This version of the page http://adm.km.ua/index1.php?link=85 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-04. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення

Оголошення
Оголошення про проведення торгів за кордоном
30 07 2013
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 22 липня по 28 липня 2013 року.
30 07 2013
Докладніше ...


Оголошення!
Всеукраїнська громадська організація «Сила Країни» запрошує стати партнером у реалізації Благодійного проекту «Парк любові» («Алея кохання»). Проект має на меті капітальний ремонт пішохідних доріжок з нанесенням гравірування імен киян та гостей міста, назв компаній на бруківку та встановлення іменних лавок і скульптур з високим художнім оздобленням на тему любові та кохання за рахунок внесків киян, гостей міста та підприємств, тим самим покращуючи загальний вигляд парку та збільшуючи його туристичну привабливість.
23 07 2013
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 8 липня по 14 липня 2013 року.
18 07 2013
Докладніше ...


ВЕЛИКЕ І ВЕЛИЧНЕ
Міністерство культури України та Національний культурно-мистецький та музейний комплекс
"Мистецький Арсенал" представляють всеукраїнський міжмузейний виставковий проект
ВЕЛИКЕ І ВЕЛИЧНЕ
1000 взірцевих творів із колекцій 35 провідних музеїв України буде презентовано у Мистецькому Арсеналі в рамках Всеукраїнського мистецького проекту "ВЕЛИКЕ І ВЕЛИЧНЕ" з 26 липня по 22 вересня цього року. Він стане ключовою культурною подією офіційної програми відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі.
15 07 2013
Докладніше ...


Окремі аспекти діяльності облдержадміністрації у ІI кварталі 2013 року
Згідно з регламентом, Хмельницька облдержадміністрація здійснює щорічне та щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
12 07 2013
Докладніше ...


Інформація про роботу державних інспекторів праці ТДІзПП у Хмельницькій області впродовж січня - червня 2013 року
Державні інспектори праці у ТДІзПП у Хмельницькій області здійснюють постійний контроль за дотриманням трудового законодавства, у тому числі щодо своєчасної виплати заробітної плати на суб’єктах господарювання всіх форм власності.
З початку 2013 року державними інспекторами праці проведено 768 перевірок додержання законодавства про працю на 483 підприємствах, в установах та організаціях.
10 07 2013
Докладніше ...


ОГОЛОШЕННЯ
Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України продовжує прийом документів на спеціальності галузі знань «Державне управління» за денною та заочною формою навчання.
Основні вимоги до вступників: повна вища освіта, за віком до 45 років і стаж державної служби 1 рік.
Прийом документів за спеціальностями: «Державна служба» - до 11.07.2013 року, «Державне управління» - до 18.07.2013 року.
02 07 2013
Докладніше ...


Оголошення
З 1 по 8 липня поточного року і надалі в Департаменті агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації (каб. 318, вул. Свободи 70, м. Хмельницький) буде здійснюватися прийом документів на часткове відшкодування до 50% вартості (без урахування податку на додану вартість) завершених у поточному та двох попередніх роках етапів будівництва та реконструкції тваринницьких ферм та комплексів, у яких згідно з проектом повинно утримуватися не менш як 500 голів ВРХ, 1200 свиноматок та 1 млн. голів птиці.
01 07 2013
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 24 червня по 1 липня 2013 року.
01 07 2013
Докладніше ...


 

Архів новин || Пошук новин

Untitled Document

Шановні друзі!

      Щиро вітаємо Вас на Web-сайті Хмельницької обласної державної адміністрації та сердечно дякуємо за увагу.
        Хмельниччина є невід'ємною складовою прекрасної Подільської землі. Геніальна Леся недарма писала: "Красо України, Подолля!". Це дійсно прекрасний край, населений працелюбними, поміркованими подолянами, патріотами своєї малої батьківщини. Ліси і доли, дзеркальна гладь ставків, озер і річок, історико-архітектурні пам'ятки Кам'янця-Подільського і Меджибожа, надра й чорноземи, - усе це та багато іншого створює умови для повноцінної активної життєдіяльності подолян.
        За роки незалежності наш край пережив чимало випробувань, але й досяг немало здобутків.
        Рік за роком подоляни вносять свій вклад у розбудову рідного краю і України в цілому.
        Нині можна б назвати багато підприємств, колективів, особистостей, котрі є гордістю, опорою, надією нашого регіону. Це, зокрема, брати Шаповали - Шаповалови - керівники сильних упродовж десятиріч агропідприємств "Летава" і "Копачівська". Цей перший на Хмельниччині Герой України, аграрій, підприємець Василь Петринюк, велика армія господарників. ВАТ "Укрелектроапарат", ВАТ "Адамс", ДП "Новатор", Волочиський машинобудівний, Красилівський агрегатний заводи - ці та ряд інших підприємств
випускають продукцію, яка цінується не лише в Україні, а й за її межами.
        На даний час ми налагодили співпрацю з партнерами більше 80 країн світу.
        Покладаємо надії на результати освоєння мінерально-сировинної бази краю, на розвиток санаторно-курортних і рекреаційних зон, туризм. Маємо розвіданих близько 400 родовищ корисних копалин. Знамените своїми властивостями щодо позитивного впливу при відгодовуванні худоби сапонітове борошно виробляється саме на Хмельниччині.
        Одна з перлин України - Кам'янець-Подільський історико-архітектурний комплекс - привертає увагу туристів ближнього і дальнього зарубіжжя. Там дійсно все - повітря, каміння, добудови - дихає середньовіччям, історією.
        Більш молоду історію творять наші навчальні заклади, виховуючи юних подолян у дусі патріотизму. Ми пишаємося, зокрема, єдиною в Україні Національною академією державної прикордонної служби ім.Б.Хмельницького, Хмельницьким національним університетом, Хмельницьким університетом управління і права, Кам'янець-Подільським держуніверситетом, багатьма школами, ліцеями, училищами, іншими навчальними закладами.
        Славу Хмельницького краю складають науковці, художники, артисти, спортсмени... Це, зокрема, і "Козаки Поділля" з нашого відомого колективу пісні й танцю, і чемпіони світу,Ірина Микульчин (Мерлені-Мельник), Денис Готфрід, Олексій Слівінський...
        Потенціал Хмельниччини великий. Розкрити його можна лише спільними зусиллями юних і дорослих, селян і робітників, митців і вчителів, словом усіх, кому небайдужа доля рідного краю.
Обласна влада спрямовує зусилля саме на консолідацію дій, здатних вивести життєдіяльність Хмельничан на траєкторію стабільного розвитку і розквіту.
Представляючи Web- сторінку облдержадміністрації, щиро запрошую всіх до взаємовигідної співпраці на благо рідного краю. Прекрасна природа, цікаве історичне минуле, економічний, науковий, мистецький потенціал Хмельниччини до Ваших послуг

 

Голова
обласної державної
адміністрації                                                                             В.Ядуха

 

 

 

> На головну <

Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання

Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