This version of the page http://cnap.khmelnytsky.com/?limitstart=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-11. The original page over time could change.
Центр надання адміністративних послуг Хмельницької міської ради | Головна

Оголошення

18 липня з 15.00 до 18.00 у приміщенні Центру надання адміністративних послуг (вул. Соборна, 16) Хмельницької міської ради буде здійснювати прийом громадян тимчасово виконуючий обов'язки начальника УМВС України у Хмельницькій області полковник міліції Ковальов Сергій Іванович.

УВАГА!

На сайті відкрито новий розділ Міграційна служба

Ряд послуг з паспортизації населення хмельничани зможуть отримувати у ЦНАП

З метою створення комфортних умов при отриманні послуг Хмельницькою міською радою виділено у Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборна, 16) робоче місце управлінню Державної міграційної служби України в Хмельницькій області для надання адміністративних послуг жителям міста Хмельницького.

Детальніше...

УВАГА!

Новостворений Департамент екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації з 11.07.2013 року розпочав видачу документів дозвільного характеру.

Організація роботи зі зверненнями громадян — один з основних пріоритетів у роботі міської влади

Хід розгляду звернень хмельничан та їх результати з огляду на важливість цієї роботи перебувають під постійним контролем міської влади, насамперед, міського голови Сергія Мельника, регулярно аналізуються у виконкомі під час виробничих нарад. Так, протягом І півріччя 2013 року продовжено практику проведення особистих виїзних прийомів громадян керівництвом міста. Лише від початку року було організовано та проведено 5 виїзних прийомів громадян першим заступником міського голови Олесандром Вінніковим, заступниками міського голови Анатолієм Нестеруком та Іваном Прокопцем, керуючою справами виконавчого комітету Людмилою Черевченко на базі ЖЕКів №1, 2, 3, 5 та 6. Під час прийомів, мешканцями будинків, які обслуговуються цими ЖЕКами, було порушено 39 питань. Усі питання якісно та своєчасно розглянуті, заявники отримали вичерпні, обґрунтовані відповіді.

Детальніше...

Інформація щодо державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців

 

Згідно із змінами до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» функції державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців з 1 липня 2013 року перейшли від Хмельницької міської ради до Головного управління юстиції у Хмельницькій області.

Для зручності та забезпечення комфортних умов при отриманні заявниками адміністративних послуг з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Хмельницька міська рада пішла на зустріч суб'єктам господарювання і дозволила розмістити Відділ державної реєстрації Хмельницького міськрайонного управління юстиції Головного управління юстиції у Хмельницькій області у Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборна, 16).

Детальніше...

Результати дослідження задоволеності замовників рівнем надання адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради, в Центрі надання адміністративних послуг

 

Детальніше...

Увага!

З 01.06.13 постановка дітей на чергу у дошкільні навчальні заклади буде проводитись щоденно з 9-00 до 18-00 (крім вихідних та святкових днів)  у Центрі надання адміністративних послуг.

Новостворена Державна служба України з надзвичайних ситуацій розпочинає видачу документів дозвільного характеру

З 29.05.2013 року дозвільним центром Хмельницької міської ради розпочато прийом пакетів документів на видачу Хмельницьким міським сектором ГУ ДСНС України у Хмельницькій області дозволу на початок роботи новостворених підприємств, введення в експлуатацію нових і реконструйованих виробничих, жилих об’єктів та об’єктів іншого призначення; впровадження нових технологій, передачу на виробництво зразків нових пожежонебезпечних машин, механізмів, устаткування та продукції; оренду будь-яких приміщень (за умови наявності позитивного діючого експертного висновку), а також реєстрація декларації відповідності об’єкта вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. 

Хмельницький міський відділ Управління Держтегногенбезпеки у Хмельницькій області тимчасово припиняє прийом документів на видачу документів дозвільного характеру

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.03.2013 р. № 176-р «Питання Державної служби з надзвичайних ситуацій», наказу Держтехногенбезпеки України від 12.04.2013 р. № 177 «Про виключення з кадрів державної інспекції техногенної безпеки України», наказу Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 12.04.2013 р. № 159 «Про зарахування в кадри Державної служби України з надзвичайних ситуацій» з 22 квітня 2013 року тимчасово припинений прийом документів на видачу документів дозвільного характеру в зв’язку з реорганізацією.

Територіальні органи Міністерства охорони навколишнього природного середовища ліквідовуються

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13.03.2013 №159 "Про ліквідацію територіальних органів Міністерства охорони навколишнього природного середовища" та наказу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України від 15.03.2013 №98 " Про ліквідацію територіальних органів Міністерства охорони навколишнього природного середовища" територіальні органи Міністерства охорони навколишнього природного середовища продовжують виконання своїх повноважень до 17 травня 2013 року.

Детальніше...

 

(с) Центр надання адміністративних послуг міста Хмельницького

(с) Сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"

шаблоны для joomla 2.5 русские темы Wordpress быстрые диеты