This version of the page http://www.dinai.com/ua/kak-vibrat-sps (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-09. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочно-правовые системы
Як вибрати ДПС
  • Довідково-правові системи (ДПС)
  • Дінай:ЕСПРЕСО
  • Дінай:ДАЙДЖЕСТ
  • Що таке ДПС
  • Як вибрати ДПС
  • Переваги ДПС
  • Гарантії якості
  • Додаткові сервіси
  • Умови придбання

Ви зважили всі «за» і «проти» nf усвідомили необхідність придбання правової системи. Вітаємо! Це правильне рішення!
Тепер Вам необхідно вибрати правову систему, що найбільше підходить саме Вам.

Існує три основні критерії вибору системи:

  • інформаційне наповнення;
  • інструментарій;
  • вартість.

 

Інформаційне наповнення
В залежності від інформаційного наповнення правові системи бувають загальнозаконодавчі та спеціалізовані.

Загальнозаконодавча правова система – це електронна база даних, що містить усе законодавство України. У лінійці правових систем "Дінай" загальнозаконодавчою є правова система "Дінай:Професіонал".

Спеціалізована правова система містить законодавство, що регулює певну галузь. Компанія «Дінай» представляє 5 спеціалізованих правових систем
«Дінай:Гросбух» - оподаткування та бухгалтерський облік.
«Дінай:Бос» - господарські та трудові відносини.
«Дінай:ЗЕДексперт» - зовнішньоекономічна діяльність.
«Дінай:Судова практика» - практика вирішення судових спорів.
«Дінай:Цінні папери» - ринок цінних паперів.

Примітно, що, на відміну від інших довідково-правових систем, спеціалізовані правові системи "Дінай" є повноцінними самодостатніми програмними продуктами і у той же час можуть комбінуватися у спеціалізовані комплекти (наприклад, бізнес-комплект "Дінай" - "Дінай:Гросбух" + "Дінай:Бос"). Це дає модливість користувачеві підібрати найбільш підходящий для себе інформаційний масив та не переплачувати за непотрібну інформацію. При цьому зберігається унікальність тематичного класифікатора кожної із спеціалізованих систем.

У аналогічних правових системах інших виробників спеціалізованість систем забезпечується іншим способом: існує "базовий пакет" інформаційного наповнення, котри й може на платній основі доповнюватися певною інформацією в уже існуючі розділи. Пои цьому від інформації базового пакету користувач відмовитися не може, навіть якщо вона йому вже не потрібна. Спеціалізація таких систем жодним чином не відображається і на принципі їх побудови. Так, наприклад, назви добірок тематичного класифікатора однакові як для юриста, так і для бухгалтера; різниця - лише у їх наповненні.

Для того, щоб обрати між загальнозаконодавчою і спеціалізованою правовою системою, необхідно відповісти на такі питання:

1. Хто буде користуватися системою?
2. Яка спеціалізація Вашої компанії?
3. Яка спеціалізація майбутніх користувачів?


Так, наприклад, якщо правовою системою будуть користуватися різні підрозділи Вашої компанії, то, швидше за все, вам знадобитися загальнозаконодавча правова система (наприклад, «Дінай:Професіонал»). Якщо ж ви купуєте правову систему для бухгалтерії, то Вам безумовно знадобитися бухгалтерська спеціалізована система («Дінай:Гросбух»), яку, за бажанням, ви можете доповнити системою, присвяченою господарським і трудовим відносинам («Дінай:Бос»). Юристам, як правило, ми рекомендуємо «Дінай:Професіонал», проте якщо Ви спеціалізуєтесь на господарському і трудовому праві, то комплекту «Дінй:Бос» + «Дінай:Судова практика» може виявитися цілком достатньо.

Також при виборі правової системи слід звертати увагу на такі інформаційні ресурси, як консультації, довідкова інформація, новини та ін. Це те, що принципово відрізняє правові системи від мережі Інтернет і робить системи кожного виробника унікальними. Так, наприклад, у правових системах «Дінай» представлена ​​найбільша база материалов специализированных ЗМІ, авторські консультації Компанії «Дінай» та партнерів (аудиторських та консалтингових компаній), огляди законодавства, зведені таблиці числових показників і багато іншого.

При аналізі додаткової інформації у правових системах різних виробників будьте уважні: нерідко деякі виробники наповнюють свої системи не дуже корисною інформацією, прагнучи створити видимість більшої наповненості.

Для більш детального аналізу інформаційного наповнення правових систем «Дінай» пропонуємо Вам скористатися спеціальною порівняльною таблицею.

Остаточний вибір найбільш оптимальної правової системи або їх комбінації Вам допоможе зробити консультант з правових систем, якщо Ви замовите безкоштовну демонстрацію.


Інструментар

Сучасні правові системи оснащені досить широким інструментарем. У цьому їх принципова відмінність від безкоштовних джерел правової інформації. Так, наприклад, у мережі Інтернет ви можете знайти текст окремого документа, проте не можете повноцінно працювати із законодавством: аналізувати суміжні документи, відслідковувати зміни, шукати документи за різними пошуковими запитами, бачити вже готові добірки документів за різними тематиками та ін.

Розглядаючи інструментальні можливості різних правових систем, слід пам'ятати про те, що всі вони спрямовані на задоволення конкретних потреб користувачів, основні з яких:

1. Пошук конкретного документа.

2. Пошук відповіді на питання (конкретної цифри, показника, консультації або цілої добірки матеріалів з конкретної теми).

3. Відслідковування змін в окремих документах та законодавстві вцілому.

