This version of the page http://palm.newsru.ua/finance/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-30. The original page over time could change.
NEWSru.ua :: Економіка NEWSru.ua
РУС   УКР
Економіка // Вівторок, 30 липня 2013 р.
Онищенко каже, що в Росії з'явилося ще більше претензій до продукції Roshen
Додаткові дослідження підтвердили впевненість в небезпеці продукції української компанії "Рошен". Про це заявив керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко. Он заявив, що в даний час заборонено ввезення до Росії продукції чотирьох кондитерських фабрик компанії "Рошен".
18:03

Арбузов: аграрний сектор виходить на передові ролі в економіці України
Аграрний сектор має стати локомотивом зростання економіки України і її експортного потенціалу. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов під час відвідання с. Бохоники Вінниччині, де він разом з міністром аграрної політики і продовольства Миколою Присяжнюком ознайомився з ходом збору зернових і результатами діяльності Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН.
17:02

Громадяни України задекларували майже 50 мільярдів доходів
За підсумками цьогорічної кампанії з декларування доходів та майнового стану громадянами до Міндоходів було подано майже 665 тис декларацій на суму 48,7 млрд гривень. Про це йдеться у повідомленні міністерства. Як відомо, деклараційна кампанія за підсумками 2012 року розпочалася з 1 січня 2013 року та завершилася 1 травня 2013 року.
16:15

Українці зменшили свої борги за компослуги до 12 мільярдів
У червні порівняно з травнем борг населення за спожиті житлово-комунальні послуги зменшився на 3%, або на 353,8 млн гривень, до 11 613,1 млн гривень. Про це йдеться в повідомленні Держстату. Борг за квартирну плату станом на 1 липня збільшився на 22,8 млн гривень до 2 350,2 млн гривень.
15:20

Німеччина схвалила надання Греції нового траншу
Бюджетна комісія Бундестагу ФРН схвалила виділення Греції чергового траншу фінансової допомоги. Отже, Греція тепер зможе отримати кошти від "трійки". Згідно з повідомленням, сума чергового траншу сягне 2,5 млрд євро. Міжнародний валютний фонд вже перерахував 1,72 млрд євро.
14:38

У Росії за місяць оптові ціни на бензин зросли на 30%
У Росії різко зросли оптові ціни на бензин – за останній місяць вартість пального на біржових майданчиках піднялася на 20-30%, або в середньому на 5 рублів за літр. Глава Російського паливного союзу Євген Аркуша заявив, що ситуація на паливному ринку близька до критичної.
13:49

МВФ вимагає від України додаткового звіту
Міжнародний валютний фонд оголосив, що Україна повинна взяти участь у додатковому вивченні економічних даних. Цього вимагають внутрішні норми МВФ, оскільки значну частину свого зовнішнього боргу Київ винен саме фонду. Наприкінці червня зобов’язання України перед цим кредитором сягнули близько 8 мільярдів доларів.
12:33

У київському транспорті вдвічі підвищать ціни. Проїзд коштуватиме 3-4 гривні
До кінця року у столиці може подорожчати проїзд у транспорті. Про це заявив гендиректор КП "Київпастранс" Микола Ламбуцький. Як з'ясувалося, і метрополітен, і "Київпастранс" вже подали свої пропозиції про підвищення ціни на проїзд в управління цінової політики КМДА.
11:44

Молдова також вирішила перевірити продукцію Roshen
Фахівці молдовського Агентства з безпеки продовольства не виключають проведення вибіркового тестування продукції української корпорації Roshen. Про це в ефірі телеканалу Publika заявив заступник директора Агентства Григоре Порческу. Він додав, що продукція, що становить небезпеку для здоров'я споживачів, завжди вилучається з продажу.
10:59

Офіційний курс валют і банківських металів на 30 липня
Офіційний курс валют на 30 липня, встановлений Національним банком України. Євро подорожчав, російський рубль подешевшав, курс долара не змінився. Нацбанк України встановив на 30 липня цього року офіційні курси валют на рівні: 1060.6711 грн за 100 євро, 2.4328 грн за 10 російських рублів, 799.3000 грн за 100 доларів.
06:39


Початок • Архів • Пошук • RSS
NEWSru.com • NEWSru.co.il • В Москві • Інопреса
© NEWSru.ua 2013
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове