This version of the page http://kpi.ua/staff (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-31. The original page over time could change.
Викладачі, співробітники КПІ | Національний технічний університет України

Викладачі, співробітники КПІ

Нові горизонти Алжиру

Минулорічний візит делегації нашого університету до Алжирської Народної Демократичної Республіки, під час якого була підписана Угода про співпрацю, став початком ділових контактів між нашим університетом та Університетом Саад Дахлаб міста Бліди. Викладачі двох університетів отримали можливість ознайомитись з напрямами та навчальними програмами споріднених авіакосмічних факультетів.

Викладач ФІОТ Молчановський Олексій – переможець Програми імені Фулбрайта 2013/2014

Старший викладач кафедри автоматизованих систем обробки інформації та управління Молчановський Олексій Ігорович став переможцем цьогорічної Програми імені Фулбрайта в Україні та отримав стипендію уряду США на наукове стажування в Технологічному Інституті Джорджія (Georgia Institute of Technology, Atlanta, GA) упродовж академічного року 2013-2014.

Гомеля Микола Дмитрович

Стан довкілля з кожним роком погіршується, загрожуючи людству локальними та глобальними кризами, а запаси природних ресурсів щорічно зменшуються, вимагаючи від людини їх раціонального та ощадливого використання. І чи не найважливішим фактором вирішення наших екологічних та ресурсних проблем є наявність висококваліфікованих у даній галузі працівників – професіоналів своєї справи.

Креденцер Борис Петрович. Вітаємо із ювілеєм!

7 березня 2013 року голові Спеціалізованої вченої ради Військового інституту телекомунікацій та інформатизації  НТУУ «КПІ» доктору технічних наук, професору, заслуженому  діячу науки і техніки України, дійсному члену Академії інженерних наук України, автору понад 300 наукових праць та 40 авторських свідоцтв полковнику у відставці  Борису Петровичу Креденцеру виповнилося 75 років.

Волинець Валентина Миколаївна. Завжди попереду

Заступника директора Науково-технічної бібліотеки НТУУ "КПІ", відмінника освіти України Валентину Миколаївну Волинець добре знають фахівці в галузі теорії й практики бібліотечної справи, зокрема як ідеолога і організатора впровадження в роботу бібліотек нових інформаційних технологій.

Нестеренко Ольга Михайлівна. Професійна, мила, доброзичлива

За буденними клопотами інколи не встигаємо гідно оцінити тих, хто трудиться поруч. Є люди, які не вражають з першого погляду, але спілкування з ними западає в душу теплими спогадами й глибокою вдячністю за науку.

Особлива місія пані Малгожати

За доброю традицією весна розпочинається святом 8 Березня. У цьому є певна закономірність. Адже жінка, як і весна, несе у світ особливу місію – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. У НТУУ "КПІ" є чарівна жінка – пані Малгожата, яка також несе особливу місію пізнання.

Черненко Наталя Олександрівна. Викладач, науковець, дослідник, куратор

Такою знають Наталю Олександрівну Черненко – доцента кафедри міжнародної економіки ФММ нашого університету, переможницю конкурсу "Молодий викладач-дослідник –  2012".

Гречко Алла Володимирівна. Розбудовуємо економіку держави

Доцент кафедри економіки і підприємництва ФММ Алла Володимирівна Гречко за результатами 2012 р. здобула почесне звання "Молодий викладач-дослідник". Її шлях до перемоги розпочався зі вступу у 2001 р. до НТУУ "КПІ", який вона закінчила з відзнакою.

Кот Тетяна. Фахівець з ІТ-технологій

Доцент кафедри інформаційних і телекомунікаційних систем ІТС Тетяна Кот, яка стала переможцем університетського конкурсу "Молодий викладач-дослідник – 2012", працює в Київській політехніці шість років.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »