This version of the page http://pon.org.ua/konkursy/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-07. The original page over time could change.
Огляди і конкурси » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Серпень 2013    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Огляди і конкурси

Всеукраїнський турнір із активних шахів – інтелектуально-спортивне свято освітян
23 квітня 2013
    Шахи – настільна логічна гра, що поєднує в собі елементи мистецтва, науки та спорту. Історія шахів нараховує не менше півтори тисячі років, проте й сьогодні інтерес до «білих» і «чорних» володарів 64-клітинної дошки не спадає.
    Всеукраїнський турнір із активних шахів серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України – відкритий захід, що із 2013 року започаткував Центральний комітет Профспілки.
Категорія: Новини, Гуманітарні та майнові питання, Всеукраїнські Детальніше
 
ІІІ місце фотоконкурсу ФПУ у освітян Сумщини!
10 грудня 2012
    Завершився фотоконкурс «За гідне життя людини праці!», що проводився за рішенням Президії Федерації профспілок України разом з газетою «Профспілкові вісті».
    Під час проведення конкурсу до ФПУ надійшло понад 3,5 тисяч фоторобіт. Із усіх світлин було визначено 540 кращих, які за своїм змістом сприяють популяризації різних професій, досягнень людини праці, формуванню позитивного іміджу профспілок та мотивації профспілкового членства.
Категорія: Новини, Огляди і конкурси, Всеукраїнські Детальніше
 
Долучайтеся до створення фотолітопису профспілкового руху!
12 листопада 2012
    Шановні освітяни! Нагадуємо, Президія ФПУ прийняла рішення про проведення у жовтні – листопаді 2012 року фотоконкурсу на тему: «За гідне життя людини праці!».
    Конкурс Проводиться з метою широкого висвітлення професійної діяльності працівників різних спеціальностей і вікових категорій, пропагування безпечних і здорових умов праці та діяльності профспілок, спрямованої на захист конституційних прав та свобод членів профспілок.
Категорія: Новини, Огляди і конкурси, Всеукраїнські Детальніше
 
Кубок ЦК Профспілки у освітян столиці!
1 жовтня 2012
    Як уже повідомлялося, із 27 до 30 вересня 2012 року поблизу с. Воробіївка Немирівського району Вінницької області відбувалися змагання на Кубок ЦК Профспілки зі спортивного туризму, що традиційно проводить ЦК Профспілки працівників освіти і науки України спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України і Федерацією спортивного туризму України.
    15 команд із різних куточків України показали максимум кмітливості, спортивну вправність із водного, велосипедного та пішого туризму.
Категорія: Новини, Гуманітарні та майнові питання, Огляди і конкурси, Всеукраїнські Детальніше
 
Туристичні змагання освітян тривають
28 вересня 2012
    У мальовничому куточку Вінниччини тривають змагання на Кубок ЦК Профспілки зі спортивного туризму.
    Учасники із 15 регіонів України демонструють свою майстерність на велосипедах, човнах, пішки та презентують талановитих спортсменів свого краю.
Категорія: Новини, Гуманітарні та майнові питання, Огляди і конкурси Детальніше
 
Свято спорту і бадьорості духу
27 вересня 2012
    27 вересня 2012 року стартували змагання на Кубок ЦК Профспілки зі спортивного туризму, що традиційно проводить ЦК Профспілки спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України і Федерацією спортивного туризму України.
    Цьогоріч змагання відбуваються поблизу с. Воробіївка Немирівського району Вінницької області. На свято спорту прибули 15 команд із різних куточків України.

Категорія: Новини, Гуманітарні та майнові питання, Огляди і конкурси Детальніше
 
ІІІ Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера
26 вересня 2012
    Днями завершив свою роботу проект Центрального комітету профспілки працівників освіти і науки України, Асоціації правозахисних організаторів студентів України «Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера», яка цьогоріч об’єднала 59 профспілкових організацій студентів ВНЗ з 23 регіонів України.
    Приймаючою стороною Школи виступила первинна профспілкова організація студентів Херсонського державного університету, співорганізаторами стала первинна профспілкова організація студентів Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.
Категорія: Новини, Студентські питання, Огляди і конкурси, Всеукраїнські, Навчання Детальніше
 
Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»
9 квітня 2012
    З нагоди Дня охорони праці в Україні у рамках Всесвітнього дня охорони праці Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України разом з іншими центральними органами виконавчої влади за участю профспілок, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в лютому – травні 2012 року проводиться конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».
    Пропонуємо для ознайомлення розпорядження Федерації профспілок України, у якому рекомендується членським організаціям ФПУ взяти участь у проведенні конкурсу, скоординувавши свою роботу з відповідними органами виконавчої влади, сприяти залученню до участі комісій роботи з молоддю профспілкових комітетів підприємств, організацій і установ.
Категорія: Охорона праці, Огляди і конкурси, Всеукраїнські Детальніше
 
Нагородження переможців конкурсу на кращого профспілкового лідера-жінку
4 березня 2011
    Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня Федерація профспілок України відзначила переможців V Всеукраїнського конкурсу на кращого профспілкового лідера-жінку. Достойне місце серед нагороджених посіли представниці Профспілки працівників освіти у науки України. Освітянки склали 25 відсотків від загальної кількості номінанток.
    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України щиро вітає нагороджених із високими відзнаками та святом 8 Березня і зичить добра, злагоди, подальших успіхів на профспілковій ниві.
Категорія: Огляди і конкурси, Всеукраїнські, Регіональні Детальніше
 
Нагороджено переможців оздоровчої кампанії 2010 року
24 грудня 2010
    У Федерації профспілок України 24 грудня 2010 р. відбулося нагородження активних учасників Всеукраїнського огляду роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2010 року.
Категорія: Огляди і конкурси, Всеукраїнські, Регіональні Детальніше
 

 
Відповіді на запитання спілчан
 Подаємо розгорнуті відповіді і щиро сподіваємося, що вони допоможуть у вирішенні проблемних питань праці освітян України.


Відповідь Мінсоцполітики України на пропозиції ФПУ щодо проблемних питань у бюджетній сфері
Відповідь ФПУ на звернення ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
Національна стратегія розвитку освіти в Україні на період до 2021 року
СПО врахував позицію ЦК Профспілки
Звернення ЦК Профспілки до органів державної влади щодо необхідності прискорення рішень про фінансове забезпечення своєчасної виплати заробітної плати освітянам та її підвищення

 
Як часто Ви відвідуєте сайт ЦК Профспілки?

1 раз в день
кілька разів на день
2-3 рази в тиждень
1 раз на 2 тижні
раз у місяць
 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013