Умови автолотереї

Ми розробили для Вас унікальну пропозицію - автолотерея! Беручи участь в даній автолотереї, Ви маєте можливість виграти автомобіль в прокат класом вище.

Що Вам потрібно для цього зробити? Відповідь проста - зробити он-лайн бронювання авто на сайті www.sixt.ua.

Автолотерея поширюється тільки на автомобілі в групі СССС, яка включає в себе групи: EDMR, CDMR, EDAR, CDAR. 

При замовленні групи СССС, незалежно від виграної групи, вартість оренди авто обійдеться Вам, як за автомобіль групи EDMR

Умови автолотереї від компанії SIXT (Україна):

  • спосіб оплати - тільки он-лайн оплата за допомогою карт Visa/MasterCard;
  • необхідно замовляти для бронювання групу СССС;
  • тільки після оплати Ви зможете дізнатися, яку групу автомобілів ви виграли;;
  • тільки після успішного бронювання автомобіля Ви отримаєте повідомлення:
    - В разі виграшу - привітання про отримання автомобіля в прокат класом вище (CDMR, EDAR, CDAR);
    - В іншому випадку - підтвердження бронювання Вами автомобіля групи EDMR;
  • У разі виграшу в автолотереї, вартість виграшного автомобіля в прокат класом вище буде оплачена Вами, як за автомобіль групи EDMR;
  • розмір франшизи залежить від виграної групи автомобілів*;
  • брати участь у автолотереї компанії SIXT (Україна) Ви можете необмежену кількість разів.

Після успішного броньювання у групі СССС, за умовами автолотереї, у разі виграш Ви отримуєте автомобіль в прокат класом вище груп CDMR (Skoda Octavia, Ford Focus), EDAR (Skoda Fabia 1.6 Auto, VW Polo 1.4 Auto), CDAR (Mazda 3, Ford Focus Auto).

* - Детальніше про франшизу можна дізнатися на сторінці умов оренди

Служба підтримки клієнтів

Отримати копію інвойса, відмінити резервацію або змінити свої дані - в цьому Вам допоможуть фахівці служби підтримки Sixt.

Дізнатись більше

SIXT Rent a car - перша компанія по оренді авто в Європі. Зараз ми успішно розширюємося як в Європі так і в цілому світі. Разом з нашими партнерами ми глобально представлені більш ніж в 105 країнах світу і маємо 4500 станцій сервісу. SIXT Україна надає послуги: прокат авто з і без водія, трансфери в аеропорт і ж/д вокзал, бронювання авто за кордоном з оплатою в Україні. Наші станції обслуговування розташовані у всіх великих регіональних центрах України. Ви маєте можливість взяти машину на прокат у Києві, Одесі, Криму (Сімферополь), Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Запоріжжі, Ужгороді, Трускавці. Ми пропонуємо в оренду автомобілі без водія від 1 доби до 12 місяців. Наш прокатний парк розподілений по класах: від економ до люкс, в якому представлені автомобілі від провідних світових виробників - Ford, Skoda, Toyota, Mercedes, BMW, VW, Mitsubishi, Subaru, Audi, Volvo та ін Прокат автомобілів від компанії Sixt - це сервіс найвищої якості в дусі міжнародних стандартів обслуговування, а також унікальні рішення і спеціальні тарифи по всьому світу. Будьте в курсі кращих пропозицій на автопрокат в Україні від компанії SIXT.

Попередні Наступні