This version of the page http://kalush.lanet.ua/company (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-13. The original page over time could change.
Провайдер | Ланет Калуш

Провайдер

Мережа Ланет — український Інтернет провайдер. Основний напрям нашої роботи – організація безлімітного доступу до мережі Інтернет та кабельного телебачення для приватних осіб і корпоративних клієнтів за доступними цінами.

Мережа Ланет є правонаступником компанії «Т+», що працювала у місті Калуш.

Територія покриття мережі Ланет щодня розширюється. За кілька останніх років компанія зайняла позицію лідера серед провайдерів у містах Київ, Івано-Франківськ та Сєвєродонецьк.

Ми зацікавлені в залученні нових абонентів, тому підключення до мережі відбувається оперативно. Разом з тим, будуються та вводяться в експлуатацію нові сегменти мережі, що дозволяє компанії розширити карту покриття. Для нас важливо налагодити двосторонній зв'язок з нашими клієнтами, для цього ми аналізуємо потреби та побажання користувачів Інтернету та здійснюємо роботу з вдосконалення якості сервісу. Дистанційне вирішення проблем та технічна підтримка реалізуються цілодобово.

Завдання компанії — надавати якісні послуги зв’язку, тому ми акцентуємо нашу увагу на тому, аби заявлена швидкість завжди відповідала реаліям, а клієнт був завжди проінформований про найвигідніші умови підключення. Ми слідкуємо за станом нашого обладнання та вчасно вживаємо заходів щодо усунення проблем технічного складу.

Наші спеціалісти завжди готові допомогти вам незалежно від того, чи є ви клієнтом мережі, чи лише думаєте ним стати. Ви можете розраховувати на всебічну консультацію та кваліфіковану допомогу з нашого боку.

Якщо у вас з`явилися зауваження чи побажання щодо роботи компанії або її працівників – звертайтеся до керівництва компанії за адресою: head@lanet.ua.

Якщо ви маєте бажання почати кар`єру в компанії – надсилайте своє резюме за адресою: hr@lanet.ua.

Наша адреса

Центр обслуговування абонентів мережі працює без перерви з понеділка до п'ятниці.

Поштова адреса:

Калуш, вул. Підвальна, 4

Графік роботи:

Пн.—Пт. 9:00—18:00
Сб. 10:00—15:00

Підключення в Калуші


Надіслати заявку
 

Iнтернет

Інтернет+ТБ

Телебачення

Провайдер

Покриття
Оплата
Послуги
Обладнання
Контакти
Документи
Новини
Акції