Андрій Митрошин

Lead Engineer / C++ developer Samsung R&D, Київ

Основний вид діяльності – розробка bada додатків, проектування Unit test системи на bada, мультитач інтерфейс та оптимізація коду. Брав участь у науковій конференції bada developers day Ukraine 2011.

Діма Малєєв

Mobility Solution Manager, SoftServe

Діма має більш ніж 6-річний досвід в області ІТ. В даний час він працює менеджером з мобільних рішень для SoftServe. Він – прихильник ІТ спільнот, активний  спікер, засновник і лідер .NET User Group у Львові, активний член Mobilination, TEDx, доповідач на IT Jam та IT Weekend.

Максим Вишневецький

Керівник проектного офісу, DIO-soft

5 років на географічному факультеті, плюс три роки аспірантури, потім – 3 роки роботи журналістом, після чого, 8 років у ІТ. Чому? Тому що, життя дуже коротке, щоб втратити можливість попрацювати з розумними та цікавими людьми. Доповідач конференції WhaleRaider, IT-Jam, Прагматик-ПМ, SPM-conf, тренер проекту Стратоплан.ру.

Шапатаєв Ігор

Менеджер проектів, DIO-soft

В ІТ понад 7 років. Почав як інженер з тестування, потім зайняв позицію керівника групи тестування. Останні півтора року працює як PM у компанії DIO-soft.
Один із організаторів проект онлайн-навчання «Стратосфера» у Києві.

Євген Жарков

Creative Developer, EPAM Systems

Silverlight MVP, Автор wp7rocks.com, 5 рокiв досвiду комерцiйної розробки вiд Video on Demand систем до розширення реальностi, використовуючи Kinect. Активний доповiдач та прихильник Silverlight, WP7, Kinect та WinRT. Працює в компанії EPAM.

Михайло Галушко

Co-founder DevRain Solutions

.NET розробник, останній час зфокусований на мобільних технологіях, зокрема Windows Phone. MCPD, співзасновник DevRain Solutions. Автор публікацій на msug.vn.ua та wp7rocks.com

Алекс Туманов

Software Engineer, Комп’ютерна Академія «Шаг» (Одеса)

Розробник програмного забезпечення, викладач в Комп’ютерній Академії «Шаг» (Одеса), один з організаторів Microsoft .NET User Group в Одесі.

Роман Калита

Microsoft/.NET Technical Consultant, Logica

Більше 6 років розробки в стеку технологій .NET/Microsoft, починаючи ще з фрейморку 1.1. Приймав участі у різних проектах для різних галузей: від публічних проектів і геймдеву до проектів для корпоративних секторів. На данний момент праює технічним консультантом з .NET/Microsoft технологій у фірмі Logica в Німеччині. Примає активну участь в житті ІТ спільнот, співзановник Вінницької та Одеської .NET спільнот, доповідач IT-Jam та IT-Weekend.

Олег Татарчук

Software Testing Engineer, GlobalLogic

Senior інженер із тестування в компанії GlobalLogic, тренер, консультант з питань якості програмного забезпечення. Тестуванням програмного забезпечення займається з 2002 року.  Член ради спільноти та співорганізатор Testers.Lviv.UA

Петро Порчук

QC Expert, SoftServe

Координатор проектів в компанії SoftServe. Сертифікований QC Leader. В ІТ індустрії 6 років, з них 4 керував командами QC інженерів. Досвід роботи на 10+ проектах.

Олександр Меховов

Ruby on Rails Software Engineer, SoftServe

Організатор і доповідач на веб-конференції http://pacemaker.pp.ua Веде курси з Ruby в SoftServe IT Academy. Залучений до створення і розвитку спільноти Ruby розробників в Україні. Закоханий в Ruby On Rails.

Дмитро Тарасов

Генеральний директор Tarasov Mobile

Дмитрий Тарасов – керівник компанії Tarasov Mobile, що займається продуктовою розробкою мобільних додатків і сервісів для всіх основних платформ. Починав свою кар’єру в якості незалежного розробника мобільних додатків, автор численних статей на тему створення і продажу софту і сервісів.

Олександр Демідов

Керівник напрямку орендних рішень, 1С-Бітрікс

Експерт у професійних сферах/темах: експерт з проектування, адміністрування та експлуатації крупних веб-сервісів (досвід роботи в хостінгу – близько 9 років; досвід розробки SaaS-сервісів), доповідач на профільних конференціях (РИТ, HighLoad, РИФ, RIW і т.д.).  www.1c-bitrix.ru www.1c-bitrix.ua

Юрий Веденин

Business Analyst / Consultant, Founder of analyst.by

Експерт у галузі бізнес-аналізу, сертифікований бізнес-аналітик (CBAP). Магістр технічних наук. Засновник білоруської спільноти бізнес і системних аналітиків. Має великий досвід роботи в ІТ сфері (працював практично у всіх ролях). Консультант і тренер в області бізнес-аналізу та юзабіліті.

Зеник Матчишин

Staff Engineer, Lohika

Провідний розробник, консультант та архітектор web-рішень з 7 річним досвідом керування ІТ-проектами. Професійна діяльність зосереджена на розробці на Java, прогресивних методах та технологіях розробки програмного забезпечення. У межах Логіки веде Scalable Java Lab. Засновник спільноти EDGE Lviv User Group та соціального контент сайту для розробників програмного забезпечення – rozrobka.com. Систематично ділиться досвідом, виступаючи на тематичних ІТ user group’ах.

Генеральні партнери
стати партнером
Золоті партнери
стати партнером
Срібні партнери
стати партнером
Партнери
стати партнером
Спонсор подарунків переможцям
стати партнером
Смачні партнери
стати партнером
Генеральні інформаційні партнери
стати партнером
Інформаційні Партнери
стати партнером