This version of the page http://www.kinolumiere.com/?id=691 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-23. The original page over time could change.
Театр кіно Люм'єр
Докладніше про фільм
Самотній рейнджер
Проголосуй за цей фільм!
+1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9 +10
жанр: пригоди, екшн
режисер: Гор Вербінскі
актори: Джонні Депп, Хелена Бонем Картер, Армі Хаммер, Уільям Фіхтнер, Том Уілкінсон, Баррі Пеппер, Джеймс Бедж Дейл.
сайт фільму:

тривалість: 121 хв.
мова: українська
Розповідь у фільмі піде про події далекого часу в Техасі, що перетворили Джона Рейда із звичайного рейнджера в легенду правосуддя.

Ідея зняти фільм за коміксом "Самотній рейнджер" з'явилася ще в 2007 році. Зняти фільм хотіло кілька студій, але права на екранізацію були кілька разів перепродані і в підсумку потрапили в руки Джері Брукхаймеру. Разом зі студією Walt Disney, він і запустив проект у виробництво, хоча зйомки кілька разів відкладали через конфлікти і подій всередині студій, а також через невизначеність фінансового майбутнього самої студії. У 2008 почали потихеньку набирати акторський і знімальний склад. Так на режисерське крісло затвердили Гора Вербінські, а на одну з ролей Джонні Деппа. Брукхаймер, Вербінскі і Депп вже працювали над франшизою про піратів Карибського моря. Останні двоє також брали участь у створенні мультфільму "Ранго" (2011). Незважаючи на готовий матеріал і сценарій, а також затверджені ролі, влітку 2011 року зйомки фільму були відкладені ще на деякий час. Ці виробничі пробуксовки були схожі на зйомки "Світової війни Z", хіба що проблеми були ще на самій початковій стадії. Так стрічку запустили у виробництво через півроку, а саме навесні 2012 року. Музичним композитором для стрічки виступив Ханц Циммер, більшість останніх робіт якого припадають на фільми Гора Вербінські і Крістофера Нолана. Образ персонажа Джонні Деппа був змальований з картини Кірбі Сетлера "Я ворон", де був зображений літній індіанець з вороном на голові.

Cеанси та вартість квитків:

зал: смарагдовий | [ план залу ]
Розклад сеансів обновлюється щочетверга


початок показу: 4.07

Відгуки до фільму
реєстрація | забули пароль