Відвідувачам

Шановні пані та панове!

 

 

Проведення Форуму направлено на розвиток інноваційної і науково-технічної сфери України, залучення інвестицій в проривні наукомісткі сектори економіки, розширення ринків збуту високотехнологічної продукції.

 

Міжнародний науково-технологічний форум "Наука. Інновації. Технології -2013" це можливість для Вас:

 

-  Ознайомитися з національними та світовими досягненнями в галузях, що визначають науково-технічний  прогресс і соціально-економічний розвиток України і світового співтовариства.

-  Одержати інформацію, що Вас цікавить беспосередньо від провідних спеціалістів в галузі інновацій з  України, ближнього та дальнього зарубежжя. 

-  Відвідати презентації, семінари та конференції, в рамках яких будуть обговорюватись питання розвитку високотехнологічного комплексу і вирішенню проблем звя'заних з ефективним впровадженням новітніх розробок.

 

Організатори Международного науково-технологічного форуму впевнені, що участь в заходах ділової програми допоможе Вам вирішити необхідні задачі, залучити до проектів необхідні інвестиційні ресурси, дозволить набути нових ділових і наукових партнерів, і принесе Вам комерційний успіх.

 

Час роботи Форуму:

15 та 16 жовтня - з 10:00 до 18:00
17 жовтня - з 10:00 до 17:00

Економте Ваш час при відвідуванні Форуму, минаючи процедуру реєстрації в павільоні:

1. Завчасно заповніть реєстраційну форму;
2. Роздрукуйте квиток, що надійде не Вашу електронну пошту і візьміть з собою на Форум;
3. Підійдіть до стійки реєстрації.

 

 

Шановні пані та панове,

відвідання всіх заходів Форуму    

БЕЗКОШТОВНЕ!