Усі виробники правових систем забезпечують задоволення цих потреб різними способами.
Інструментарій правових систем «Дінай» з одного боку досить широкий для того, щоб повною мірою задовольнити потреби будь-якого користувача, з іншого боку - ми дотримуємося принципу простоти і зрозумілості у використанні нашого інструментаря.

Крім того, інструментар правових систем «Дінай» відрізняється гнучкістю. Наприклад, пошуковий механізм у системах «Дінай» на сьогоднішній день є унікальним та найкращим в Україні. Просунутим користувачам він надає найширші можливості формування пошукових запитів. При цьому, вікно пошуку можна сформувати під конкретну ситуацію, увімкнувши або вимкнувши певні опції. А динамічний інтелектуальний класифікатор -  унікальний для кожної з правових систем «Дінай» та враховує специфіку галузі, якій присвячена система.

Для того, щоб особисто оцінити всі переваги і зручність роботи з інструментарем систем «Дінай», замовте безкоштовну демонстрацію систем.

Вартість
Не зважаючи на те, що, здавалось би. зміст та функціонал правових систем різних виробників багато в чому пересікається, їх вартість досить суттєво різниться.Від чого ж залежить вартість правової системи та як оцінити її справедливість?

Очевидно, що у значній мірі на вартість впливають такі показники:

1. Унікальні інформаційні ресурси, власні аналітичні розробки. Тільки провідні виробники правових систем можуть похизуватися наявністю штатних консультантів-аналітиків. Компанія «Дінай» - одна з них. Наші авторські консультації та аналітичні огляди законодавства в числі найбільш затребуваних ресурсів для наших користувачів.

Унікальні інструментальні можливості. Пошуковий механізм систем «Дінай» на сьогоднішній день є унікальним і забезпечує найбільш точний і швидкий пошук.

2. Додаткові інформаційні ресурси, такі, як консультації спеціалізованих ЗМІ, консалтингових компаній, аудиторських фірм і т.п. У правових системах «Дінай» - найбільша кількість консультацій спеціалізованої преси та партнерських організацій.

3. Гарантії якості. Актуальність і достовірність інформації в системах «Дінай» підтверджується прямим отриманням текстів документів з органів влади, звіркою документів з оригіналами, щоденним оновленням інформації, мінімальними термінами підключення нових документів (до 3 годин з моменту отримання з першоджерела).

4. Сервісне обслуговування та додаткові вигоди. За кожним користувачем систем «Дінай» закріплюється персональний менеджер, який допомагає вирішити будь-які питання. Кожному клієнту забезпечується технічна та інформаційна підтримка. Крім того, користувачам систем «Дінай» надається пільгова ціна на всі спеціалізовані заходи Компанії, в тому числі - авторські семінари, проводиться безкоштовне навчання ефективному використанню систем і т. д.

5. І, звичайно ж, на вартість правових систем впливає ступінь впізнаваності бренду. Не зважаючи на те, що: Компанія «Дінай» фактично є основоположником ринку правових систем, наша рекламна актівність поступається деяким іншім виробникам. Наш бюджет традіційно ї усвідомлено розподіляється за принципом пріорітету продукту, а не реклами. Тому, купуючи системи «Дінай», ви платите не за рекламу, а за продукт.

Обираючи правову систему, зверніть увагу ще на такий важливий момент. Вартість правової системи має дві складові: ціна інсталяційного комплекту (ліцензії) і плата за оновлення. Якщо інсталяційний комплект оплачується одноразово, то плата за оновлення (інформаційне обслуговування) стягується щомісяця. Тому, якщо вам запропонували купити систему за дуже привабливою ціною, не полінуйтеся вивчити базовий (а не акційний) прайс-лист Вашого постачальника. Трапляється, що продавець не договорює всіх умов, і через кілька місяців Вам може надійти рахунок на зовсім іншу суму. Те ж саме стосується і комплекту поставки систем. Якщо вам запропонували якийсь «базовий варіант» відомої системи за невеликою ціною, уважно вивчіть, які інформаційні модулі в нього входять.
Взагалі, існує загальне правило, що б ви не вибирали, низька ціна на відомий і зазвичай дорогий продукт повинна насторожити. Будьте уважні!

Неупереджено вивчивши різні правові системи, представлені сьогодні на ринку України, ви безсумнівно дійдете висновку, що системи «Дінай» містять все необхідне, володіють рядом незаперечних переваг і їх ціна найбільш вигідна.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Комментарии
Лiнiйка продукцiї
ПФ
Дiнай:Професіонал
ГБ
Дiнай:ГРОСБУХ
БС
Дiнай:БОС
ЗЕ
Дiнай:ЗЕДексперт
ЦП
Дiнай:Цінні папери
СП
Дiнай:Судова практика
всi продукти
Факти про ДПС Дiнай

Класифкатори пільг; актуальна інформація щодо уникнення подвійного попдаткування у правовій системі "Дінай:ЗЕДексперт"

У правовій системі "Дінай:Цінні папери" зібрано воєдино та систематизовано 4 тис. консультацй з питань цінних паперів, фондового ринку та приватизації.

Оцінить кожен користувач: довідковий матеріал про порядок набуття чинності  нормативнми актами у всіх правових системах "Дінай"

Нове в ДПС
2013.08.05
Актуальна тема: "Путівки"
2013.07.22
Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій (РРО) у новій редакції
2013.04.20
Розрахунки через платіжні термінали: обовязки та відповідальність
всi новини

Актуальне