This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-18. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Опис послуги :: ОГО! :: Широкосмуговий доступ до інтернету




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

Послуга ОГО! базується на технології ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line). ADSL – це технологія , яка дозволяє організувати постійно діючий високошвидкісний доступ до Інтернет по існуючій телефонній лінії.

При користуванні Інтернет телефонна лінія залишається вільною, і Ви можете одночасно працювати в Інтернет та розмовляти по телефону. Причому, якість кожної з послуг залишається неодмінно високою, оскільки вони жодним чином не впливають одна на одну.

Замовити послугу ОГО! можна на сайті або за телефоном 0-800-506-800.

Переваги користування послугою ОГО!

Постійний доступ до Інтернет

Для Вас виділено окремий порт на телефонній станції ПАТ «Укртелеком». Отже, Ви ніколи не почуєте сигналу «зайнято» та у будь-який час можете отримати доступ до мережі Інтернет.

Висока швидкість передачі даних

Висока швидкість приймання/передавання даних дозволить Вам комфортно працювати в Інтернет та максимально використовувати його ресурси і можливості – працювати з веб-сайтами, швидко завантажувати великі за об'ємом файли, завантажувати та обмінюватись аудіо та відео файлами, спілкуватись та обмінюватись даними в реальному режимі часу*.

* Примітка. Конкретні параметри підключення до мережі Інтернет за технологією ADSL (якість, швидкість) обумовлюються технічними характеристиками Вашої абонентської телефонної лінії та визначаються після тестування, що проводиться спеціалістами ПАТ «Укртелеком» при підключенні.

Простота замовлення послуги

Замовити послугу ОГО! саме зараз можна будь-яким зручним для Вас способом:

  • самостійно через систему самообслуговування;
  • придбавши стартовий пакет «ОГО! Старт»*
    * Придбати стартовий пакет ОГО!START можна у найближчій точці продажу послуг Укртелекому або магазинах партнерів
  •  зателефонувавши до Контакт-центру за єдиним цілодобовим номером  0-800-506-800 (дзвінки з мережі ПАТ «Укртелеком» безкоштовні)
  •  звернувшись до найближчої точки продажу послуг Укртелекому

Зручність та легкість користування

Фахівці ПАТ «Укртелеком» підключать Ваш персональний комп’ютер до Інтернет (комп’ютер має бути обладнаний мережною Ethernet картою чи USB-портом) та ознайомлять Вас з можливостями замовленої послуги.

Крім того, Ви можете самостійно настроїти на своєму комп’ютері доступ до Інтернет за допомогою установчого диску, який буде надано Вам у комплекті з модемом.

Для виходу в Інтернет Вам не доведеться гаяти час, очікуючи, доки модем встановить з’єднання. Натисніть «іконку» запуску – і Ви в Інтернет.

Гармонійне поєднання ціни та якості

Умови оплати за користування послугою «ОГО!» Укртелекому є надзвичайно вигідними. До того ж Ви можете обрати найбільш оптимальний для вас тарифний пакет. При цьому оплата за користування телефоном не залежить від того, скільки часу Ви працювали в Інтернет.

Цілодобова сервісна підтримка

До Ваших послуг цілодобово працює по всій України телефон сервісної підтримки 0-800-506-800 (дзвінки з мережі ПАТ «Укртелеком» безкоштовні).

Найбільша в Україні кількість абонентів швидкісного доступу в Інтернет, об'єднаних в єдиній сучасній мережі з гарантованою якістю.

Спеціально для Ваших пропозицій та побажань - офіційна сторінка компанії у Facebook.

Детальну інформацію щодо надання послуги ОГО! у Вашому місті (населеному пункті) шукайте на сайті філії ПАТ «Укртелеком», послугами якої Ви користуєтесь.



0-800-506-800 цілодобово