This version of the page http://www.korsa.ua/ua/prodykcija/profil (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-25. The original page over time could change.
Профілі REHAU

Металопластикові профілі компанії REHAU

Історія компанії

Компанія REHAU в процесі виробництва керується виключно прогресивними стандартами, завдяки чому нею і було досягнуто таке високе положення на ринку. Роботи з удосконалення продукції ведуться в Інституті Полімерів що належить фірмі.

На сьогоднішній день профілі REHAU використовуються у виробництві металопластикових вікон, при виготовленні міжкімнатних дверей, а також зимових фасадів. У виробах вдало поєднуються експлуатаційні характеристики з естетичністю і довговічністю.

Широкий асортимент продукції

У числі основних достоїнств профілів від компанії Рехау можна відзначити: зломостійкість фурнітури, герметичність, оптимальні тепло-і звукоізоляційні показники, тривалий гарантійний період і численні колірні варіації. Привабливим з точки зору споживача є також і те, що компанія приділяє час на розробку різних сегментів - від бюджетних до елітних. Що стосується використовуваної фурнітури, то вироби з нею повністю акліматизовані до наших суворих умов - наприклад, взимку ви можете скористатися функцією "покрокового" провітрювання.

У процесі виробництва використовуються виключно екологічно чисті матеріали. Крім того, екологічність житла також поліпшується, адже металопластикові системи REHAU надійно захищають приміщення від проникнення пилу, запахів і сторонніх шумів.

REHAU GENEO

REHAU GENEO - це інноваційна полегшена профільна система. Часто її використовують для створення масштабних проектів, благо, вага конструкції при цьому залишається невеликою. В основі системи - RAU FIPRO, фіброволоконний матеріал, що володіє високими показниками міцності і опірністю навантажень. Крім того, цей матеріал володіє неймовірною пластичністю, завдяки чому з його допомогою можна створювати арочні, трикутні, трапецієподібні й інші конструкції.

Коефіцієнт теплопередачі, рівень повітро-і водонепроникності, теплотехнічні показники цього профілю набагато перевищують стандарти, рекомендовані державними нормативами.

Унікальні технічні та експлуатаційні властивості

Вікна REHAU GENEO - це шестикамерний профіль системної глибини 86 міліметрів. Установка такого вікна дозволяє забезпечити звукоізоляцію п'ятого класу, при цьому сталеве армування в профілі не використовується (віконна система армується в масі, завдяки чому вона на сорок відсотків легше в порівнянні з армованим традиційним способом). Високі також і показники зламостійкості - від другого класу. Що стосується дизайнерських вишукувань, то споживач може вибирати із ста п'ятдесяти відтінків запропонованої кольорової шкали.

REHAU Brillant Design

REHAU Brillant Design - це елітна система віконних профілів. Тут використовується п'ятикамерний профіль, глибина якого сімдесят міліметрів, а товщина зовнішньої стінки - 3 мм. Для поліпшення енергозберігаючих та звукоізоляційних показників використовується відповідна система ущільнювачів.

Гармонічний вигляд у будь якому інтер'єрі

Окремо слід відзначити естетичність металопластикової конструкції - поверхня профілю блискуча і гладка, а стулка і штапик - закруглені. Профіль можна ламінувати в такі кольори, як темний дуб, махагон, золотий дуб. Використовуваний ущільнювач може бути як сірого, так і чорного кольорів.

Показники ефективності

Цим профілем забезпечується п'ятий клас по звукоізоляції, третій - по захисту від злому, а волого-і повітрестійкість відносяться до категорії С. Тут також реалізовано рішення, що дозволяє зменшити ймовірність утворення конденсату - це надійне з'єднання кутових і еркерних конструкцій.

REHAU Korsa Design 70

REHAU Korsa Design 70 - це п'ятикамерна система, створена спеціально для мешканців мегаполісів. Рівень звукоізоляції такого виробу дуже високий, що дозволяє насолодитися тишею і спокоєм навіть жителів перших поверхів у жвавих кварталах.

Додатковий захист від залишкової вологи

У таких вікнах є похилий фальц - додатковий нахил дозволяє конденсату безперешкодно стікати по дренажним отворам, а значить, руйнівна дія вологи повністю нівелюється. Між армуванням і профілем передбачені спеціальні упори, що створюють повітряний прошарок, завдяки чому вікно абсолютно не матиме тепловтрат по монтажному шву.

З такого профілю можуть створюватися конструкції різної форми та кольорів.

REHAU Euro Design 60

REHAU Euro Design 60 - це система, заснована на принципах раціоналізації. Правильної організації виробництва сприяють однакові удавані ущільнювачі в стулках і коробках, а також стандартне армування. У даному випадку використовується Г-подібне армування. Несучі частини фурнітури закріплюються або через армування, або через дві ПВХ-стінки, завдяки чому вага стулки розподіляється дуже надійно.

Оптимальне поєднання ціни та якості

Профіль - трикамерний, глибиною шістдесят міліметрів. Захист від пилу, шуму, тепловтрат, води і протягів забезпечується двоконтурним ущільненням по периметру. Що стосується дизайну, то у цих профілів він цілком сучасний - оптика витончена, з заокругленнями і ухилами, а зовнішній вигляд самого профілю - стрункий і елегантний.