This version of the page http://www.farmak.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-24. The original page over time could change.
Фармак
  • ua
  • ru
  • en
Ми для Вас та Вашого здоров’я!
/ Новини / Фармак у ЗМІ / Наші нагороди / Прес-релізи
  • 11липня
    2013

    На «Фармак» пройшов День донора крові

    В компанії «Фармак» відбувся День донора крові – більше 60 працівників здали кров для Київського обласного онкологічного центру для потреб хворих дітей. Захід пройшов 5 липня у приміщенні медпункту «Фармак» за підтримки виїзної бригади фахівців Київського обласного центру крові.

  • 09липня
    2013

    Фармак отримав схвалення FDA на Валідол

    У період з 7 по 13 листопада 2012 року в компанії «Фармак» проводилася інспекція FDA, метою якої було підтвердження відповідності вимогам cGMP виробництва таблеток Валідолу для американського ринку.

  • 03липня
    2013

    «Фармак» підтримав проект Академія КСВ

    Компанія «Фармак» виступила партнером освітнього проекту Академія КСВ, який тривав з грудня 2012 до кінця червня 2013 року. Організаторами проекту виступили – Центр розвитку КСВ і Видавництво «Економіка».  

  • 29травня
    2013

    «Фармак» відкрив кабінет діабетичної стопи в Полтаві

    За сприяння Благодійного фонду «Фармак» на базі ендокринологічного відділення Полтавської міської лікарні №2 було відкрито сучасний кабінет діабетичної стопи. В проект інвестували понад 100 тис. грн.

  • 21травня
    2013

    «Фармак» оприлюднив консолідовану фінансову звітність за 2012 рік

    22 квітня 2013 року публічне акціонерне товариство «Фармак» оприлюднило консолідовану фінансову звітність за 2012 рік, складену відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ).

  • 17травня
    2013

    «Фармак» розширює лінійку ін’єкційних прогестеронів

    Вітчизняний фармвиробник, компанія «Фармак», розширює лінійку ін’єкційних прогестеронів у вузькофракційній масляній основі. На ринок виведено препарат Інжеста Оксі. Лікарський засіб випускається у формі розчину для ін’єкцій (12,5% 1 мл №5).

  • 26квітня
    2013

    «Фармак» названо сумлінним платником податків

    Згідно з результатами голосування Вищої рейтингової комісії рейтингу «Сумлінні платники податків України — 2012» фармацевтична компанія «Фармак» отримала перше місце в рейтингу в номінації «Сумлінний платник податків у медичній галузі», категорія «Великі підприємства». У 2012 році «Фармак» сплатив 219 612 тис. грн. податків.

  • 24квітня
    2013

    Як пережити сезон алергії

    Навесні, в період цвітіння дерев та рослин, значна частина українців страждає від полінозу (сезонного алергічного ринокон’юнктивіту). Нежить, кон’юнктивіт, дерматит, втома, дратівливість, першіння в горлі, кашель, іноді напади ядухи – основні симптоми захворювання.

  • 22квітня
    2013

    «Фармак» зробив Україну чистішою

    В суботу, 20 квітня 2013 року, понад сто працівників компанії «Фармак» разом зі своїми сім’ями вийшли на всеукраїнську толоку «Зробимо Україну чистою!». Фармаківці прибирали парк «Дружби народів» та лісосмугу біля станції «Автозаводська» у місті Києві.

Завантажити прес-кіт Підписатися на RSS канал

Угода про використання персональних даних

Я даю Публічному акціонерному товариству «Фармак» (далі – Компанія «Фармак») свою письмову безумовну та безвідкличну згоду на обробку моїх Персональних даних, які містяться у заповненій мною формі. Обробка Персональних даних включає в себе вчинення будь-яких дій та/або сукупності дій, що пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням моїх Персональних даних, з метою обробки надісланого мною запиту чи надання відповіді на поставлене мною питання.

Обсяг моїх Персональних даних, щодо яких здійснюється процес обробки, та які можуть бути включені до бази персональних даних компанії «Фармак», визначається як будь-яка інформація про мене (зазначена в заповненій мною формі), що стала відома компанії «Фармак».

Надана мною згода на обробку моїх Персональних даних не вимагає здійснення компанією «Фармак» повідомлень про передачу моїх Персональних даних третім особам, згідно з нормами ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних». Я підтверджую, що мені зрозумілі мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета обробки моїх Персональних даних, в тому числі збір моїх Персональних даних. Я погоджуюсь, що строк обробки моїх Персональних даних - безстроковий.