This version of the page http://www.masterklass.org/ukr/we-create-for-you (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-05. The original page over time could change.
Культурні проекти - Майстер Класс- культурно-освітній центр
Кіноклуб Кіноклуб Книжкова крамниця Майстерня флорiстики Бюро перекладiв Наши партнеры
ГоловнаКультурні проекти

Культурні проекти

Дім освіти та культури «Майстер Клас» прагне гармонійно поєднати культурний і освітній напрямок діяльності. Ми були ініціаторами цілого ряду культурних проектів, і продовжуємо реалізовувати нові ідеї. Наше завдання подвійне: по-перше, ми підтримуємо популяризацію культурних цінностей, а по-друге, залучаємо однодумців до нашого центру – як простих глядачів, так і творців та генераторів цікавих ідей.


Щотижневі події

Щовівторка:

  • Світовий кіносалон

Дім освіти та культури "Майстер Клас" спільно з закордонними посольствами пропонує поринути в захоплюючий світ кіно. Найкращі стрічки від всесвітньо відомих кінорежисерів з українськими субтитрами, а після перегляду - обговорення за чашкою чаю з експертами кіно!

Щосереди:

  • Російський кіносалон


Фільми російською мовою для любителів російського і радянського кіно, а також для тих, хто вчить російську як іноземну!
   

  • KinoStream
Мрієте побачити «Титанік», «Аватар», «Зоряні війни» або навіть «Термінатора» в оригінальніій озвучці на великому екрані? Тепер у Вас є така можливість! «Майстер Клас» запрошує Вас подивитися найвідоміші стрічки останніх 25 років разом з нами!
Перед кожним фільмом - експерт-кіноман розповість Вам передісторію створення фільму, а також про режисера і акторів. Після перегляду - обговорення англійською!

 

  • Авторський проект Олексія Когана "Тема с вариациями. Live"

"Основна мета проекту «Тема з варіаціямі.Live» - дати можливість українським музикантам частіше зустрічатися зі слухачами, презентувати свої авторські проекти, а слухачам - насолоджуватися якісною музикою", - так говорить про свій проект Олексій Коган. Концерти не випадково відбуваються саме по середах: адже для більшості київських шанувальників джазу за вже сформованою традицією саме середа є найбільш «джазовим днем тижня».

 

Щочетверга:

  • Англомовний кіносалон

Кіносалон пропонує добірку найкращого кіно, відібраного для Вас кіноманами з «Майстер Класу». Перегляд - мовою оригіналу, після фільму - обговорення у затишній кав’ярні.

Щоп'ятниці:

  • «Класика по п’ятницях»: новий музичний проект «Майстер Класу»

З 2012 року в «Майстер Класі» кожної п'ятниці проходять концерти камерної академічної музики в рамках щотижневого проектуї «Класика по п’ятницях». На цих вечорах звучить музика різних епох та напрямків: класика, авангард, музика бароко тощо. Це твори як українських, так і зарубіжних композиторів – визнані шедеври музичного мистецтва, а також рідкісні, проте не менш вартісні композиції, які вражають оригінальністю ідеї.

Щосуботи:

  • Дитячий клуб вихідного дня

Клуб, де хлопчики і дівчатка від 5 до 10 років можуть провести свій час не тільки цікаво, але і з користю! На заняттях малюки розважаються, грають, пізнають та спілкуються!

  • Дитячий розмовно-творчий клуб «Англійська калейдоскоп»
  • Лекційний клуб "Субота 15"
  • "Школа хороших батьків": Любити і знати що робити
  • Вечори танго

Дивовижні перформенси під живу музику танго, на яких танцюють абсолютно всі бажаючі: починаючи від профі і закінчуючи новачками!


"Музика з перших рук"

"Музика з перших рук" дозволяє не тільки почути, але й на власні очі побачити славнозвісних діячів музичного світу, твори яких у багатьох з нас на слуху. Дві зустрічі, які пройшли в 2012 році, дозволили поспілкуватися з відомим київським композитором Вадимом Хропачевим, а також з неперевершеним метром і кумиром багатьох небайдужих до музики людей - Едуардом Артем'євим. А попереду нас чекає безліч не менш цікавих і приємних зустрічей!


"Вечори салонної музики" 

"Вечори салонної музики" - дозволяють почути музику епох бароко і класицизму в неповторному автентичному звучанні, із задіянням раритетних інструментів. Істинним любителям музики XVI-XVIII століть ці музичні вечори доставлять масу задоволення і позитивних емоцій.


Фестивалі

  • Міжнародний музичний фестиваль U Artist Music
  • Міжнародний джазовий фестиваль Jazz in Kiev
  • Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва "Гогольфест"
  • Міжнародний кінофестиваль "Молодість"
  • Міжнародний дитячий джазовий фестиваль "Окешкин Джаз"

Соціальні проекти

  • Майданчик загадок на Пейзажній алеї
  • Благодійний марафон "Пам'ятай"

Постановка дитячих балетів


Концерти «Три століття британської музики»


Майстер-класи професіоналів в найрізноманітніших галузях