This version of the page http://www.dinai.com/potential_parthners_2_6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-12. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочно-правовые системы
2.6. ВИСОКІ СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ
Нашi продукти:
  • «Дiнай:Професіонал»
  • «Дiнай:ГРОСБУХ»
  • «Дiнай:БОС»
  • «Дiнай:ЗЕДексперт»
  • «Дiнай:Цінні папери»
  • «Дiнай:Судова практика»
Дізнатися більше >

Інформаційна підтримка

· Оперативна допомога телефоном та електронною поштою при вирішенні питань щодо інформаційного наповнення ДПС. Якщо клієнт не зміг знайти потрібний документ, у нього виникли питання по змісту та/або набранню чинності документом, він завжди може звернутися у Компанію «Дінай» телефоном або електронною поштою і наші досвідчені фахівці обов'язково допоможуть розібратися у складній ситуації.

· Додаткова послуга – поставка окремих документів. Якщо з якихось причин клієнтові знадобиться документ, що не має відношення до його звичайної діяльності, він може звернутися до Компанії «Дінай» або до нашого представника. Ми зробимо усе можливе, щоб знайти цей документ і надіслати його електронною поштою, факсом або з черговим поновленням.

Технічна підтримка

Оперативна допомога телефоном та на місці при вирішенні питань технічного функціонування ДПС. При виникненні питань відносно встановлення, перевстановлення, поновлення ДПС наш користувач завжди може звернутися до Компанї «Дінай» телефоном або електронною поштою, а також викликати технічного фахівця до себе в офіс.

Навчання ефективному використанню ДПС

За бажанням клієнта при встановленні ДПС наш фахівець може безкоштовно провести для всіх майбутніх користувачів навчання найбільш ефективному використанню ДПС. У подальшому користувачі також можуть запросити фахівця з навчання до себе в офіс або пройти тренінг у Компанії «Дінай» або в її представників.

Персональний менеджер

Усі питання, пов'язані зі встановленням, перевстановленням, поновленням, оплатою за користування ДПС, клієнт може вирішити, зателефонувавши до Компанії «Дінай» своєму персональному менеджерові. Ми раді кожному дзвінку й обов'язково врахуємо всі побажання і пропозиції.

  • Facebook
  • Twitter
  • Комментарии

Актуальне